AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
3 yıllık ilişkide cinsellik yaşamadınız değil mi? Elastik olabilir ve bozamamışta olabilir. Doktor muayenesine gitmelisin.
BENce kendine saygın yok. Acilen kendine saygın olsun.
Vardı bir zamanlar
Doktora gitseydiniz keşke erkekler böyle işte burada zar önemsiz derler kullanmak için ama evlenirken hepsi bakire ister
Yahu siz nasıl insanları buluyorsunuz Allah aşkına şaka mısınız?
Yapmasan da yaptı derler herkes bişey der araştırmalara göre bazı kızların zarı çocuk olana kadar bozulmaz doktora git rapor al sana bişey sormak istiyorum
?
Hala bu zihniyette mallar var mı
Kendilerini en modern insan kalıbına sokup gizliyorlar
Beyinsiz ya aşkı duyguyu bacak arasında arıyorlar şerefsizler
Onun yüzünden hayatın perişan oldu ya
Seni bi kan icin trkediyosa hic sevmemistir birqk cehennem olsun hic ugrasma bence
Jinekologdan randevu al yeni yırtılmış esnek bir zarsa hemen belli olacak 1 hafta olmamışsa git bir haftadan sonra belli olmaz
Oldu
Zar meselesi değil şerefimizi iki paralık etti
Ailene raporu göster şerefini kurtar
Başka yapacak bir şey yok
Doktor raporu al dava ac boşan..
Ne pislikler var ya
dava açmalısın... adalet mezunuyum kesinlikle kazanırsın
Keşke açsan o davayı ve bu davayida yüzde 100000 kazanırsın ve tazminat bile alırsın buna emin ol
Doktor raporun varsa ve temizse aca bilirsin
Temiz çıkmasada açacağım çocukluğumda aldığım bir darbe ile de yırtılmış olabilir zaten hayal meyal hatırlıyorum böyle bir durum yaşadığımı kimseye söylemedim korktuğum ve bilmediğim için bunu anlatsam inanmaz gerek bile duymuyorum beni rezil etti elimden geleni yapacağım bu yaşıma kadar ben onun dışında kimse ile öpüşmemiş biriyim 3 yıldır demek ki aşk bile iki bacakta
Malesef öyle görüyorlar aşk sevgi hepsi iki bacak arası olmuş
Yerinizde olsam kesinlikle dava açardım. Bu muamale hiç hoş değil.
ulan ne cahiller varmis be
Ve bunu gizliyorlar
bosver ozaman ayril gitsin
Bu çok sık yaşanan bir şey zaten bilinenin aksine.. Ama cahile bir şey anlatamazsın ki yazık ya keşke yüzünü ilk baştan gösterseymiş hiç evlenmezdin
Ne kadar canım varsa gidip onunla evleniyorsunuz bu beyinsiz ve cahil kisiler vajinanın esnekliği hakkinda hiç mi bir bilgileri yok
Doktora gidip rapor al. Her kadınınki kanıyor diye bir şey yokk. Kanıtınla birlikte mahkemeye ver. Aynı zamanda maddi manevi tazminat aç bence
Açmalısın, guzel bir tazminat davası olur.. kimse kimseyi bu şekilde küçük dusuremez
Çok kötü bir durum, bununla beraber rlbette dava açabilirsin, hukuksal destek istersen iletişim e geçebilirsin
Zarın esnektir doktora git sonra da dava açabilirsin
Bilgili bilgisizlik daha vahşice bir cahillik. Hakkını aramaktan vazgeçme sakın
Sen gidip devlet hastanesinden rapor alıp yüzüne fırlatsaydın
Herifin derdine bak ya. Mk öküzü
Bu ülke taş devrin'den kurtulmadı, yazıklar olsun.
Böyle hanzoların nesli tükenmeli ya ciddi diyorum
Vay kardeşim vay bu kadar kolay mı bunu sana yaptıysa rapor al illa haklı çıkarsın ailen sana güvensin gerisini s. et
Aç allah böyle cahillerin belasını versin. Sende ne buldun o öküzde
Ohoo imzayı attık bir anda melekten şeytana döndü kendini böyle tanımadı hiç tanıtmadı..
Canım bu söylediğin çok saçma imzayı attıktan sonra değişti. Bu adam illa ki imzayı atmadan biyerde bi potluk vermiştir zorbalık olsun kötü davranma olsun seni üzme olsun yapmıştır bunlardan birini psikolok olduğum kadar eminim sen boşver hiç üzülme ayrıl giysin
Ben safım galiba bilmiyorum :(
Gidip rapor al onların hepsine dava aç
Cidden bütün dusuncesi ikk bacak arasında olan biriyle asla evlenmem o yüzden evleneceğim kişi müslüman olmazsa sevinirim
Yanlış yapmışsın doktora gidecektin raporu aliacaktin o serefsize haddini bildirip Alnin ak olacaktı hayırlısı olsun senin için dostum
Acı bir tablo soru trol bile olsa okurken üzüldüm
Rapor al dava aç kazanırsın şerefsiz
O kan gellllecekkkkkkkk bu konu kızlarin gerekcesi olamaz...
Ne canımsın ya
Boş yapma
Salakksın yazdım site canim diye çevirmiş
🤣🤣 yoksa sende mi degilsin.🤣🤣
Millete Namus terbiyesi veren biri küfür ediyor demek ki namus beyinde zaten ne demişler kim namus ve ahlak şövalyeliği yapıyorsa bilin ki en namussuzu odur
Hakkını aramasın üzme tatlı canını kıymetini utansın terk etmelisin şehri
Gerçekten cahil erkekler ya ilk gece kaniycak diye bir şey yokki karşına düzgünce al konuş bence
Boş yapıyorsun. Gidersin doktora her şey belli olur.. o kadar basit kendini aklaman
Ne yani sadece ilişki ile bozulan bir yapı mı sanıyorsunuz kızlık zarını defol la cahil
Ekşi vermişler ya kardeşim... Senin neden bizuldugun bile bulunuyor artık. Eksi veren kızlar , siz o kadar mı malsiniz , mecazi diyeyim kolun kanıyor ben bile , senin nasıl yara aldığını biliyorum. Anlıyorum. Çok basit her yara farklidir. Kendine çok güveniyorsan eminsen gidersin doktora çözülür. İnan şaşmaz bozuldu diyelim daha önce nasıl bozulduğu her şekilde bulunur.. korkun yaptığın daha önce ki hatamı. O zaman senin düşüncen ama sorunla farklı konu. Ah eminsen kendinden sakın dert etme her yaranın izi faklı. Aklanirsin.
O kişinin cahilliği zaten güven duymamasi sana olay bitmiş. ama sen aklanayim diyorsun çok basit şekilde aklanirsin o adaminda yüzüne, akrabalarının da yüzüne vurursun raporu tabiri caizse g# t edersin bu kadar. Sana yardımcı olmak ti amacım inan cahil değilim senin düşündüğünden on kat fazla şey yaşadım.
Kızlık zarı esnek olursa ancak doğum sırasında bozulur. O zar kadına ergenlik çağına kadar vajinayı mikroplardan koruması amaçlı oluşmuş, çok da önemi olmayan bir yapı. Bekaret için olan bir şey değil yani. Kadının adı çıkıyor. Milletin diline dolanmış, onu nasıl halledeceksin? Bir eksi de benden.
@olasılıklararenedak al bı cahil daha kız diyor ki ben hata yapmadım. Kendimi aklamam lazım inan artık eskisi gibi değil. Ürolog senin daha önce hangi sebeple bozulduğunu bile görecek durumda , penisle bozulmak farklı, veya darbe alıp bozulmak farklı , esnekse zaten kizligin duruyor denilecek. kendinden eminse gider doktora , doktor esnek der bu da raporu alıp bunların g#tune sokar bu kadar basit. Ah soru adamın bu kıza güvenmesiyse o zaman evlenmiurcekti ga#vat..
@olasılıklararenedak bu arada özür dilerim ergenlere bı bok bilmeyenlere cevap vermem sana açıklama yapmışım pardon ergenim
Önemli değil, ben zaten bok bilmem. Sen bok uzmanısın. Sana da ancak o yakışır.
Sende boşan. En doğrusunu yaparsın.
doktor raporu alip dava açabilirsin
Raporu almazsan açacağın dava pek işe yaramaz.
Her insanda kan gelmiyormuş.
Dava açamazsın ancak boşanma davası acarsın
Sende bekaretini kaybettigini neden demedin ki
3 senede hiç mi tanımadın bu adamı
3 hilda hiç bir şey yasamadinizmi
açabilir elbette bu kadar hakaretler
ac bence
Şerefsiz herif
+Kocama dava açtım
-Ne Davası?
+Kan davası
Bazıları doğumda yırtılır. Esnektir.
Ne yaptın dava açtın mi
Sende onun... kes baska kadinla olamasin
Çok zor bi durum kızlık zarı önceden açılmamış mi
Direkt savcılığa ver doktor kontrolü ile
dava açın tazminat alın
Bazılarının esnektir sana güvenmiyor
Çocukken darbe aldığımı ve kan geldiğini hatırlıyorum o da net değil o zamanlar korktum kimseye diyemedim aklım erdiği vakit anladım sanmıyorum esnek olduğunu ama bir yolunu bulup dava açacağım hayatımı kararttı rapor için yine gideceğim bir bilinmezlik içindeyim maalesef..
ya dur hemen telaşlanma sen kötü hissetme
Daha önce sevisme yaşadın mı o kişiyle
Aç kesinlikle
Git doktor raporu al
İade kabul etmiyoruz
Çık gel buralara