Çevremdekilere aileme ben o kadar değer verirken kendi annem babam da dahil neden bana değer vermiyor:(
Sorun bende sanırım
Sorun bende sanırım
isteklerini açık sözlülükle belirtmen gerekiyor, evdeki aldığın rollerden dolayı ya da senin ilgin değerin onlara baskın geldiğinden olabilir, kimsenin ailesi evladını sevmemezlik yapmaz kimisi bunu aktif gösterir kimisi içinde yaşar tek bir saçının teline zarar gelse yüreği hoplar sen aktif olarak karşılık görmek istiyorsun bunu konuşarak anlaşıp çözebilirsin.
Benim düşüncem insan ilişkilerinde bir çok değer veren bide az değer veren var ve sürekli çok değer veren üzülüyor çünkü verdiği değer ilgi kadar karşılık görmek istiyor, isteklerini beklentilerini azaltmayı da deneyebilirsin.
Teşekkür ediyorum
Babalar sevdiğini söylemez belli etmez ama hiçte mola vermezler çocuklarına olan sevgileri konusunda anneler ise can parçaları olmalarından ötürü bi bakıma canım kuzum şeklinde hitap ederler eğer annen böyle söylemlerde bulunmuyorsa sevmiyor olabilir ya da annen gerçekten pasif bir karakterdir dile getiremiyordur ya da sen ilgiye çok muhtaç bir karaktersindir kardeş hemen kötüye yorma öyle
Cevap
7Cevap
Selam, kime ne kadar çok değer verirsen o kadar senden uzaklaşırlar. Bağımlı olan değil bağımlı olunan ol, bol şans. :)
Adamım öncelikle sakin ol kendini sadece bunu düşünmeye adamış olabilirsin bu problemden kurtulalım önce
Belki de sen görmüyorsun, bakış açısını değiştirmeyi dene. Kirpi bile yavrusunu pamuğum diye severmiş
Karakterin yuzunden. Ailenin ilk cocugu, fedakar, her isini kendi gorebilen merhametli olman yuzunden. Senin yuzunden hsha
olduklarına şükret boşver böyle şeyleri sen onların kızlarısın tabikide değer veriyolardır.
Ben cevap veriyorum : sorun ne sende ne onlarda, sorun onların duygusunu yok eden tv ve telefonlarda
Sorun sende değil asla böyle düşünme
Para kazanıyor musun?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?