10 yaşındaki erkek kardeşim ben eöfc üyesiyim diye mahalledeki çocuklarla kavga ediyor?

10 yaşındaki erkek kardeşim eöfc üyesiyim diyor. Biraz araştırdım eray diye bir yayıncı varmış onun fan clubıymış. Bu eray enes batur hayranlarına ya da başka youtuberlara yayıncılara savaş açıyormuş. Kardeşimde bunun demesiyle mahalledeki enes batur hayranlarıyla kavga ediyor. Sadece kardeşimde değil 2 tane daha arkadaşı var. Bizim eve gelmişlerdi gizlice dinledim aralarında eray nasılsınız diye sorduğunda sanane yazcaz taamı diye konuşuyorlardı. Bu eray yüzünden evde kardeşime seslendiğimde redbull içtim arasam açmayın falan diyor. Gerçekten zor durumdayız kardeşim iyice yoldan çıktı. Bilgisayara oturmasına izin vermediğimizde bize saldırıyor evdeki eşyalara zarar veriyor. Kardeşime yapmaktan hoşlandığın başka şeyleri yap diyorum bana tten yemeyi seviyorum diyor. Ne demek istediğini hala anlayamadım. Kardeşimin bu erayı izlemesine nasıl engel olabilirim?
10 yaşındaki erkek kardeşim ben eöfc üyesiyim diye mahalledeki çocuklarla kavga ediyor?