Arkadaşlar Sizden Fikir Almaya Geldim? Yengeme Nasıl Yardımcı Olabilirim? Kuma Almanın Cezası Falan Yok Mu Ya?

Arkadaşlar annem Çanakkale"li, babam Gaziantep"li. Ben Çanakkale"de doğup büyüdüm ki.. İyi ki de orada doğup büyümüşüm.. Geçen hafta babamla Gaziantep"e ziyarete geldik. Amcam yengemin üstüne kuma getirmiş inanın başka biri olsa yıkılır, istemez, kötü davranır. Yengem yani ilk yengem 😔 resmen kızı gibi ilgileniyor kumasıyla. Tanıştım kendisiyle 27 yaşında gencecik kız.. Diyarbakır"ın bir köyünden gelmiş. Babası ve abileri zorla para karşılığı vermiş. Yani kız istemiyor.. 😑 Polise gitmesini söyledim "gidersem ailem beni kabul etmezler, öldürürler" dedi. O kadar moralim bozuk ki.. İnsan bacısını, kızını zorla para için nasıl verir ya? Hele amcam hiç mi utanmıyor? Birde adet diye yüzünü bile eşarpla kapatmışlar ey Allah"ım ya.. Hangi devirde yaşıyoruz? Arkadaşlar ben böyle durunca kendimi daha da kötü hissediyorum Sizce yengem için ne yapabilirim? Hiç mi çaresi yok onu bu durumdan kurtarmanın?
Arkadaşlar Sizden Fikir Almaya Geldim? Yengeme Nasıl Yardımcı Olabilirim? Kuma Almanın Cezası Falan Yok Mu Ya?