Arkadaslar eski esimle 6 ay once bosandik 2 yasinda oglumuz var velayeti bana verdiler mahkeme babanin gormesi icin belirli gunler belirledi ama eski kocam hergun kapimiza gelip agliyordu bende polisi aradim. Şimdi eski eşim cok hasta doktor herşeye hazirlikli olun diyor kendisi 24 yaşinda cocuklati gostermedigim icin vicdan azabi cekiyorum. 😭😭😭
gercekten bazı adamlar hak etmiyor sende annene laf dedirtmezdin... bende bu durumdayım... ne var boşanacak anlamıyorum ki ne bi küfür ne bi kötü söz ne bi dayak hiç biri yokken boşanmak nedir...
bi anlasa kafasız bi anlasa... bahane bile yok ortada... soguşmuş yahu ben neler neler yapıyorum bi bilseniz... boşanınca tüm kadınlar rahat olacagını sanıyor... evet bak şiddet küfür varsa tamam bu durumda boşanmak en mantıklısı ama işte bak adam seni nasıl seviyordu al işte hadi dönder zamanı geriye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Pişmanlığın çaresi olmaz. Artık ilerisine bak. Çocuğu göster ona yani kardeşim senin olduğu kadar onunda çocuğu.
Cocugu gostermeye hastaneye gittim kendinde degildi beni taniyamadi
Doğrudur ama sen yine de git götür her zaman umarım bir şey olmaz eşine dualarım seninle.
Sağ olun allah sizden razi olsun
Allah kimseye yaşatmasin
Amin 🙏🏻
Git şimdi vizdanini rahatlat kaln günlerinde onu bak cocuklarinı göster
Cocugu gostermeye hastaneye gittim kendinde degildi beni taniyamadi
Sonra gozlerimi tekrar kapatti
alın size işte boşanmanın sonuçları... adama bir şey olursa otur derdine yan.
Doktor hazirlikli olun üzgünüm artik elimizden bisey gelmez dedi
bunu hak ediyormuydu peki bu adam?
Hayir bana cok iyi davraniyordu sadece annesine bi kere kötu soz dedim diye bana bi tokat atti bende bosandim beni cok seviyordu
gercekten bazı adamlar hak etmiyor sende annene laf dedirtmezdin... bende bu durumdayım... ne var boşanacak anlamıyorum ki ne bi küfür ne bi kötü söz ne bi dayak hiç biri yokken boşanmak nedir...
Aman sakin bosanmayin cok pisman olursunuz eşine yaşadiklarimi anlat
bi anlasa kafasız bi anlasa... bahane bile yok ortada... soguşmuş yahu ben neler neler yapıyorum bi bilseniz... boşanınca tüm kadınlar rahat olacagını sanıyor... evet bak şiddet küfür varsa tamam bu durumda boşanmak en mantıklısı ama işte bak adam seni nasıl seviyordu al işte hadi dönder zamanı geriye
Ben sahsen cok pismanim
peki eşin bu halde olmasa da mı pişmandın? yoksa sırf bu durumdan ötürümü?
Bu durumda olmasaydida yine pişmanim
gercekten şu pişmanım dedikden sonra gözlerim doldu yutkundum resmen... keşke böyle olmasaymış durumun
En canimi yakan şeyde onu o halde görmek oldu gozlerini acti kendide degildi kimsin dedi doktor kimseyi tanimiyor dedi
cidden üzücü.. sorunu begendim... derleşmek istersen
Olur
Size nasil ulasirim onu bilmiyorum
soruyu beğenenler arasındayım bildirim gelmesi gerek
Soruyu begenenler nerde cikyor bildirim geliyor basiyorum ama isminiz cikmiyor
ulaşabildiniz mi? gizliden cıkayım mı?
şimdi yazabilirsin
Neye yardımcı olalım tedavi mi etcez adamı?
Ya lütfen dalga gecmeyin
Ne dalgası olan olmuş zaten
Sen çok kötü bir günah işledin Allah affetsin seni
Evet biliyorum allahim beni affet ne olur
Ne hastalığı var
Karaciger yetmezligi
İyileşme şansı yok mu
Doktor bu günlerde herşeye hazirlikli olun diyor
Söylemiştir ama doktor ameliyat mı olucak filan diye
Ameliyat falan bisey demedi
Üzgünüm artik yapabilecek yok dedi
Sana kötülük mü yaptı önceden niye göstermedin çocuğunu
Aksine bana cok iyidi sadece bi kere annesine kötü söz söyledim diye bana bi tokat atti ve bosandim ama cok pişmanim allah benim belami versin
Haketmişsin o zman ne diyim
Evet hakettim bana ne olacaksa olsun umrumda degil ona bisey olmasin
egolusunuz dıyınce kızıyorsunuz beter ol
Ya artik olan oldu yardimci olun cok pismanim
Çok yaşa tohummuna paramı saydım
Ağa beeee