Hayır yani, haklı da olsak haksız da olsak neden gönül alma işi bize düşüyor. 🤭 bu haksızlık 😅 Tartışıyorum, ben haklıyım ama en sonunda kızınca üzülen o. 😂 Ağla mı diyorum ben sana dimi ama 🙈 soruyorum size... Kadın erkek arasında yaşanan tartışmalarda gönül alma işi neden hep erkeğe düşüyor?
Kadın, erkek arasında yaşanan tartışmalarda gönül alma işi neden hep erkeğe düşüyor?
erkek genel olarak daha kırıcı oluyor buda dayatmacı bencil, tavırları yüzünden. Kadın rahatsız oluyorsa dik durarak karşı koyup hatasını yüzüne vuruyorsa tabi ki olgunlukla özür dileyen olmalı. ÇOĞU KADIN ERKEK bırakıp gider korkusu ile idare etmeye çalışıyor kesinlikle adil eşitlikçi bir toplum değiliz.
Haklı olduğun zaman kız üzüldü diyelim kızın gönlünü alırsan onu kaybedersin.. Kız sen haklı olmana rağmen sana trip atıyorsa onu terk etmekle tehdit et. Bir süre konuşmayalım de. Eğer bu durumu sürekli tekrarlarsa direkt terk et. Sonra izle olanları
Ben öyle olduğunu düşünmüyorum, kırdıysam ve haksız olduğum bi konuda bunu yaptığımı düşünüyorsam gönlünü almak için elimden geleni yaparım, insani bişey bu ki cinsiyeti olmamalı..
Kim haksızsa ona düşer. Genelde erkekler haksiz olduğu için gönül almak onlara kalıyor. Biraz da biz alınganlık ediyoruz o da var tabi. Kısacası fıtratımız böyle.
Adalet sistemi bile kadınla başedemeyip kadına pozitif ayrımcılık yapıyor. Ben, sen, Ahmet veya memocan kim oluyoruz? Hz Adem'i kandıramayan şeytan kadınla bu işi çözmüş :) kadına saygı duyacaksın ;) aksi takdirde hep böyle sıkıntı sorun..
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle bir durum var da ben mi bilmiyorum?😂😂ne alaka ya eğer karşı tarafı kırmışsam paşa paşa özürümü diler gönlünü almak için çabalarım.
Haha çünkü kadın kırılgandır hassastır ağla demene gerek yok o çok duygu yüklü bir varlıktır kıymet verdiğinde çok kırılır ee sende gönlünü al nolacak yani 😂
aslında haklı haksız durumu değil bu pek yani bi savaş değil ki bu haklı haksız kazanan kazanmayan çıkmaya çalışsın. Sadece kim fazla ileri gittiğini düşünüyorsa veya abarttığını veya kırdığını gönül alan kişi o olur