Kısaca özet gecicem çünkü artık bunaldım sürekli yanımda korumalar var arkadaşlarımla rahat rahat gezemiyorum babam beni canından cok sever ama sürekli kısıtlıyor maddi durumumuz çok iyi özel şoförler malikaneler falan ama bu zenginliği de istemiyorum artık babam çok kötü işler yapıyor sizce babamı ifşalamali miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Hata bende böyle salaklarin olduğu bir sitede mantıklı insan ariyorum
Babam mafya ve artık buna katlanamiyorum napmaliyim?
Babanı tanısam mafya öyle olmaz böyle olur der çökerdim babana daha mafya görmemişsin valla😊
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok belalı bir tip babam ve gerçekten burdakiler gibi değil İtalyan mafyalari gibi ben çok bunaldım her an babamın düşmanı aniden beni kaçıracak mi diye sürekli yanımda korumalarla gezmekten de sıkıldım gece arkadaslarimin yanında kalamamajtan da sıkıldım en son ne zaman arkadaşlarımla başbaşa kaldığımı bile hatırlamıyorum hep yanımızda koruma oluyor bu durum arkadaşlarımla olan ilişkilerimi de etkiledi onların benden uzaklaştığını hissetmeye başladım artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kızım demek benden şikayetçisin peki, korumaları geri çekiyorum artık rahatsın.
Ruhi şakanın sırası değil
Şaka yapmıyorum kızım. Bana (mafya) baba korumaları çek sıkılıyorum deseydin çekerdim.
Aynen sen akıllısın biz salağız ok
Mafyacılık oynamak istiyorsan gel de bizim aileye karış gerçek mafyayı o zaman görürsün.
Bizim aileyle dalga bile geçmeye kalkma!!!
Babanı tanısam mafya öyle olmaz böyle olur der çökerdim babana daha mafya görmemişsin valla😊
Çok belalı bir tip babam ve gerçekten burdakiler gibi değil İtalyan mafyalari gibi ben çok bunaldım her an babamın düşmanı aniden beni kaçıracak mi diye sürekli yanımda korumalarla gezmekten de sıkıldım gece arkadaslarimin yanında kalamamajtan da sıkıldım en son ne zaman arkadaşlarımla başbaşa kaldığımı bile hatırlamıyorum hep yanımızda koruma oluyor bu durum arkadaşlarımla olan ilişkilerimi de etkiledi onların benden uzaklaştığını hissetmeye başladım artık
Sizin ailenin Allah cezasını versin senin yaş 15 mi kardeş biz ne yapalım
benimkide mafya geçen gün italyadan gelen otların kalitesiz olduğunu görünce babam depoyu patlattı italyan adam bize bıraktı piyasayı
stall oku derim çok şyi hikaye
Aslında senaryo güzel, sorsan soğan ekmek yiyecek akşam
Mafya mı kaldı bu zamanda tefecidir baban
Burda herşeyi söyleyemem ama tam anlamıyla bir mafya ve çok güçlü olduğuna emin olabilirsin
Tamam inandım
Hanqi şehirde Mafya senin baban
Wattpad den mi okudun bunu aşko
Tabiki de ifşalamalısın 😂😂 valla bak
Bu konuyu özel konuşabilir miyiz?
Ciddi yardımcı olacağım
Atma Ziya
Yedik ;)
Cok dizi izliyon.