İki yüzlü en yakın arkadaşıma ağır bir ders vermek istiyorum ki bir daha bunu unutamasın?

Bu en yakın arkadaşım dediğim insan sınıfta görünmez bir insan varlığı ile yokluğu bir gibi bir şey abartmıyorum bunu kendi de söyledi 5 kişilik bir arkadaş grubumuz var ve çoğunluk onunla takılmak istemediğini söylüyordu bana fakat ben onu daima korudum. Siniftakiler onu ezikliyor ve kıyafetleriyle dalga geçiyorlardi fakat be buna hiç izin vermedim. Geçenlerde bir arkadaş grubu açıldı ve orda benim pek hazzetmedigim fakat onun için konuştuğum bir insandı. Başka konu konuşulduğunda benj eziklemeye başladı (kıyafetlerimi saçlarımı beğenmediğini) hazzetmedigim insan ve ben ağzının payını verdim fakat en yakın arkadaşım dediğim insan beni küçümsemeye çalıştı ve uniye başlamadan önce düzelt kendini dedi ben şoka uğradım ben böyle şeylerin altında kalan bir insan asla olmadım fakat yüzyüze olmadığımız için ona tamamen ifade edemedim kendimi ve telefonda konuştuğumda söyledim her şeyi özür diledi benden fakat ona karşı aynı olamıyorum ona bunları ödetmek istiyorum aklımda bir şeyler var onunla arkadaş gibi olup onun yaptığini yapmak istiyorum fakat bilemedim sizce ne yapmalıyım? Onu rezil etmek istiyorum yardım!!!
İki yüzlü en yakın arkadaşıma ağır bir ders vermek istiyorum ki bir daha bunu unutamasın?