Bu sitede cübbeli hoca aleyhinde ileri giden çok insan gördüm. Neyi kıskandıklarını bilmiyorum ama sürekli uğraşıyorlar

Bu sitede cübbeli hoca aleyhinde ileri giden çok insan gördüm. Neyi kıskandıklarını bilmiyorum ama sürekli uğraşıyorlar

Din ticareti yaptığı için (yanmaz kefen bezi vb.) suratına karşı ağız dolusu küfretmiş insanım.
Dipçe: Kendisi akrabam olur kişisel husumetim yoktur.
Cübbeli Ahmet hoca tam bir mal ve dalga geçiyorum daha da başıma bir şey gelmedi. Komiksin sende onun gibi aptalsın agla
Bu tür konular konuşulurken herkesin inanç ve düşünce özgürlüğüne saygı duymak önemli. Kimseye hakaret etmeden fikirlerimizi dile getirebiliriz. Cübbeli Ahmet Hoca gibi tanınmış isimler, ister dini bir figür olarak ister farklı özellikleriyle ön planda olsun, doğal olarak eleştirilere açık olurlar. Bu eleştiriler saygı çerçevesinde kaldığı sürece, kimsenin korkması gerekmez. Herkes görüşlerini ifade etme hakkına sahip. 🌿
Cevap
18Cevap

...
Cübbeliden ve onun gibilerden daha büyük bela mı var awk
Sapıklık önderine uyanlar aynı ateş karşısında diz çökecektir
Valla bazen olmadık şeyler söylüyor dikkat etmeli bence
Ateş olsa cürmü kadar yer yakar, neyinden korkacakmışım?
O yaratığın arkasında namaz kilmam benim için hoca değil daha da yazarım da yazılmıyor
Cübbe altına don giyiyor musunuz hocam? Cehennem sıcak olacak.
Batıl bir inanca inanmayı bırak asıl başınıza bu yüzden felaket geliyor
Mal misin a*mk
Bir din hocasını ilahlastirani da ilk defa gördüm
İlah mı o? Neden başıma bela gelsin? Din eliyle milleti sömürenlere fırsat verilmeyecek artık
Saçmalamayın. Geleceği Ancak Allah bilir. Cübbelinin faydası kadar zararı da var
Sen neyini seviyorsun ki cübbelinin?
Evliya alim
ironiyse komik değilse daha komik bir paylaşım
Siz hep komedi sanıyorsunuz ama o çok büyük bir alim.. Ben başkasını göremedim bu devirde onun gibi
Ezberi müthiş
Bir tezek kadar memlekete faydası yok
niye musluman olmayanlara bela mi geliyor?
Hayır korkmuyorum
Kimse kendinden iyisini sevmez
Neyinden korkacağız bu şaklabanın?
Niye şaklaban diyorsun
Bana göre öyle
yok hiç korkmuyom
Yazık ya evet
soru umarım troldur
S*kimde bile değil bu gerźek
Korkmuyorum
Ne diyorlar ki
Evet haklısın