Seni seviyomus gibi gôzukup arkandan hakaret edenleri iste şahsina cahil, ruh hastasi, rahatsiz, şerro deli, manyak kotu kadin mûzeyyen v. s deseler bunlardan birini duysa kulagin naparsin?
Arkamdan konuşan iş çeviren herkesi Allah’a havale ettim kalbim dayanmıyor ne eylerse o eylesin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bnmde oyle takiyom bn takmayim demi
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şimdi burdan başkalarından gaz alıp kendini temize çıkarma bence. Ne yaptın acabada arkandan konuşuyor yüzüne söylese umursayacak mısın? Sorunun cevabını kendine sor bence başkalarına değil. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz 😉 benimde aynı şey başıma geldi. Kıza ne desem beni takmıyormuş gibi ben onun yüzüne söylesem ne değişecek? Bazen gerekli kusura bakma. Arkamdan konuşuyor deyip temizede çıkılmaması lazım. Madem bukadar umursuyorsun neden onunla konuşmuyorsunda buraya yazıyorsun?
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya kocaman kadin mahallenin ayakli gazetesi yanar doner fellah gibi bisey onunla yuzlesip napim kendini hakli cikarir mal kari anladinmi bisey yapmana gerek yok haset bisey bulur o kari tm sen kucuksun anlamassin bebek
Bizim orada bi kadin var haset herkesin yüzune guler arkasindan konusur bnmde arkamdan biseyler dedi duydum rahatsiz deli falan gidip catacaktim neyse dedim yasli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yüzümü söyleyebilecek cesareti olmayan birisi, arkamdan konuşuyor ise zerre umursamam.. Kendi pisliğinde boğulsun der geçerim..
Bravo abim bnde takmayim demi takiyom boyle antikalari
Arkamdan konuşan iş çeviren herkesi Allah’a havale ettim kalbim dayanmıyor ne eylerse o eylesin
Bnmde oyle takiyom bn takmayim demi
Şimdi burdan başkalarından gaz alıp kendini temize çıkarma bence. Ne yaptın acabada arkandan konuşuyor yüzüne söylese umursayacak mısın? Sorunun cevabını kendine sor bence başkalarına değil. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz 😉 benimde aynı şey başıma geldi. Kıza ne desem beni takmıyormuş gibi ben onun yüzüne söylesem ne değişecek? Bazen gerekli kusura bakma. Arkamdan konuşuyor deyip temizede çıkılmaması lazım. Madem bukadar umursuyorsun neden onunla konuşmuyorsunda buraya yazıyorsun?
Ya kocaman kadin mahallenin ayakli gazetesi yanar doner fellah gibi bisey onunla yuzlesip napim kendini hakli cikarir mal kari anladinmi bisey yapmana gerek yok haset bisey bulur o kari tm sen kucuksun anlamassin bebek
😱😱😱
Küçük değilimki 30 a yaklaştım
Öyleyse durum ok muhattap olma hiç
Tamm askom saol
35 yasa kadar bebek herkes benim icin bn 42😊😊👍🏼
Onların tuzaklarını bozuyorum hep de bozdum Allah'a şükürler olsun
Napionki
Satasiyonmu
Hayır tuzak kuruyorlar
Duyduysam yuzlesirim ama bu tipler kendini belli eder.
Küçük insanlar konuşur büyük insanlar konuşulur askom eushsush
Varsın konuşsunlar umrumda olmaz
Kufretseler bilemi yuhhh
Benim bi kulagımın arkası kaldı düdüklenmedik yüzü olan delikanlı olan yüzüme gelip söyler onuda macası yemez arkamdan cekemeynler konusur onuda cesaret edemedikleri için küfür etmezler edemezler kulagımın duymadınada inanmam
Hmmmm
Çünki kötü biri degilim kimseye zararım olmaz
Bnde oyleyim kimseyle isim yok ama etrafta o. c cokk kotu insan cok anladinmi insanlardan nefret ediyorum bn yaaaa iyyy
Anlıyorum ben birde devamlı insanlatın içinde oldugumdan dolayı kimin iyi niyetli kimin kötü art nıyetlı oldunu anlıyorum
Hmmm
Takip edebilirmisin
boş ver kimseyle konusasim yok
Siz bikirsiniz
Arkamızdan konuşan, önümüzden yesin
Aynn abim
Sahtelerin gülüşü bile bir yere kadar sevilir
anladığım anda hayatım da tutmuyorum
Önümden ye
Bizim orada bi kadin var haset herkesin yüzune guler arkasindan konusur bnmde arkamdan biseyler dedi duydum rahatsiz deli falan gidip catacaktim neyse dedim yasli
Bana gönder canım
Yasli ama:(
Kadin
Onada yaşlı buluruz abilerimizden
Ikı yuzlu denıo
Naparsin tepkin ne olurdu hasta deli rahatsiz dese sana yuzune degil arkandan naparsin
Sinirlenirmisin
Arkamdan konusanlarla zmaanla ilişkımı bitiririm ben
umursamıyorum ki
Demekki seçemiyorsun
Neyii
Güveneceğin kişiyi arkadaşlarını
Ne alakasi var komsu komsu muhattap olmadigin birisi
Tamam çok sinirlisin
Biraz gerginim okadar
Birazı buysa 🤣 bir tık ilerisi cinayet sebebi olur