18 yaşındayım 9 13 yaşları arasında babamın tacizine uğradım bunu anneme söyledim 3 sene bekledikten sonra baba evden gitti ama hala muhattaplar annem sanki bana inanmamış gibi geliyor hala onu sevdiğini düşünüyorum şimdi ailemden nefret ediyorum çünkü hayatımın içine ettiler paikolojim hiç iyi değil ara ara kendime zarar veriyorum insanların acı çekmesi hoşuma gidiyor sadece hayvanları seviyorum insanlardan nefret ediyorum sizce benim hayatımın geri kalanı nasıl geçecek? Bana öneriniz var mı bu sene pmyo sınavına gireceğim kazanırsam pmyo 2 yıl daha sonra polis oluyorum 2 yıl içinde onlarla görüşmeyeceğim neler yapmalıyım lütfen yardımcı olun.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sakın kendins jilet falan atma yara izin varsa giremessin pmyoya.
Yok yapmam bana tavsiyen var mı
Aynı yaştayız çok da bir üstünlüğüm yok ki tavsiye vereyim ama genel kültür soruyorlar diye biliyorum mülakatta daha önce sorulmuş soruları alıp çalış mutlaka genel kültürünü arttır yotubeda haluk tatar var kanalını izlemeni tavsiye ederim dünya tarihi videoları var onlara bakabilirsin bedenen aktivite yapmalısın biraz kitap okuyabilirsin hem bedeni hem kafası çalışan insan arıyorlar.
Tamam bunun içinde sağol ama ben hayatım için tavsiye istiyorum yaşın önemi yok yine de önemli
Canım tacize bir çok kişi uğramıştır ama bunu bir babanın yapması çok daha kötü bir şey annemiz ve babamız bebeklikden beri güvenebileceğimiz tek insanlar babanın sana bunu yapması ve annenin tepkisizliği ya da yeterli tepkiyi göstermemesi senin güven duygunda kırılmaya yol açtı. Artık birine güvenmen çok daha zor. Sana tek tavsiyem kendi paranı kazanıp ayaklarının üzerinde durman tıpkı benim de şu an yapmaya çalıştığım gibi genç kızlar olarak bundan başka çıkış yolu yok. Annen çalışıyo mu ev hanımı mı?
Annemin bana inanmadığını düşünüyorum bence hala onu seviyor kimseye asla güvenemem ev hanımı annem çalışmıyor
Zamanında annen eğitim almış olsaydı çok daha etkili olabilirdi olayda bu yüzden bir kadının kendi ayakları üzerinde durması önemli aynı yaştayız empati kuruyorum durumuna üzüldüm konuşmak istersen bir sıkıntın içinden çıkamadığın bir durum olduğunda bana mesaj atabilirsin bu ara çok sık giriyorum ksye.
Evet gerçekten haklısın teşekkür ederim iyi geceler
Öncelikle psikoloğa gidip profesyonel destek almalısın.
Polis olmadan yapamam eğer paikoloğa gidersem ve olanlar ortaya çıkarsa polis olamam
Deewebte kanli vahsetli videolar var izlemek hosuna gider buyuk ihtimal
pmyo insallah kazanırsın ve hayatına önemli derecede yön verirsin
Babanı polise şikayet et beter olsun
Baban ne yaptı ki sana
O iş dışında herşeyi
Ciddi misin belkide sevmistir sadece çünkü insan evladına o gözle bakmaz ve sende cok küçükmüş sün yanlış anlamış olabilirsin
Salak değilim herhalde bir bana çocuğunu soyup onu ellemez
Ohaa ciddi misin serefsiz insan ya peki Şu an onunla ayni evdemi yaşıyorsun
Hayır 20 gün kadar önce gitti
20 gun önce hep beraber yaşadınız yani peki nereye gitti annen biliyor mu bu olayı
Karavan aldı onda yaşıyor
Biliyor 3 sene oldu öğreneli ama daha yeni harekete geçti canım
Anladım üzüldüm peki sevgilin var mı ya da bu olaydan sonra hic sevgilin oldumu
Hayır hiç sevgilim olmadı olmayacakta erkeklerden ve insanlardan iğreniyorum asla da evlenmeyeceğim
Anladim peki konusmak istermisin
Sizinle mi
Evet dertleşmek sohbet etmek amaclı
Tamam
Tm medj at ozmn
Atamam puan yok
Tkpp at ozmn
Seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun
Tacize uğradın mı
Evet.
O zaman halimden anlarsın
Sana bu pisliği yapan pislik kimdi
Babamın kardeşi
Sen şikayet ettin mi peki
Anneme söyledim ama zaten onunla başka sebeplerden dolayı görüşmediği için bana sadece unut boşver geçmiş bir şey dedi kapattı konuyu
Neredeyse aynı durum
İşte o yüzden çok iyi anlıyorum seni. Ama insanın kendi babasından bunu görmesi daha berbat daha üzücü. Sen kaç yaşındaydın o zamanlar? Ben pek anlamıyordum 7 yaşında falandım o yüzden pek hatırlamıyorum
Bende tam yaşımı hatırlamıyorum ama 9 ile 13 arasında galiba bende küçüktüm ve bu yıllarca devam etti
Böyle şeyler olurken dünyanın hala neden döndüğünü anlayamıyorum
Dünyanın sonu geldi
Gelmedi. Bunun gibi pislikler hala yaşıyor nefes alıyorlar. Ve insanlar bizlere değil onlara inanıp onların tarafını tutuyorlar. Hiçbir şey olmamış gibi susturulan biziz
Zor durum