midemden kaynaklaniyor
Lanet ağız kokusunun bir çözümü?
midemden kaynaklaniyor
sabah kalkarken biraz kokması normal bu herkeste olabiliyor ama aşırıysa bir sorun var demektir mide den başlar diş ve ağız içi hatta diş etlerinden etkisi olur sen iyi bir KBB uzmanı na görün sonra da mide ile ilgili bölüm e git bu iş ciddi iş bu sayfada sormakla sonuç alacağını sanmıyorum birde filmlere takma kafanı adı üzerinde film aldanma selametle
teşekkür ederim tavsiyeler için, çok vahim bir halde değilim Allaha şükür de yine de azı bile rahatsız edici
O değil de hakketten de sabah kalkar kalkmaz öpüşenler nedir la? Nası yani hiç mi koku olmuyo anasınısatıyım? Yıllardır merak ederim bu soruyu.
koku olsa da rahatsız mı etmiyo acaba
İşte sadece filmlerde olduğu için mi acep :D
bilmem acabaa :D
Acabaaa :D
Böyle bir cevabın EİC seçilmesi şaşırttı beni, çok teşekkür ettiim sağolun :D
acabalardan aldın :D
Heeeeee, ben de diyodum ki neden seçildim acabaaa :D :D :D :D :D
Aynı sorun bazen bende de oluyor. Ben ağzımdan kaynaklı sanıyordum doktora gittim ama çürük falan hiçbir şey yok. Sorun midemden kaynaklıymış ve pek çözümü yok gibi. Aç kalınca mideden koku geliyor. O filmleri bende hep merak etmişimdir uyanır uyanmaz birbirlerinin ağzının içine giriyorlar bir parça bile mi koku olmaz anlamadım ki
ahah aynen işte ya :D en iyisi midede sorunu olan biriyle evlenmek yoksa yandık :D
watsons.com.tr/agiz-bakimi.aspx?pageID=17&CatID=44
Burada agiz kokusuna karsi dismacunlar falan var, agiz kokusu isi kolay ya, birsuru sprey var ona karsi
sorun ağzımda olsa tamam da midemden geliyor işte, yine de teşekkür ederiiim
Cevap
13Cevap
Lansor diye bir hao var kapsullu bole bir kutunun icersinde. mide duzenleyuci ve tedavi edici ozelligi var genelde mide agrilarinda ac karnina yutuyorsun ben senelerdr agridiginda ondan yutarum hem agru dedugim gibi hemde mideyi herturlu seye ksrsi tedavi ediyor. her sabah ac ksrnina bir tane kullan bir hafta. kesin cozum i gelcek.. gecmisolsun
ben de kullandım lansoru, ama sürekli kullanımda iyi olmuyor onu kritik zamanlarda atıyorum bitane, gaviscon tercihim ama ağiz kokusuna ikisininde etkisi yok
2 onerim daha olacak. bol su tuketeceksin belki bir zmn normal tukettiginden daha fazla birde cok basit bise bu hani petiborr biskuvileri vsrya hani ondan gunluk tuket. mide asudine cok faydali emiyor icine hapsediyor faydasi muhakk olur olmadi vall o zmn mide nakli yapturcan:))
çok sağol teşekkür ederim tavsiyelerin için, deneyeceğiim
babamda var bende de olabilir şeker
Sen kendi kokan ağzınla söylüyorsun ;)
gastrit, reflü gibi mide hastalıkları kokuya en başta sebeplerden bir kaçıdır
bunun yanı sıra çürük diş ve akciğer hastalıkları da bu kokuya neden oluyor
ağız falan onda bişey yokta işte midemden dolayı, o da her zaman olmuyor, arada bir ama hiç olmasa diyorum
zaten yesem mide fesadı geçiriyorum direk, onlar bana yaramıyor :D
ya o kalkar kalkmaz öpüşen sevgililerde o problem yok demek ki benim agzım mesela hiç kokmaz asla her gün yıkıyorum falan bakım şart
iyi de sorun ağzımda değil midemde midemi mi yıkatayım her gün
işte reflüden dolayıymış öyle vahim derecede değil ama ben azına da tahammul edemıyorum, ve cogu ınsandan da alıyorum o kokuyu hoş değil
sabah kalkınca ılık su içmek, meyve yemek, bitkisel ilaçlar falan... klasik şeyler ama kesin çözüm değil
evet genelde bu tarz şeyler, reflü gastrit için ayrı tedavi oldum ama tedavi bitince gavisconla devam işte ama pek faydası olmuyor
teşekkür ederim yok zahmet etme, yapcak pek bişe yok zaten
kokunun sorununu gidermeden kalıcı bir çözüme ulaşamazsın ki
ya o kadar çok bir şey yok ama arada bir oluyor ama hiç olmasa
anladım canım :( maydonoz çiğnemek ağız kokusunu kesiyor diye biliyorum bir dene istersen
teşekkür ederim, denerim
Her sabah her aksam fırcalarım sabah hiç koku olmuyo daha dişciye bile gitmedim. Ama dilinizide temizlemeniz lazım
sorun ağzımda veya dişlerimde değil, midemde:(
Tedavi görüyor musun? Aç kalmaman gerekiyor.
Diş hekimine görünmeni öneririm bir de.
önceden midem için görünmüştüm, dişilerimde ve ağzımda sorun yok Allah'a şükür de işte insan illa aç kalıyor ya berbat bişe
he la bende anlamam onları o kadarda aşık değilim o bok kokusunu çekemem:D
ahahah haklısın :D
hepimizin ağzı sabah kokar takma sürekli fırçala öpüşmeli kaynaşmalı anlarda:D
yaşamıyorum öyle anlar, evleninceyi düşünüyorum ben
bende o anlamda dedim zaten evlenmeden bizde karşıyız bizi bozar ;)
pekala:)
Agiz kokusu asiri ise 1 mide sorunun vardir 2 dislerin bitmistirrr
dişlerimle alakası yok, midem sorunlu
gittim, tedavi de oldum, her şeyi denedim geçmedi, burada belki farklı bişe bilen vardır diye sordum
Misvak kullan. Hem çok sağlıklı hemde sünnet.
EİC olmalıydı ya tüh
Ağız ve diş sağlığı :) randevu al 186 no
sorun midemde
mide ya, reflü var malesef ama çok kötü değil vahim derecede falan değil
dişlerini fırçalarken dilinide fırçalıyormusun?
evet sorun midemde ağzımde değil
Aynen ağız çalkalama suyu varya onu kullan
Naneli ya da mentollü sakız
Yanında vivident taşı
Bu ne l*n mide meselesi
O sorun bendede var ölmek istiyorum
ameliyat düşündünüz mü hiç?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar