ne alaka saçmalama tek sen varsın onlar benim için hiç onlarla kafa dağıtıyorum + hr kese canım aşkım demesi falan ço laf var mide bulandıran (evlnece kız kalmadığı da doğru hep diyorlar bahaneciler sanki kendilri evlenicek tip ya: alolü sigarası serseriliyi çapkınlığı ona buna bi sürü borcu eğitimsizliği para olmadı okumadım gibi saçmalıkları 1 kitap yüzü açmamaları sanalın dibine vurmaları eşek kadar olup kendilrine bi ev bark kuramamaları 1 meslek geliştirmemeleri yalancı olmaları kaba sığ yobaz ve münafık olmaları ve daha neler neler çok var say say bitmez :) )
Hemcinsimin çoğu midemi bulandırır. Hatta nefret dahi ederim. Bildiğin savaşırım bu it sürüleriyle.
Neymiş, bırak bu kadın işiymiş.. Amca mamca dinlemedim bi tane geçiriyordum kafasına, yetistiler zor aldılar elimden. Yemin ediyorum ne kadar saldırganlığım varsa üzerlerine kusasım geliyor.
Beceriksiz embesil soysuzun evlatları. Kadının üzerine her tür yükü sorunluluğu yıkmayı bilirler, her tür ayrımcılığı yaparlar, her tür suçlarlar, dışlarlar yetmez bir de ayaklarına hizmet beklerler. Ulan ömrüm bunlar gibileriyle mücadele etmekle geçiyor. İt soyları. Pislik içinde cehalet içinde yaşıyor şerefsizler. Namussuz haysiyetsiz zuzular. Herkes böyle vasat değil tabi ama karşılaştığım 10 kişiden 8 i böyle.
ah şu toxic erkekler , boydan foto atsana yaaa ,,, ayyy nefret edşyorum o cümleden. bıktımm abi bıktım. karı kızla kafayı yemişsiniz. birinizde hayatıma bakayım, gözüm dışarda değiil sevdiğimin gözünde olsun diyemiyor. ilişki yapamayan erkekler yapıyor bunu, yürüyen egolar, kendini yakışıklı sananlar, karı kızlarla kafayı bozanlar, her hafta başka bir kıza geçen, bazılarınızın her hareketi her cümlesi midemi bulandırıyor. şükür canım arkadaşlarımın hiçbiri böyle değil. lütfen yapmayın beyler tek cinsel sohbetlerle , foto at larla , anlıklarla yürümez. kendinize gellliiinnn
😇 Her b*ku yiyip önüne gelenle düşen kalkan, evlilik düşüncesi peyda olan erkeğin, erkek yüzü kız görmemiş kız istemesi, adolf hitlerin yahudi birinden bir bardak su rica etmesi kadar saçma. Umarım bu zihniyetin kökü kurur. İffet bekleyen iffetli olsun. Başkasının iffetsizliği de kimseyi enterese etmez.
Hangi birini yazayım? Geçenlerde bir akrabam geldi, benim gibi buram buram cahiliyet kokan ailemin tek görmüş insanı (ydı) kendisi. Bir tanıdığıyla ilgili olayı anlatırken şöyle bir üslup takınmış bulundu; “İşte bizim Musti’de İstanbul’da az kullanılmış bir kadın bulmuş, onunla takılıyormuş şu son günlerde.” Elim ayağım titredi resmen, feminist damarlarım patlayacak sandım. Gel gör ki gıkım da çıkmadı, polemik boş iş. Ne kadar doğruyu açıklamaya çalışsan o kadar coşuyor bizim Türk milleti.
@Matij yahu benim gibi ol knk hic bi turke yazma. baska ulkeye gitsen bile. karsina turk kadini cikma ihtimaline karsi once nereli oldugunu sor kadinin.
Kendi ülkesinin kadınını beğenmez, sanki anası başka milletten. Temiz el değmemiş ister, oysa kendi durmadan yatak değiştirir, koca göbeğine aynayı çevirmez. Daha çok şey bulunur da boşver, yeter bu kadar...😏
Kızım bak ben belaliyim keserim öldürurum onu ben kimki o ne sanmis kendisini ki o? Biz varya boyle zenginiz bizim boyle bir evimiz var benim babam böyle annem böyle biz boyle seviliriz... bunu giyme dediysem giymeyeceksin
Ben yaparım da sen yapamazsın sen kadınsın yerini bil bunlar bana ters haaaaa diyen belirli molon kafalı insanlar var. Bu tarz insanları dizide görünce bile tiksiniyorum.. nerede kaldı kendi yakınımda olan bir kız arkadaşımın sevgilisi olacak... Üzücü
Konuşmaya gerek yok direk kendileri midemi bulandırıyor. İstisnaları var. Kibar nazik düşünceli olanları tebrik ediyorum onları yetiştiren annelerine selam yolluyorum.
Ben böyleyim (değiş böyle Çok kötüsün) Evlenilecek kız kalmadı (sanki kendisi sütten çıkmış ak kaşık) Bakire olmayan kızda bir cacık olmaz (uçan kuşa mevzusu olmuş) (Bu herkes için geçerli) sadece karşı cinsle beraber olabilirsin (sana ne)
Bir akrabam var fena geri kafalı. Osmanlı taraftarı Atatürk'den nefret eden. Kadınları hor gören. Onun konuştuğu her şeyden iğreniyorum tek tek yazmama gerek yok
vaktim yok yağğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ ya da iyi birisin ama dost olalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkttttttttttttttttttttttttttriiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrgittttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Kadınları böyle ayrıştırmadan önce git bi kendine bak senle evlenmek isteyen olur mu diye. Olursa da niye olur diye bi sorgula. Hem eğlenemediğin insanla niye evlenesin hepten saçmalıksınız
Düşündüm yıllardır da erkeğim ve erkek ortamında bulundum. Bunu çok az duydum. Kızların hepsinden bunu defalarca duydum ama... Özellikle erkeklerin genelini yaftalama net şekilde var. Ön yargıyı sevmem genelleme de her zmaan bulunmam. Bu benim tercihlerim
Hiç hoş değil bak nasıl ki ben genel erkek profilin dışında biri olduğum için bana her erkek aynıdır yaftası yalılaınca sinir oluyorsam bir kadın içinde bunu erkek yapamaz. Yapmamalı. Her insan aybı değildir olamaz.