1-Resimdeki 2-Nargile içen erkek 3-Nargile içen erkek 4-Nargile içen erkek 5-Tesbih takan erkek 6-Ağır takılan oysa kro erkek 7-Takıntılı erkek 8-Ana kuzusu erkek 9-Hanımcı erkek 10-Küfür eden erkek 11-Her şeyi ailesine anlatan erkek 12-Düğmeleri kopmuş gibi gömlek giyen erkek 13-Her yerde takım elbise giyen erkek 14-Adammış gibi davranıp aslında bir gram karakteri olmayan erkek 15-Her kıza yazıp kimseye yazmıyorum diyen erkek 16-Orada burada erkeklik taslayan, melek gibi davranıp kalbi küf kokan erkek. Daha çok varda aklıma gelmiyor.
Korumacı, sahiplenici tarzı şeyler her iki tarafta. Hayat her şeyi takacak kadar uzun ve değerli değil. Eğlecek, Şakalaşacak, Saygı duyan, Hayatını sizinle birleştirse bile özel bir hayatınız olduğunu hatırlayan, gezmeyi seven, karavancı, sizin yanınızda erkeklik yapacak kendini kanıtlayacak kişilerle değil size olduğu adamı gösteren ve çocuk ruhlu büyümüüş ama eğlenceli oyun oynamayı seven kişilerden hoşlanın, evlenin geresini boş verin
- Kaba davranış - Saygısız olması - Para konusunu hep dile getirmesi - İnsanlara hep üsten konuşması uşağıymış gibi - Aşırı derecede Alkol tüketmesi - Hep kendini övmesi varda var yaa
Doyumsuz ve güvensiz birini istemezler sanıyorum. Sırf karşı cinsin ilgisine muhtaç kalan, aklı başka yerlere çalışan kişilerden ziyade kalbinin güzelliği yüzüne yansımış sevgisini eksik etmeyen, ben yaparım o yapamaz bencilliğine bürünmeyen kişileri tercih ederler, etmeliler.
Kesinlikle denendi onaylandı. Bi kız üzüldüğü bişeyi anlatırken erkeğin onu takmaması konuyu saçma salak konulara çevirmesi kızın o erkekten ışık hızında soğumasını sağlar. Bi de storylerde sanki kendini mafya sanıyormuş gibi ona buna laf göndermeleri de soğutur.
Kırılgan olması, erkeklik denen bu hayali şeye çok takılıyor olması. Mesela erkek adam aşkım mı der, erkek adam duygularını belli etmez, erkek adam çiçek almaz... Ööf, içim şişti. Bir de saygısız bir mağara adamı olmayı da iyi bir şey sanması. Böyle erkekler görünce koşarak uzaklaşıyorum.
Bir keresinde misafir bulunduğum sınıfta tanımadığım bir çocuk başka bir çocuğu konuşma ve hareketleriyle ezmeye kalkıştı.Çocukta bir şey diyemedi. Ben de bu duruma hem üzüldüm hem sinirlendim. O an o tabloyu gördükten sonra o çocuğu nerede gördüysem bana bir iğreti gelmeye başladı. Nefret listeme girebilen nadir insanlardan biri de oydu. Bu da böyle bir anımdır😅
Bir insanın mide bulandırması salt görünüş, tavır, duruş ile olmaz kurban. Belki bu sayfada kendi halin de olan biri, belki ekmeğinin derdin de dünyadan bi haber biri. Sorun var.. Google da olabilir. ama bile bile kimsenin fotografini yayınlama ve bunun uzerinden birşeyleri ima etme hakkınız yok. Bilmiyom valla boyle şeyler bana acaip yalnis geliyor
Yere sağa sola tüküren, kabadayı gibi davranan, saçma sapan saç sakal tıraşlarıyla insan dışı varlıklara benzeyen, haksız olduğu halde ben erkeğim diyerekten kendini haklı çıkarmaya çalışan, kadınlar üzerinden erkeklik primi yapan vs.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kendini bi bok zannedenlere deli oluyorum ya sende insansın bende kibar olsana efendi olsana sen kimsin ki kendini bi şey zannediyosun bi kaşık su burnundan içeri girse sonu ölüm aynı zamanda bir kaşık su boğazından geçse seni bir gün daha yaşatır neyin havası neyin tavrı bu ıyyy
Çocuksu hareketler yapan Argo ve küfür eden Kilolu olması Cimri olsun Kılıbık veya yılışık olması Herşeyi cinselliğe çeken Yemek yerken ağzını şapırtatan Baskıcı olan
Kaş aldıran ve dar giyinenleri görünce öyle oluyorum bir de karşısındaki insanla diyalog kurmayı bilmiyen bazı davarlar var saygısız kaba çomarlar. Kendi ülkemde asla böyle şeyler ile karşılaşmadım Türkiyedeki insanların çoğu psikolojik deli 😄
Kroyum ama para bende deyip tesbih elinde streç pantolon giyen bide ağır abi takılan homosapiens arkadaşlar yapmayın da yıl olmuş 2021 (he bide şey var erkekler arasında kalıplaşmış bir ritüel yaş, nitelik, kültür fatketmeksizin hemen hemen her erkeğin yere tükürüyor olması. İçindeki pisliğin dışa vurumu. Kendi içlerinde sanatsal bir faaliyet olarak görüyorlar zannımca 🤢)
Bakımsız, kendini erkek olduğu için üstün gören, kız olsun yeter kafasında olan, küfür edince havalı olduğunu sanan ve eleştiriye açık olmayıp her önüne geleni eleştiren, günümüz kekoları...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Patavatsız ve ukala olması surekli kendini övmesi parasından bahsetmesi ve sürekli eleştirmesi
Ya pardon bsey dcem sana kadınlar erkek de kalçaya bakar ilgisini çeker diye 7/8 ay squat kastım bildiğin taş gibi oldu şimdi de itici olur diyorlar ya