O kadar sorun varken neden zinayı tartışıyoruz sizce?

Geri kafalı ülkede yaşıyoruz çok saçma 2021 yılındayız 2021 ülkede yoksulluk nereye kadar ulaşmış Ekonomi çökmüş dolar bilmem olmuş kaç işsizlik üst seviyelerde eğitim berbat belediye berbat o berbat şu berbat yani berbat kalmayan yer kalmamış ülkede disiplinsizlikler ile yaşıyoruz intiharlar çoğalmış zina mı göze batıyor herşey tamam da zina mı sorun bu ülkede yok Kızlı Erkekli birliktelik yaşıyorlar ya kardeşim ne yapıyorlarsa yapsınlar ya bu gençler niye evlensin niye asgari ücret ile çalışan sayımız %53`lerde gençler yuva kurmak için 300 bin net cebinden çıkarması lazım yok çocukta o kadar para tamam onu geçtim nasıl evi geçindirecek bu zamlarla evlilik ne cidden neden bu İslamı baskı anlamıyorum Kadınların anasını ağlattınız hep evliliğe sürükleye sürükleye adam eve bakamıyor şiddet geçimsizlikten neler yapıyorlar yazık değil mi Kızlarımıza yazık değil mi Erkeklerimize neden baskı ile zorla ile Din ile evlendiriyorsunuz hayatını kabus ediyorsunuz benim Kızım olsa evlilik çağına gelse evlenmese hiç sesimi çıkartmam niye evlesin niye ister zina yapsın ister takılsın bir Koca tarafından öldürecekse zina yapsın?
O kadar sorun varken neden zinayı tartışıyoruz sizce?