Üni son sınıfa geçtim. Annem babam boşanıyor. Annem ve abimle okuduğum şehirde birlikte yaşıyorum. ama beni çok üzüyorlar. Gelir olarak babam 400 lira nafaka veriyor ki bu kiraya dahi yetmiyor. Kiralar burada pahalı en uygun evde otursak dahi yetmiyor. Aldığım burs dışında gelir yok. Annem arada elişi yapıyor merdiven siliyor ordan kazandığı var biraz. Okulda harcamayıp eve ayırmaya çalışıyorum bursumu yinede yaranamıyorum. Çalışmamı istiyorlar. Okumama rağmen kabul etsem hem okuyup hem çalıştırcaklar bursun eve gittiği yetmiyor gibi. Abim okulu bitirdi 2kez kpssye girdi. şimdi bekliyor atama ve çalışmıyor evde oturuyor. Bugün çok kötü kavga ettik ve bana vurdu tokat attı. çok kötüyüm gerçekten. İntihar edecek boyuta geldim zaten sinir hastasıyım ellerim titriyor başım zonkluyor şu an kimsenin umrunda değil. iftar dahi yapmadım kapandım odama ağlamaktan mahvoldum. tokat atma sebebi şu. dışarı çıktım yaz okulu için kitap almam gerekiyordu. birde babam bana bayram harçlığı yatırmış onu çekecektim zaten ona da el koydular. Dışarı çıkarken annem bana meyve suyu al demiş. bende duymadım ya da unuttum bilmiyorum. hatırlamıyorum böylebişey. Gelince annem kızdı bağırdı niye almadin diye öyle bişey demedinki dedim söyledim dedi Hayır demedin sordum hatta bir şey lazımmı diye dedim Hayır dedi dinlemiyosun beni bilmem ne kavga çıkardı bende sinirlendim en sonunda niye büyütüyorsun geri gider alırım ama demedin yani desem niye almayım derken abim geldi senin dinlediğinmi var demiştir de sen anlamamışsındır dinlememişsindir gerizekalı bilmem ne saydırdı sen duydunmu nerden biliyorsunda böyle diyosun belkide o demedi söylediğini sanıyor niye bilmeden benim günahımı alıyosun gider alırm ne büyüttünüz dedim tokadı patlattı cevap verme karşılık verme filan annemde tek kelime etmedi kapandım odaya annem geldi bide iftara çağırdı yemicem yalnız bırak beni dedim bana onu savundu sende karşılık verme diye çok kötüyüm bıktım artık gidecek yerim de yok ölmek istiyorum :(((
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada babanın yanına git demeyin çünkü annemi aldattı ve başka bir kadınla nikâhsız yaşıyor. Onun çocuklarına bakıyor. Görüşmüyoruz küsüz normalde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer