AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
119Cevap
Ümitcan uygun kim ki kızları fuhuşa sürükleyen annesini ve sevgilisini canice öldürüp intihar süsü veren adamdan ahlaklı bir sosyal medya mı bekliyorsunuz?
böyle kızların da böyle erkeklerinde Allah binbir tülü belasını versin iki yakaları bir araya gelmesin inşallah normalde beddua etmem korkarım etmekten ama gerçekten böylelerinin soyu sopu kurur inşallah o hayal ettikleri paralar bi taraflarına girer inşallah
tum evli kadinlari ifsa etsin tum kizlqri ifsa etsin rezil olsunlar nalet olsun sizin gibi namusuzlara nalet olsun kadin gibi gorunup kafir olan kadinlara allahin gazabi uzerinize olsun allah sizi korumasun allahin cezalari ifsa edilsinler hepsi nalet olsun
Bu adamin can simidi kimse allah onun da belasini versin cidden kadinlar da salak iyice sinirim
Bozuluyor hemcisnlerimi bu kadar aşağılık olabilir adam katil kendinize gelin
Nerden biliyon katil olduğunu
Evet asıl suçlu o zihniyete prim veren kadınlarda, bu insan süretindeki canlı cinayetten ceza almazsa bir gün o kadınlardan biri de Aleyna'nın akıbeti ile karşılaşacak.
Bu mahlukata onları yazanların kendisinede hemcinslerinede saygısı yok çok yazık
Söylenebilecek herşey söylenmiş sanırım. Durumumuz içler acısı. Ve tabiki bu katil kadar bu psikopatların ekmeğine yağ süren kadınlar da suçlu.
Amerikali Seri katil (Ted bandy) de cok sayida kadin hayrani vardi. bu kadinlar insanligin yuz karasi..
Suçlu tabi
Hiç birşey olmamış gibi hala yazıyorlar.
Öyle kadınlardan da erkeklerden de iyi iğreniyorum.
* Öyle kadınlardan da erkeklerden de iğreniyorum.
Sadece yazık diyorum. Yapıcak bir şey yok kadınların tercihi sonuç olarak.
Kadının birinden foto istiyor kadın gelim sen beni soy diyor. Cidden şoklardayım.
Bu pisliği takip eden de yazan da bunun gibi ahlaksız...
Parmaklarına ve zihnine sağlık, çok çok iyi bir paylaşım olmuş.
Bunun neyine müstehcen mesaj atıyorlar acaba. Tip desen tip yok karakter desen karakter yok. Yazık valla.
Tipsiz ve karaktersiz erkekleri seviyor kızlar
Tabiki suçlu annelerine babalarına yazık hiç o kızdan ders almadılar mi bu adam neden hala dışarda yaa
Siyaset işte, altındaki sebebi bi anlatsam direk tutuklarlar, çoçğun annesi onu baya korudu, annesi tenha işler çevirilen bi yerde temizlikçi idi, sonra annesini öldürdüler kafaya tek mermi, sonra intihar süsü verildi, müge anlı konudan bahsedince, tehtid edildi, yani işler baya karışık, üstü kapalı anlatıyorum, kendin araştır bulursun.
@DrMaster ne araştırcam ya midem bulanıyor gerçekten
Ümitin annesi tenha işler çevirlilen o yerde bir iş yapıyor ama net olarak, pozisyonunu bilmiyorum, yoksa o çoçuk kola kolay dişarda gezemezdi.
Herkes mezarını kazar, 2 dk insan ol desekk kaç dakika kaldı diye soracak insanlar adlı ss olmuş. birde atamı koymuş profile sen ataya kurban ol.
Allah balasını versin, çok iğrenç bir insan, hâla niye tutuklanmıyor anlamıyorum, mesajların kadınlarıda anlamıyorum, bu ne biçim iğrençliktir ya
Allah sonumuzu hayır etsin.
Şu tablo içler acısı.
Sanırım bir şekilde ünlü olana sempati duyuyor yeni yetmeler...
Ya herif cinayet zanlısı. Kızlar da halen peşinde. Bu da gösteriyor ki para bu kadar boyamış bu zamanın kızlarının gözünü. Yazık..
Bu toplumun kadınlarını anlayamıyorum. Üzerine çok da düşünüp zihnimi kirletmek istemiyorum. Çok yazık
O kadınlar da suçlu olabilir ama her ölen kadın da suçlu olamaz. Pis herifler kızlarımızı kandırıyor ve içim acıyor kadınlara kızlara yapılan bu kötü şeylere
Ellerine sağlık.
Şu tercih anlayışı konusunda da yüzde yüz haklısın. Güzel tespit.
Kadınların kötü ve hayvan erkek sevgisi bir kez daha kanıtlanmış oldu maalesef...
Beyin namına bişey yok.. Talaş var o kafatasının içinde bu tarz insanların..
Biride onu öldürür
alma mazlumun ahını
çıkar aheste aheste
Bu ülke benim psikolojimi bozdu artık hiçbir şey garip gelmiyor yine ve yine hiç şaşırmadım.
Anlam veremiyorum bende. Yani bu kızlar hak ediyor. Bı kızın bu adamın yaptıklarıni duymasına imkan yok. Nasıl bı psikoloji. Yani ülkenin durumu bitik. Herkes ruh hastası. Ulkeyi ne hale soktular..
ben bunları yazınca linç ediliyordum. instgramda kızlar adamlıktan bahseder neymiş sevmeyi bilmiyormuşuzda. sırf tipinden dolayı şunun altına yatmaya çalışan dolu. ona yavşayanlardan birinide öldürse çıkıp kadına şiddet diye ortalığı ayağa kaldırcaklar. kimse o kıza neden o adama asıldın muhatap oldun demicek. adam katil işte hala neyini yavşıyorlar? kimse bana kadın hakları diye gelmesin. kadın önce kendine baksın.
Böyle şeyleri görmek bir açıdan iyi oluyor. Türk insanının ne kadar eşkiya ve boş olduğunu anlıyorsun. Resimdeki gibi insanların salaklıklarını kullanarak para kazanıp sermaya yapabilir kafasını çalıştıran bir insan.
Şu tür kızlar öldürülse umrumda bile olmaz. Bunu ben diyebiliyorsam cidden hak ediyorlar
Çok acı bir durum
Kadınlar belalı tipleri sever diye boşuna dememişler
Haklısın Z kuşağı felaket.
Daha da beter olacak olacaklardan o kadar korku ve üzüntü duyuyorum ki.
Önüne geçmek mümkün değil...
Aleyna Çakırın Kemikleri sızlamıştır.. ne kadar meraklılar böyle işe yaramaz Pislikler tarafından kandırılmaya.. 🙄
zaten eskiden bu sitede umit can uygur gibi erkeklerden hoşlanıyorum diyen bi kız vardı.
yazık
Bu yazan kadınlar arsız cidden... Celladina aşık olmuşlar..
Konusmaları görmez olaydım midem kalktı libodumu düşürdüler :(
Bu çok kütü bir durum. Bu hareket, adamın ekmeğine yağ sürmek gibi bir şey olmuş...
Hesabı çalındıysa demekki onunda hesabını görcekler
Ben bunları kadın yerine bile koymam bunlar olsa olsa ucuz insan görünümdeki aciz yaratıklar
Kim kimi öldürmüş ben bunu anlamadım?
Medyada isim yapmak uğruna ya Rab ne güneşler batıyor.
Boyle kansizin hala tutuklanmamasi cok agrima gidiyor. Katil ustelik. Ve yazdiklari arasinda gorustugum arkadaslarim olmasi da cok dikkatimi cekti...
Kadınların suçu olmazsa böyle pzevenge mesaj atmazlar zaten...
Sadece genç değil, gayet yetişkin olan evli kadın falan da varmış. Ne denilebilir ki...
Kızlara bak hepsi yapmacik böyle manşetleri görünce kadinligimdan soğuyorum
Kaşmerleri görünce *
bu kızlar hiçbir şeyden ders almıyor mu ya? ne çabuk unuttular aleynayı ya benim sonumda öyle olursa diye düşünmüyorlar mı hiç? bu adi şerefsizle nasıl konuşuyorlar aklım fikrim almıyor bunu Allah ıslah etsin
Bizim kızlar kadar değişik tipler yok sonra şiddete uğradıkları zaman erkekkk şiddeti diye en çok bunlar duyar kasar , ifşa edilmeleri iyi olmuş 😂
Midem bulandı. Bu tür kadınlara herşey müstehak. Yarın öbür gün haberlerde ölüm haberlerini görünce bilmeden üzüleceğiz belki de ama üzüntümüzü bile haketmiyorlar.
Bu kızlar ya ibnelerden hoşlanıyor ya dızolardan.😂 Insana olanlara da abaza damgası vururlar. Allah için bu kadar aptal kadın bunun neyine düşmüş ki takipçi sayısına filan mı.
Hayır bazı aptal karaktersiz kadınların kocasına da üzülüyorum doğrusu. Böyle sadakatsiz şerefsiz biriyle beraber olmak çok üzücü.
Bu sadece katil zanlısı bir adam için geçerli değil ki. Genelde kadınların en çok ilgi duyduğu erkek profili " kendisine saygı göstermeyen, baskıcı, kısıtlayıcı, hayatını zindana çeviren " tipler. Kimse ölmeyi hak etmiyor ama neden bu tiplere daha çok rağbet oluyor cidden merak ediyorum.
Yok olur mu ne suçlusu canım türk kızları hiç bir şekilde suçlu olmazlar dünyanın en iyi melekleridir
bu tarz erkeklerden hoşlanan kadınları anlayamıyorum. en az bu adamlar kadın hasta ruhlu kadınlar bunlar
bu adamlar kadar*
Bu katilleri cekici bulma durumu bayagi yaygın. Manyak olmak lazim tabii.
Bazen kelimelerle anlatamıyoruz zaman kötü kıyamet yakın bence
Böyle olduğunu biliyorduk ama yazanların çoğunun da pavyonlarda çalışan, para ilr seks yapan kadınlar olduğunu çok ama çok iyi biliyorum. O yüzden de şaşırmadım bu ümit denen şahıs da bir numaralı pavyoncu ve kadın satıcısı olduğunu biliyoruz.
Katil olduğunu bildikleri biri ile muhattap oluyorlar. Bunlar öldürülse gram üzülmem. İnsanda biraz akıl olur.
Şu an elim ayağım titriyor bu kızlar nasıl bu kadar aptal olabiliyor
valla bide 50 yas ustuleri deyin ben de anlamıyorum hayatı mesleği ailesi oturuşmuş kültürlü kadınlar da var böyle ruh hastası. İğrenç toplum olmuş artık.
Bunu takip eden 40 bin beyin özürlü...
Kadının en büyük düşmanının kadın olduğunu bu örnekte de görmüş olduk.
Valla reyiz, insanlar su gibi yav. Toplumun şeklini alıyoruz. Kalıbın şekli değişirse belki bir şeyler yeni bakış açıları kazanır..
Ortalık Stockholm sendromlu bebelerle dolu.
Yemin ederim kafayı yiyorum yav.