Mesajları tek tek burada paylaşarak göstermeyeceğim. Ekşi sözlükte bulunan konudan linklere ulaşabilirsiniz. Sadece şunu bırakayım.Benim hayrete düşüren ise kadınları pazarlayan, paralarını alan ve öldürmekle suçlanan birine hala kadınlar nasıl yazabiliyor ve birliktelik teklifinde bulunabiliyor?
Kadınlar iyi erkekler bu yüzden kalmıyor bilin.
Hesabı hacklenen Ümitcan Uygun'a kadınların attığı mesajları nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizinde mideniz bulandı mı?
Konustugu kizlardan birinin adi da aleyna olmasi peki... seref yoksunu pezevengin teki oldugunu bilmeyen kalmadi ama hala su maymun suratla konusan salaklar var... ben bu tipler yuzunden lan evlenmesem mi ya psikopat cikarsa diye korkuyorum adamalrdaki cesarete bak... katil lan bu pislik bildigin katil anasini bile öldürmüş olma ihtimali var
Bana ama işte o kadar saçma geliyor ki. Normalde bir insanın hem biyolojik, hem evrimsel hem ahlaki hemde akıl yönünden böyle biriyle olmaması, bırak olmayı konuşmaması gerekiyor.
Ama evli olanından tut, gencinden nesine kadar insan mesaj atmış. Aklım almıyor.
En üzücü kısmı ise ne biliyor musun? Bu tür erkeklerle takılıp sonra "Hiç düzgün erkek kalmadı mı?" diye isyan edilmesi.
Anlamıyorum bir katille nasıl böyle konuşabiliyorlar? Bu adam (!) Neden hala dışarıda? Gerçekten inanamıyorum artık bu devrin bazı insanlarına. Daha 6. ay önce gencecik bir kardeşimizi bu sapik yüzünden toprağa verdik. Bu kadınlar da korku yok neyse de, hiç mi o vefat eden kıza üzülmüyorlar da bu şekilde konuşuyorlar...
kardes hala gerçekleri göremiyorsan körsün. bilme zaten bizim işimize gelir. kadınların doğasında tecavüz fantezisi var sadece seçilim yaparlar. bütün kadınlar böyledir sadece rolleri farklı uyanın artık:D