Aleyna Çakır'ı öldüren Ümit Can Uygur'un hesabı çalındı. Ona müstehcen mesajlar yazan kadınlar da en az onun kadar suçlu değil mi?

Merhaba..
Aleyna Çakırı öldüren Ümit Can Uygurun hesabı çalındı. Ona müstehcen mesajlar yazan kadınlar da en az onun kadar suçlu değil mi?
Aleyna Çakır olayını biliyorsunuz. Anlatmama gerek yok sanırım. İşte onun nedense bir türlü tutuklanmayan torpilli olduğunu düşündüğüm katil zanlısı Ümit Can Uygur'un instagram hesabı hacklenmiş ve gerçek anlamda foyası ortaya çıkmış. Sadece onun değil ne yazık ki bazı hem cinsleriminde..
Aleyna Çakırı öldüren Ümit Can Uygurun hesabı çalındı. Ona müstehcen mesajlar yazan kadınlar da en az onun kadar suçlu değil mi?
Öncelikle bu adamın 40 bin takipçisin olmayı beni çok ürküttü. Çok öfkelendirdi. Ancak haberin içeriği ise gerçek anlamda midemi bulandırdı.. Çünkü hesap çalındıktan sonra ortaya çıktı ki Ümit Can Uygun'a, profil resimlerinden anlaşıldığı üzere çoğunluğu 'yeni nesil' diye tabir edilen kuşaktan kızların dm kutusunu mesajla doldurmuş..
Bunun dışında evli kadınlarda var. Mesajları okuduğumda midem bulandı. Aleyna ve tüm öldürülen kadınlar adına üzüntüm 10 kat arttı. Çok müstehcen, ahlak dışı ve karşıdaki kişinin kim olduğunu bilerek üstelik..

Ülkemizde bitmek tükenmek bilmeyen kadın cinayetlerinde ne yazık ki bazı kadınların yaptıkları yanlış tercihlerin de etken olduğunu düşününce, bunu dile getirince eleştiri alıyorum.. Efendi, düzgün adamları 'pısırık,' 'muhallebi çocuğu' gibi yaftalarla yok sayıp, ağzı küfürlü, vuran, kıran, adamları 'erkek' sanınca ve öyle itibar edince görünen köy kılavuz istemiyor ne yazık ki..

Twitter da da bu konuya çoğunluk aynı tepkiyi göstermiş.. Doğal olarak.. Çok küfürlü mesaj var. Ben olabilecek bir kaç mesajı paylaşmak istiyorum.

Gerçekten çok düzgün, vefakar, neyin ne olduğunu bilen milyonlarca kadın var. Türk kadını var. Amma velakin bu tür hemcinslerimiz bizi böyle utanç duruma düşürebiliyor. Bu katil herifi yüceltiyor..

Peki sence Ümit Can Uygun kadar bu kadınlar da suçlu değil mi?

#funda
Aleyna Çakır'ı öldüren Ümit Can Uygur'un hesabı çalındı. Ona müstehcen mesajlar yazan kadınlar da en az onun kadar suçlu değil mi?