Merhaba..Aleyna Çakır olayını biliyorsunuz. Anlatmama gerek yok sanırım. İşte onun nedense bir türlü tutuklanmayan torpilli olduğunu düşündüğüm katil zanlısı Ümit Can Uygur'un instagram hesabı hacklenmiş ve gerçek anlamda foyası ortaya çıkmış. Sadece onun değil ne yazık ki bazı hem cinsleriminde..Öncelikle bu adamın 40 bin takipçisin olmayı beni çok ürküttü. Çok öfkelendirdi. Ancak haberin içeriği ise gerçek anlamda midemi bulandırdı.. Çünkü hesap çalındıktan sonra ortaya çıktı ki Ümit Can Uygun'a, profil resimlerinden anlaşıldığı üzere çoğunluğu 'yeni nesil' diye tabir edilen kuşaktan kızların dm kutusunu mesajla doldurmuş..Bunun dışında evli kadınlarda var. Mesajları okuduğumda midem bulandı. Aleyna ve tüm öldürülen kadınlar adına üzüntüm 10 kat arttı. Çok müstehcen, ahlak dışı ve karşıdaki kişinin kim olduğunu bilerek üstelik..
Aleyna Çakır'ı öldürdüğü iddia edilen Ümitcan Uygun'un instagram hesabı hacklendi.
Hesapta yüzlerce kadının Uygun'a çıplak fotoğraf attığı ve ilişkiye girmek için randevu almaya çalıştığı görülüyor. pic.twitter.com/ROeBU38Xpl— NeOldu. com (@neolduhaber) December 27, 2020
Ülkemizde bitmek tükenmek bilmeyen kadın cinayetlerinde ne yazık ki bazı kadınların yaptıkları yanlış tercihlerin de etken olduğunu düşününce, bunu dile getirince eleştiri alıyorum.. Efendi, düzgün adamları 'pısırık,' 'muhallebi çocuğu' gibi yaftalarla yok sayıp, ağzı küfürlü, vuran, kıran, adamları 'erkek' sanınca ve öyle itibar edince görünen köy kılavuz istemiyor ne yazık ki..
Twitter da da bu konuya çoğunluk aynı tepkiyi göstermiş.. Doğal olarak.. Çok küfürlü mesaj var. Ben olabilecek bir kaç mesajı paylaşmak istiyorum.
Bilmeyenler için umitcan uygun hem annesinin hem de aleyna cakir'in katili hatta aleyna cakir'i canlı yayında öldüresiye dövüp bayıltmıştı, kadınları fuhuşa zorlayan pisliğin teki ayrıca. Geçenlerde de bir kişiyi canlı yayında öldürmekle tehdit etti. Bu kadar şey varken yazik...— bliss (@bayanteror) December 26, 2020
Sanırım ben okuyan, araştıran düzgün insan olarak hata yaptım. Kendini oldukça geliştirmiş ve bir noktaya gelmiş birisi olarak sürekli kibarca reddedildiğim halde bu at hırsızı eli silahlı sabıkalı adamlar her zaman kazanıyor. Dürüst insan olmak kazandırmıyor.— Evinizin Albinosu (@aksakallibilge) December 26, 2020
Alakası yok. Nerde sorunlu ruh hastasi var dibiniz düşüyor resmen birisi size gerçeği söylediğinde de "Ben onu düzeltirim " diyorsunuz. Zaten düzgün olan umrunuzda olmuyor ona da işte bu takıldığınız ruh hastalarının kötülüklerıni anlatıyorsunuz şaşmaz— Ferhat ÖĞÜTLÜ (@ferhatogutluu) December 27, 2020
Gerçekten çok düzgün, vefakar, neyin ne olduğunu bilen milyonlarca kadın var. Türk kadını var. Amma velakin bu tür hemcinslerimiz bizi böyle utanç duruma düşürebiliyor. Bu katil herifi yüceltiyor..
Peki sence Ümit Can Uygun kadar bu kadınlar da suçlu değil mi?
Hayır şöyle bir algı var ve yorumlarda da gördüm "olur mu türk kızı mükemmeldir, onlar melek öyle bişi yapmaz" diye dalga geçer şekilde yorum yapan dalyaraklar var. Ebenize kadar sayasın var tutuyorum kendimi. Ben 1 aydır uyku düzenim bok olmuş şekilde ders çalışıyorum ve dünyanın bok olmuş adaleti ile de savaşıyorum üstüne üstün can vermiş bir ton kız var. Daha geçen gün kapısına bomba bırakılan kadın haberi ile gündeme gelmiş erkek demeye şahit ister varlıklar var. Kalkıp burada gene genel olarak kadınların namusuna dil uzatan andavallar var. Ya siz ne utanmaz varlıklarsınız ya sizin hele buraya yorum yazan cinsiyeti erkek olan gavatlar özelden dm olarak yazdığınız sapık yorumları buraya paylaşsak yüzünüz kızarmaz hala kadınlara bir laf çarpıtma bi ilgi meraklılığı. Bu ve bu tip erkeklere söyliyeceğim genel olarak şudur; ne bu dünyada ne de ahirette rahata kavuşmayın. Bu dünyada da bu kadar kadın ölürken siz hala kadın da kadın diye o uçkurunuza sahip çıkamıyorsanız kısır kalın. Üreyemeyin inşallah.
Adalet der susarım anca ahlak bekçiliği yapmaya gelince konuşur millet bir kadın tecavüze uğrayıp öldürülse gıkı çıkmaz. Ben bu yüzden feministim belki erkek düşmanı olarak görüyor karşı cins ama evde iki birey çalışıyorsa ev işleri ortaktır sadece kadına yüklenemez. Bir erkek evlenmeden cinsel ihtiyaç giderince adı çıkmayıp doğal karsilaniyorsa kadına da kimse bir şey diyemez. Kısacası ben laik bir ülkede ve eşitlikçi bir ülkede yaşamak istiyorum. Kıyafetlerin ahlakla alakalı olmadığı, LGBT ye saygı duyulan, her dinden inancı benimseyen bir dünya istiyorum. Kız çocukları erken yasta evlendirilmesin. Çocuk gelin olmasın istiyorum. O yüzden elinde imkanı olanlar okusun okumak istemeyen çalışsın kendi ayakları üzerinde dursun sonra evlensin. Demek istediklerim bu kadar arkadaşlar.
Bizimkiler zaten nerde aklı başında olmayan, karakteri kendinden yoksun, kafası bir dünya olan, ilaçlarla (anladın sen) hayatını idame eden, serseri tipli insanlar var onların peşinden koşar.
"Kaybetmek istemediği bir şeyin kölesi olur insan"
Adam akıllı düşünen, seven, sorumluluk sahibi olan, şuurlu insanların bir bir yok olduğu zamanlardayız ne yazık ki. Ne sevmeyi nede sevilmeyi biliyoruz. Heyecan peşinde koşmaktan kendi benliğini yitirmiş hemcinslerim...
Koyunların kendi bacaklarından asılma gibi bir alışkanlıkları vardır. Şimdi öldü, öldürdü yası tutacak değilim, diğeri de ötekiyle gece yarısı fantezilerini paylaştı diye de bir şey demeyeceğim, diyeceğim tek şey şu, cesur olun ve arzularınızın yolunda zavallıca bir yokoluşa kapılmayın!
Yahu kadın gazetecilere bile eleştirdikleri için bu kadınlara tecavüz şart diyen kadin- erkek güruh var. Gerisini sen düşün. Pislik çarpık zihniyeti. Yakışıklı ve zengin ya ondan müstehcen şeyler yazmışlardır ayrıca
Bunlar elbette bu adamın suçu. Ama bu tür olaylarda Türk kızlarının da çok suçu var. Elemanı görüyorsunuz ne kadar tipli karizma vs. Hepiniz bu tür elemanlar için sevgilinizi terk edersiniz. Olay da bu zaten. Sırf tipi için karakteri düzgin olan elemanların boyunu tipini parasını bahane ederek ayrılıp bunlara gidiyorsunuz sonra da yok hamileyim yok öldürüldüm yok taciz vs. Akıllanın artık her şey görünüş her şey maddiyat değil. Eli yüzü düzgün olan elemanları görünüşü için terk edip bunları arayanlar kesinlikle hak ediyorlar. İbret olur umarım diğer kızlara da
Ben hic bir zaman haksiz oldugu halde sirf kadin diye hemcinsimi savunmam. Boş feministlige tokum, evet var igrenc hemcinsler mevcut Burda bile neler neler okuyoruz, adamin evli oldugunu bildigi halde ayartmaya calisan, sirf bastan cikarmak icin erkege neler neler yapan kadinlar var veya iyi bir erkek olmadigini bildigi halde sirf yakisikli diye parasi var diye tehlikeli diye veya ben onu degistiririm düsüncesiyle yaninda kalanlarda, ve bu kadinlardan birisi yarin öldürülünce yer yerinden oynuyor- evet öldürmek asla mesrulastırılmamalı cünkü o kadin ne yaparsa yapsin sonu ölümle bitmemeli ama sapık bir erkege denk geldin, o erkege bunu anlatabilir misin ki? Asla. Olan yine sana olur. Kadin önce kendini korumasini bilmeli. Bu yazdiklarim sadece bile isteye, güle oynaya basini belaya sokan, azrailini kendi secen kadinlara... Alınan kadin varsa kendini sorgulasin. #Linciscoming
Erkek feodal yapi yetistirme tarzının sonucu Sosyallesme okuldan önce ailede baslar Bizde anne yedirir kardes toplar nene ya da teyze ağzını siler çocuğun Canim koçum erkeğim aslanım kaplanim ifadeleriyle büyürse çocuk sonuç bu Amcalara bilmem nereni gosterle büyürse sonuç bu Sevgi yok ayrımcılık var bu yetistirme tarzı sadist mozasist kadına şiddet ve kotu muamele uygulayan bir yapıyı doğuruyor Haberi şaşkınlıkla okudum Bu toplum ve bizler ne ara bu hale geldik inanın şaşırdım Kaldı ki bu davalara katılmış ailelere destek vermiş tabutlar el vermiş mezarları ziyaret etmiş bir insanim Suçluya destek vermek ne zaman böyle bir sapkınlık oldu anlayamadım yüce yaradan iflah etsin O insanlar soruyorum o acıyı hiç yüreklerinde yaşadımi acaba bir evladın yitimi ne zordur ya da bir mezara gidip orada yatanı kendi evladi olarak betimleyip uzulduler mi acaba ya da bir aileyi ziyaret ettiler mi Cok merak ediyorum o zaman anlarlar Yoksa anlayamazlar
Bana bu olay çok mantıklı gelmedi açıkçası1- neden bütün konuştuğu kişilerle 2hafta önce konuşmuş resimde öyle gözüküyor en azından 2- neden sadece kadınlarla konuştukları ortaya çıktı hicmi erkeklerle sohbet etmemiş3- o kadar arkasını koruyan kişiler vardı hiç birisiyle konuşmamış etmemis4- o kadar kadınların içinde olan birisi neden sanaldan böyle birşey yapma gereği duysun Sanki olayın yön değiştirmesi için yapılan bir olay birde üstelik olayın uzerinden baya süre geçmişken neden o zaman yapılmadıda şimdi hacklendi çok garip
Cidden yazılanlar çok doğru ne diyeceğimi bilemiyorum iki kaşı gözü için seks isteyeni mi dersin yoksa tipi güzel diye yanında olmak isteyeni mi dersin hepsi binbir dert. Bu ruh hastalarını yücelten her kadın bence bu adam kadar suçlu ve bu adam gibi katil. Ne diyeceğimi bilmiyorum gerçekten hemcinslerime hep kızıyorum ve yine bugün de kızıyorum böylelerini yüceltip başkalarının uğraşmasına sebep oluyorlar.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Var böyle kızlar şerefsiz seven sen onu korumaya calisip o cocuk söyle böyle desen kiskanc olursun. Sorunlu bu tipler. Bence hakediyorlarmi haketmiyorlar tabikide üzülüyorum sadece bu tur kadinlara. Ilerde anlayacaklar cunku ama gec olacak hem toplum icin hem kendisi icin gec olmud olacak. Bence her mahallede aile hekimi oldugu gibi sosyal yardimlar olmali. Piskolog olsun veya aile danismani vs bu tur seyler hem biraz yakininda olmali hemde sigorta karsiliyor olmali. Bu hizmete ve yardima insanlar uzak oldugu icin. Zaten birde ailede dolayi bunlari yasadiklari icin. Insanlar erkekler bu yolla basvurup kadinlar bu duygusal fiziksel siddetden cikmaayi basaramadiklari beceremedikleri icin bu manyaklarla yola devam ediyor. Olayin piskolojik yönü bu. Tabi kendiligindende kotu ne olursa olsun iyilesmek istemeyen insanlarda vardir. Ama gercekten insanimizin geldigi durum cok kotu olmaya basladi. Uzuluyorum kadin cinayetlerine. Cocuk cinayetlerine..
Yani akıl alacak iş değil o kadınlar bu pisliği bile yüceltip bir yerlerini kaldırıyorlar ya hiç mi korkmuyorlar bir gün onlar da aleyna gibi sona gelebileceklerini düşünmezler mi🤔 Asıl böylelerine her şey müstahak. Allah sizi kahretsin utanç duyuyorum sizin gibilerden..
Şu cümlelerin her şeyi en derin hatlarıyla açıklıyor, yorum bile yapmama gerek yok aslında:
"Efendi, düzgün adamları 'pısırık,' 'muhallebi çocuğu' gibi yaftalarla yok sayıp, ağzı küfürlü, vuran, kıran, adamları 'erkek' sanınca ve öyle itibar edince görünen köy kılavuz istemiyor ne yazık ki.."
Aşırı irite edici idi mesajlar. Bu kadınlar nasıl düşünmez "Ya bir gün bende öldürülürsem" diye. Neye göre bu herifle birlikte olma çabasına giriyorlar hayret. Her koyun kendi bacağından asılır diyeceğim. Allah akıl vermiş kullansınlar. Yarın bir gün üçüncü sayfa haberlerinde bunlardan birini görürsek yine oh olsun demem elbette ama yorumda yapmam. Konuşmayı kesecek diye atmam diyen bile atmış mesaj. Yazık günah.
Bu paylaşımı yapman çok yerinde ve zamanında olmuş. Hatta okuduğum şu söz "Ben onu düzeltirim" kafasındaki kişiler her zaman söylediğim kişiler. Anasının babasının adam edemediğini siz mi adam edeceksiniz?
Bir diğer konu, hâlâ bu tarz adamlara sulanan aklı mabadinda olan kadınların var olduğunu bilmek.
Utanç verici ve onlar aramızda. Kesinlikle Sosyolojik olarak incelenmeli.. Yoksa bu cinayetler asla durmaz. Eğitimsiz, cahil ve hazırcı bir güruh var. Ama bu bize özgü değil. Ted Bundy sanırım, öyle bir seri katil vardı. Ve kadınlar ona aşıktı.. 🙄 Çok enteresan..
Yani bilemiyorum karışık bir dosya ortaya çıkan mesajda diyor ki ümitcan ben evde değildim o gün ben öldürmedim bana hakaret edenlere katil diyenlere rapor çıktıktan sonra tazminat davası açıcam. Şiddeti de yalanlıyor programa çıkan o kadar kişi yalan mı söylüyor sorusuna programa çıkanları merkeze çağırdım oedski ifadeleri değişti onları paylaşacam rapor çıkınca diyor. Aleynayı o öldürmediyse kim astı intihar olduğunu var sayalım bunu çıkan rapor söyleyecek ama annesi diyor gözü içine çökmüştü ayakları kırıntı bunu kim yaptı o zaman. Ama hukuki açıdan henüz suçu kesinleşmemiş birine katil demek haksızlık ve suçtur (ümitcan için değil) kim olursa olsun. Konuya gelince bütün olaylardan bağımsız olarak adamın bir uçan sinege yürümediği kalmış..
Üslup beden dili konuşma tarzı adam tam bir sorunlu kişilik. O kızı öldürmüş olma ihtimali çok yüksek Allah ıslah etsin. Umarım devlet cezasını verir ve tedavi ile birlikte kendini ıslah etmesini sağlar ve umarım artık kadınlar doğru erkekleri seçer çünkü ülkenin canı bu konudan yeterince yandı.
Bana kalırsa bu sadece bir örnek. Hiç bir vasıfı olmayan insanlar reklama para vererek bir anda "saygın" kişilere dönüştüler. Bunlara prim verenler de cabası.
Kadınlar ne yapıyorlar kendi kendilerine yapıyorlar. Bu dünyada kötü erkek bitse de yine aynı şey olacak.
İşinde gücünde insanlara iftira atıp yuva dağıtmak gibi görevler ediniyorlar.
Bu sitede de görmek mevcut evli adamlara sarkanlar, kendinden yaşça büyük adamlara yazanlar ve s sonra da diyorlar başıma bu işler geldi.
Erkek terörüne kurban giden insanlara üzülüyorum her ne oluraa olsun. Ben de bitmesini isterim ama çevremde de görüyorum azcık naif biri olunca hemen kullanıp atıyorlar adını da senin soruda dediğin gibi pısırık ve elinden bir iş gelmeyen olarak görüyorlar. Gidip de böyle asalaklara yazıyorlar. Ya 40 bin takipçisi olan bir erkeğin tek onlarla yazışmadığını bilmeyecek kadar salaklar ya da hoşlarına gidiyor bilmem kaçıncı kadın olmak
Türk Dizilerini izleye izleye bu hale gelmeleri gayet normal.. İyi bakın nerde Mafya bozuntusu erkek varsa dizilerde en güzel kızlar onlarla 🥴🥴 Dövsede, sövsede aşkım yapma diye arkasından koşuyorlar.. Show programmlarına bakın.. Kızların hepsi ben Sert Erkek istiyorum Maço olucak derken bile salyaları akıyor.. Maçoluğu bile vurdum kırdım dövdüm sövdüm sanan Erkeklerimiz dolu.. Ne diyeyim... Akılları başlarına gelmesi dileğiyle.. 👋👋 Eline sağlık
@Terjolns kusura bakma kimse kimseyi öldürmek zorunda değil, yanlış seçim yaptı diye ölümü hak etmiyor hiçkimse, bu katil ruhlu tipleri aklama çabasından vazgeçin.
Kardeşim biz diyince kadın düşmanı oluyoruz ama işin gerçeği bu. Kadınlar kıro serseri maganda apaçi at hırsızı belinde emanet eksik olmayan nerde bir p*ç ş*refsiz varsa ona hasta oluyor. Öl dese ölüyor, bakma kadın cinayetleri diye bik bik öttüklerine, dertleri o cinayetleri işleyen değil, sen ben gibi onların hakkını savunanlar günah keçisi oluyor onlara göre.
Öncelikle böyle birinin halen elini kolunu sallaya sallaya dışarıda gezmesi beni öfkelendiriyor. Ona yazan kadınların gerçekten hastalıklı olduğunu düşünüyorum. Gerçekten aklı yerinde biri bunu nasıl yapabilir? Anlamıyorum. Bu kadar vefasız olamazlar. Olmamalılar.
kadınlara genede kızmıyorum cunku bu benim özel hayatım diye insanlarin o kapili kapilar ardıni klavyelerine tasıdıkdan sonra bu yasananlar en masumu bence... boyle bir adama adalet almasi gereken cezayi veremiyorsa iletisim kuran insanlarin ne sucu olur ki... tuketime renge gosterise ilgiye paraya kanan nesil icin ise ulkeyi ayristirmaya calisip egitimin icine edip ekonomik ucurumlar yaratan hukumete havale ediyorum.
Bu olayi muge anli da izlemistim. Yani Muge surekli insanlari Motive etmek adina pozitif konusuyor ama bazen de toplum hakediyor böylelerini... kendini gelistirmezsen, siddet meyilli maco tarzi tiplere sevgi beslersen olacagi bu.. Adam populer etti kendini.. Kimsenin aleyna ve ailesini dusundugu yok.
Yazınız çok güzel gerçekten, özellikle bu kısmı “Efendi, düzgün adamları 'pısırık,' 'muhallebi çocuğu' gibi yaftalarla yok sayıp, ağzı küfürlü, vuran, kıran, adamları 'erkek' sanınca ve öyle itibar edince görünen köy kılavuz istemiyor ne yazık ki” okuyunca bunları yazan ellerinize sağlık dedim, haddimi aştıysam affola.
Ortada suç var mı? Bu şekilde teşhircilik yapmakda ayrı bir suç bence. Bu bilindik bir şey. Ülkemizde kadınlar en çok şiddeti aile tarafından görüyor. Kadınlar sevgisiz ve baskı ortamında, belki şiddet ve taciz ortamında büyüyor. Böylesi bir ortamda sağlıklı bireyler beklemek mümkün mü? Herkes mükemmel insan olamıyor ama aydın insanlar aşağılamak yerine daha çok aydınlanmacı davranmalılar.
Sosyal medyayı kullanırken bir sınır koymazsanız çakal sürüsü leşe toplanır. Bu leş arkadaşta tam olarak bu muameleyi görüyor. En az kendi kadar leş ona yazanlarda takip edenlerde.
Gerçekten yeni nesil kızların gerçek yüzünü çok güzel anlatmışsınız. Bir insanın karekteri haysiyeti kötüyse seviyorum düzelir kafasıyla kendi cehennemini yasamayacksin. Bile bile kendini mezara atma çabası sevmekmi yoksa sevilmekmi içi ölmüş bir adam tarafından
Ben her zaman söylüyorum her şeyin başı eğitim. Eğitimden kastım sadece okul eğitimi değil ahlaki eğitim de. Sorunun cevabına gelirsek o kişi kadar kadınlar da suçlu. Böyle davranmalarının tek nedeni eğitimsizlik. Düşünsenize böylelerinin bir de çoluk çocuğu olacak. Bu zihniyetle sahip insanların çocukları da böyle bir şey olacak doğru eğitimi almazlarsa. Gerçekten acıyorum böylelerine çok çok yazık. Allah ıslah etsin
Gerçekten söyliyecek hiç bir söz bulamıyorum bu kadınlar kör mü nerde adalet nerede doğruyu savunma Bugün bir haber gördüm kadın kocam beni öldürecek bana şimdi yardım edin bn öldükten sonra benim için adalet diye bağırmayın diyordu o kadar haklı ki bunu nasıl görmüyorlar o kızın ölümünden ders çıkarmak yerine böyle canilerden uzak durup onların en büyük cezayı alması için ses getirmek yerine ona yaklaşıyorlar gerçekten yazık çok yazık dünya ne hale gelmiş
Böyle salak insanlar a hiç tahammül üm olmuyor bazı salaklar yüzünden adi insanlara prim doğuyor herkes kendisinin kâhini ileri dönük ne olacağını neler yaşayacağı biliyorlar ama bu insanla bile bile derdine dert araması kabul edilir değil ama böyle insanlara herşey müstahak
Şimdi z kuşağı bebelerin saldırısı olacak ama Z kuşağının kızıyla - erkeğiyle büyük bir kesimi ölü doğmuş durumda.. Z kuşağından adam akılı kafası çalışan kişi sayısı ne yazık ki azınlıkta... onları da kaybetmemek lazim... ama bu gidişle onları da kaybedeceğiz...
Gerçekten çok itici üzücü olay. Kafaları tırlamış herhalde. İğrenç cidden hele evli olanların mesajları. İnsanlar sanal alem bu deyip bişey olmaz deyip arını utancını kaybetmiş. Doğum yaptım demiş ya Türk annesi bide. Bence onlar da ruh hastası. Normal insan orasını burasını atmaz kimseye. Teşhircilik hastalıktır. Şu insta da kaldırılsaydı artk bu ne ya takipçi makipçi millet yarışıyor sayı artsın diye çok saçma uygulamalar hepsi. Sonra niye bu kadar özgüvensiz insanlar çoğalıyor diyoruz.
Hiç şaşırmadım geneleme yapmadan bazı kadınlarda cellatına aşık olmak gibi stockholm sendorumu diyebileceğimiz davranışlar var ve bu hiç azımsanmayacak kadar fazla.
Dünyanın birçok yerinde seri katillerin tecavuzcülerin popüler olanları bile var. Yazık gerçekten nasıl bir kafadır anlamıyorum.
Mesajlar mide bulandırıcı. Ama sosyal medyadaki gibi “bu kadınlar bunu hak ediyor” algısı yaratarak bu olayları normalleştirecek de değilim. Toplumda kadınıyla erkeğiyle insanların kafasına yerleşmiş iğrenç bir zihniyet var. Ve bu zihniyet değişmediği sürece bu ülkeden adaletin a’sını beklemeyin.
Bence maalesef Aleyna Çakır’da bu kızlardan biriydi, kendi bedeninden başka bir adamın ticaret yapmasına izin verdi yani günümüz şartlarında biliyoruzki bir şekil kendini koruyabilirdi ailesi vardı ama nedendir bilinmez katiliyle beraber olmayı seçti ve bedelini çok ağır ödedi maalesef.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hem de evli bir kadın! Bu kadınlar bu beyin ve ahlak yoksununa hâlâ ne diye yazıyor anlamış değilim. Allah akıl fikir versin diyorum sadece. Fakat yalnızca yanlış seçimler yapan kadınlar değil suçsuz kadınlar da öldürülüyor. Ne diyeceğimi bilemedim cidden..
Ne böyle bir karaktere ne de böyle bir tipe normal olan bir kadın asla yazmaz. O yazanların hepsinin hayatının bir yerinde böyle peş para etmez soysuzlar vardır. Haliyle türevlerini de ilgi çekici buluyorlardır.
Türk kadınları Katil psikopat erkeklere bayılıyorlar elin kadınları centilmen erkek diye tapıyor bizimkiler katil erkeğe tapıyor bir kere tencere kapak misali öyle kadınlara böyle erkekler yakışır. Hiçte şaşırmayın bizim Türk kızlarına adam yaramıyor bunu bin defa söyledim dövmezsen aşık dahi olmaları çok zor bir kötülük edeceksin ki o kız aşık olsun bknz; Türk kızı Bizim kızlar kız gibi değiller bir kere kapris ego trip dünyada hiçbir kadında bu 3 ü bu derece yok.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
O kızlar ergenliklerini tamamlayamamış kimliklerini keşfedememiş belki aileleri tarafından sevilmemiş ve birinin sahibi olmasına ihtiyaç duyan sorunlulardır bence ne kadar yanlış, aptallık olsada asla karşı tarafla kıyaslanamaz. Karşı taraf bu kızların bu aptallıklarından faydalanıyorsa yok edilmesi gereken taraf budur. Bu pislik yaratıklar yok oldukça bu IQ'suz kızlar da doğruyu farkeder. Böyle babalar yüzünden böyle kızlar yetişiyor işte bi katille aptalı kıyaslıyorsanız oda sizin aptal olduğunuzu gösterir..
Pardon ben o kadınları da eleştirdim ama tabiki aynı kefeye koyamam bi tarafta mazoşistçe davranan problemli insanlar bi tarafta canice etrafına zarar veren sosyopat kendi annesinin ölümünü kendini haklı ilan etmek için çıkar olarak kullanan korkunç bir karakter var sen mi çok biliyorsun, senmi zekisin bi ozaman biraz kadın erkek triplerini bi kenara koy düşün senin kızın ergenlik döneminde, erkekliği kabalık hayvanlık zannederek bir adamın eline düşüyor, öldürülüyor, intihar deniyor, kızın için gitmeseydi öyle herife hak etti mi dersin sende bi gider elini sıkar tebrik edersin kafası sezdim. Ergenlik çağında kimlik bunalımın da kızlar hep olucak çünkü bu biyolojik bir şey aptal olabilirler her şey olabilirler evet ama suçlu olamazlar hak ediyor olamazlar ya bu düşünce bile seni potansiyel suçlu yapar. O kızlar intihar ediyorlar peki neden, neden ya neden ihtiyaç duyuyorlar böyle hayvanlara neden kaçıyorlar ailesinden. Durup dururken hiç kimse intihar etmez ve intihar eden hiç kimse suçlu değildir. Tabi ki kızlar da dikkat etsin davetiye çıkarmasın böyle şeylere ama bu pislikler olmazsa bu kızların da kılına zarar gelmicek. Utanmadan hala kadın eleştirisi yapıyorsunuz ya şaka mısın sen olaya bak neler oluyor insanlar cinayet işliyor üstünü kapatıyor hala birileri çıkıp kadın derdine giriyor, bende gelmiş burda beyinsizin birine laf anlatmaya çalışıyorum. Eşeğe altın semer vursan eşek gene eşek. Kafa bomboş sen ve senin gibiler bu çağın at gözlüklüleri olarak tarihe geçiceksiniz. Yazık
çok konuşmuşsun ama boş konuşmuşsun. konuşurken de kullandığın kelimelere dikkat et ondan sonra nasihat ver. eğer burda beyinsiz biri varsa o da sensin. haberde kadınların edepsizliğinden bahsediyor sen ise ceza olayından bahsediyon. sapla samanı karıştırma. biraz da edepli ol
Sizin tedaviye ihtiyacınız var, iki tarafın ayrı ayrı suçlu olduğu noktalardan bahsettim sizin kadın düşmanlığınız algılarınızı o kadar kapatmış ki anlayamamışsın didik didik açıkladım ne demek istediğimi. Edebi sizden öğreniceksek yazık bize gerçekten çok şükür her şeyi yerine insanına uygun kullanırım, size gerçekten daha aydınlık bir gelecek dilerim.
hem edepsizsin hem de hadsiz. sen kendini ne zannediyorsun da tedavi zırvalarına giriyorsun. öyle sizli konuşmalarla, süslü konuşmalarla insan olunmuyor elit hiç olunmuyor.
maalesef benim de eksik yanım bir kimseye hakaret edemiyorum. edebim buna elvermiyor. eğer psikolog filansan önce Kholberg’in ahlak kuramına biraz daha çalışman lazım. gerçi ahlak çalışmayla olmuyor ama sen yine de şansını zorla
Doğrusu, bana göre TCK'nın tekrardan yenilenmesi gerekiyor. Kadına şiddet, erkeğe şiddet ayırt edilmeden insana şiddet adı altında yargılanması lazım. Aynı şekilde hayvan koruma kanunu en hızlı çıkartılması lazım... Ama maalesef çıkacağını düşünmüyorum.
Eğitimsiz ya hadi eğitimi geçtim kendini yetiştirememiş bu zavallı hemcinslerime acıyorum. Ne yazık ki ezilmeyi güçlü olmaya tercih ediyorlar. Bu psikolojik bir durum bence bunu yapan kızların ciddi anlamda sorunları olduğunu düşünüyorum. Ne yazık ki toplumumuz böyle kızları doğurmuş yetiştirmiş ne yazık ki kızlarımız kendini yetiştirememiş, birey bilincine sahip olamamış.
kadınların MAZOŞİST olduğunun kanıtı. kadınların aslında bir ruh hastası olduklarının kanıtı. kendinizi kullandırmaya bu kadar mı meraklısınız? 'sonra beni kullandı^' diye ağlarsınız. aslında kullandığından ziyade beni neden terk etti. terk etmeseydi pompaya devam ve bundan da hiç muzdarip olmazsınız. bu kadar alçalmayın en azından doğuracağınız çocuğunuzdan UTANIN!
Bunu bildikleri halde yazan kadınlara yazık hemcinslerimden bu kadar nefret edeceğimi düşünemedim. Ulan şu tipe bak recep ivedik kılıklı. Aleyna yerine bu kadınlar öldürülseydi hiç üzülmezdim.
Bence ülkeye bir IQ testi yapılsın belli bir seviyenin altında kalanları ortadan kaldıralım. Çoğu konuda kadınları savunurum gerek bu platformda gerek bulunduğum ortamlarda ama artık böyle kadınları gördükçe nefesimi tüketmenin ne kadar gereksiz olduğunu anladım. Böyleleri gerçekten yaşadığı her şeyi hak ediyorlar. Başlarına bir şey geldiğinde kimse bunlar için adalet aramasın bile.
Adam yakışıklı ya yazarlar tabi Sence suçlu mu? Bence suç falan yok ortada... Alan memnun veren memnun Kusura bakmayın Bu tarz kadınlar yüzünden gerçekten haksız yere öldürülmüş olan kadınlara da bu muamele yapılıyor Evli çocuklu bi kadinin bu tarz bi insan ile konuşma amacı nedir? Senin a. minin darlığı başkasını ne ilgilendirir?
Kadınların kutsal kitaplarda 2. planda olmaları erkek egemenliği altında yaşayıp özgürlüklerinin kısıtlanması anlam kazandı sanki biraz, demek ki bu tür de böyle bi meret. Beyinle düşünemedikleri kesin, cinsel organıyla düşünüyor desem o da değil yani daha güvenilir seçenekler var.. Sapıklardan daha beter benim gözümde bu yaratıklar
Senin hemcinsin öldürülüyor, sen onun katili ile sanal yapıyorsun. Valla şaka gibisiniz ama komik değilsiniz. Başka da birşey demiyorum. Başarılar herkese. :).
Oraya yazanların çoğu bunun gibi tiplerden zarar görmüş olan kişiler. Bunu kiralık katil gibi kullanacaklardı muhtemelen:) Allah bunlara akıllarını kullanma yeteneği versin. Yoksa akılsız değillerdir
Detaya katılıyorum ve ben bu şerefsize yazan hemcisimlerimi anlamıyorum ne amaçla neden yazıyorlar onu takip eden 40 bin kişi hakkında da aynı şeyi düşünüyorum ALLAH akıl fikir versin
Valla şimdiki kızlar nerde ruh hastası psıkopat varsa onun peşinde, efendi adamlar sevilmiyor. Ümit can gibilern poposunu kaldıran yine hem cins lerim.
"Bazı" hemcinslerimden lafın tam manasiyla, iğreniyorum. Keşke onlar ölse de günahsız masum insanlara haksız yere zamansız ölüm gelmese. Pis insanlar..
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Aleyna Çakır'ı öldüren Ümit Can Uygur'un hesabı çalındı. Ona müstehcen mesajlar yazan kadınlar da en az onun kadar suçlu değil mi?