mehaba mailimde gezinirken , istenmeyen yerde mail olduğunu gördüm mayısın 24de gönderilmiş neyse açtım ve karşıma şu mail düştü , Hello pervert, I've sent this message from your iCloud mаil.
I want to inform you about a very bad situation for you. However, you can benefit from it, if you will act wisеly.
Have you heard of Pegasus? This is a spyware program that installs on computers and smartphones and allows hackers to monitor the activity of device owners. It provides access to your webcam, messengers, emails, call records, etc. It works well on Android, iOS, and Windows. I guess, you already figured out where I’m getting at.
bir ton şey yazmış , maili açtığım için 48 saatim başlamış para istiyormuş her şeyim elindeymiş fotoğraflar falan filan açıkçası korktum , bu gerçek mi yoksa değil mi,
bilen arklar yardımcı olursa sevinirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sil gitsin ya tutarsa diye herkese atılan maillerden
Puahaha. Sil gitsin kanks. Kek avındalar. Benim patrona da atmışlardı 8 bin dolar istiyorlardı. Atacaktı attırmadım. 3 sene oldu hala sorun yok. Mailde ne yazdığını anladın değil mi?
evet evet anladım bitcoin tarzı yerlere girip bide yapmam gerekiyormuş aq delisi bir ton şey yazmış , teşekkür ederim yorum için
Aynı mail bana da gelmiş. 25 mayısta atılmış bugün gördüm bende yani hackleyen birisi zaten yapmıştı şu ana kadar yapacağını ckfmfkf