AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlgi duymasanda belli etme seviyormuş gibi davran gerisi cozulur.
Onlara ilgi duymana gerek yok zaten
bu evlilik boşanmaya gider
Neden?
olacaklar çok belli
Nerden cok belli tatlim onu soyle
İki çeşit kadın vardır kocasının ailesini sevmese de idare eden seviyor gibi görünen saygıda kusur etmeyen yalakalık yapan, bir de senin gibi ilgisizliğini belli eden sevmeyen umursamayan yalakalık yapmak gereği duymayan görüşmek bile istemeyenler.
Birinci tip kadınlar hep kazanır para mal mülk evlilikte huzur menfaat falan. Ama ikinci tip kadınların evliliğinin devam etmesi imkansızdır. O aile hemen anlar zaten anlaşılır durumun ve sana cephe alırlar, kocan da bunu hisseder ve senden soğur, sana misilleme yapar sen çıldırırsın kavgalar falansonra boşanalım der sen yok diyemezsin istemeye istemeye boşanırsın.
bunlar fix ve çok yaşanan durumlar. bilindik yani
Beni cephe alabilirler haklarindan gelirim. Fakat anlamadigim nokta kocam benden neden sogur? Anlasamamak, veya sevememek kadar normal olan birsey degil mi? Ben yapmacik biri degilim, neysem o anlatabiliyormuyum sonuc iki olgun insanlariz sirf aileler sevilmiyor diye bosanmak ne alaka? Mesafeni koyarsin onun icinde gecerli hoslanmadigi biri varsa konusmasin? Beni cephe aldilar bile canim.. :) ama sanirim umursamamak daha iyi.
Sever gibi gorunuyorum bende tabiki, ama ilgisizim dedigim nokta arayip sormam yuz yüze geldigimde canim cicim yani anliyacagin.
Yanılıyorsun canım bu hatandan dönmezsen ilerde hayatın mahvolur. Türkiyede sadece sevdiğinadamla evlenmezsin onun ailesiyle de evlenirsin malesef toplum böyle. Ailesinin cephe aldığı kadınla ömür boyu evli kalamaz. Hani ailesiyle karısı yüzünden arası bozulan erkekler var ya en çok onlar bunalıma girip boşanıyor. Aile erkeği çok etkiler en isyankar erkeği bile zamanla etkiler senden soğutur. Erkek senden kendi ailesi ile iyi geçinip ailenin bir parçası olmanı bekler.
Bir erkeğin ailesi seni destekliyorsa o adamın seni boşaması imkansızlaşır. Bir adamın ailesi seni istemiyorsa senle evlenmesi imzansızdır evlense de boşanır.
Aile çok farklı bişey , kadınlar çok düşkündür ailesine ama ailesi için boşanmaz, ama erkekler boşanır. Ailesini sevmeyen kadından soğurlar seni ailesinden görmez sahiplenmez artık. Bide ailesi sana karşı kötü davransa da ailesini kötüleme iyi polisi oyna, bir tartışma olsa asla sebebi sen olma, hatta sen arayı buluyorgibi ol , o zaman kocan seni tutar ailesine tepki verir ama ailesini kötülersen sana cephe alır adam. Bu işler psikolojiktir.
sen hiç siyaset bilmiyorsun kurnaz değilsin. Millet neler yapıyor da yine işin içinden melek gibi çıkıyor. senin gibiler malesef boşanmak zorunda kalıyor. Aklını başına topla biraz kurnaz ol. Sen böyle olursan eltini de el üstünde tutarlar ona servet verirler seni çatlatırlar, kocanla aranı bozarlar kocanı sana kışkırtırlar. Kafayı yersin
eltin var mı bilmiyorum olursa anlarsın, eltiler çoğunlukla senin üzerine basarak yükselir. Senin arayıp sormadığın kaynanı sık sık arar hediyeler götürür sıkı fıkı olur seni kötüler. Sonra o favori gelin olur sen dikenli ayrık otu olursun. Sonra ona ve kocasına para yardım malmülk verirler sana vermezler ve seni bahane ederler, seni kışkırtırlar. sevmediğini saklamak zordur anlarlar yani. sonra cephe alırlar. Akıllı ol hep planlı hareket et. Sen onları çok seviyorsun sansınlar sıkı fıkı ol. zarar gelmez. çok müdahale ettirme tatlı dille uyar mesafeni tatlı koy. gerçekten sevmeye çalış bazıları zamanla seni sevebilir. Favori gelinler hep kazanır. Soğuk gelinler hep kaybeder. Çocuk olduktan sonra boşanmak daha kötüdür. Çevrede o kadar çok görüyoruz ki ezberledik artık, herkes aynı şeyleri yaşıyor 3 aşağı 5 yukarı
Dediginiz cok mantikli evet. Ben turkiyede yasamiyorum yurt disinda dogdum buyudum ama nisanlim turkiyeden gelme yani orda dogmus yurt disinda buyumus. Hani o yuzden turkiyedeki kizlar gibi kurnaz degilim cok oluyor orda insan göre göre duya duya ögreniyor. Burasi oyle degil. Dedigin dogru katiliyorum sana seviyor gibi gorunmem lazim evet. Kaynanam beni her hafta arardi artik aramiyor. Bende aramiyorum. Hani cok normal goruyorum bunlari ben. Bir erkek dedigin kadininda sahip cikmali iyisiyle kotusuyle, iyi olurum ben problem degil fakat kimsenin popusunu tipislamam, yalan samimiyetlerden nefret ederim boyleyim ne yapabilirim. Eger zaten erkegim beni anlamiyacaksa, beni dinlemeyecekse, bir yuva olmayacaksa o soylemeden ben bosarim onu, bosanmak kotu degil oda bir tecrube.
Evet eltilerim var 2 tane. Nisanlandim tebrik bile etmediler beni, birkere olsun aramadilar beni. Simdi sen soyle ben nasil yapmacikta olsa iyi oluyum onlarla? Kaynanamda aramiyor zaten baksana ne dedilerse artik. Ben hicbirsey kaybetmem mal mulk istemiyorum ben yeterince var cok sukur yani eger oysa butun caba
Allah korusun boşanmak insanların psikolojisini mahvediyormuş. Psikologlar bile diyor en yakın sevdiğin birinin ölüm acısından daha kötüymüş. En duygusuz insanlar en sevmeyenler bile bundan çok etkileniyormuş. Psikolojik olarak bitiyormuşsun. Psikologların dediğine göre ilk evliliğinde başarılı olamayanlar 2.3. dede mutlu olamıyormuş. Bide çocuk varsa daha acı.
Yani asla evliliğini riske atma. Servet kaybet ama mutlu evliliğini kaybetme. servet sonradan da kazanılır ama mutlu evlilik bir daha gelmez. Kocasının ailesi ile iyi olmayanların evliliği asla yürümez. Avrupadaki gibi değil burada işler. Aranız soğuduysa hemen düzelt şimdi ara sor. Yani seni sevmemesi seni şikayeyt etmesi için sebep verme onlara
Elti çok önemli değil kaynananla iyi ol görümceler kayınbaba falan. Seni çekemiyorsa da eltingil sen tepki koyma. Görünce yine güleryüzlü davran. Kaynana söyle beni tebrik etmediler de ben yine de onlara yakın olmaya çalışıyorum de.
Kaynanayı kim kendi tarafına çekerse o kazanır. Sadece para değil her konuda
Hmm. Nisanlimin ailesininde turkiyede yasayanlardan farki yok zaten. Ben oyle gormedigim icin bilmiyorum, hem nisanlimla konustuk bunlari, bana seni kimseye ezdirmem ben dedi. Yani destegi yanimda kostek degil en azindan. Pfff eltiler desen zaten pasakli ikiside. Kafalari geri ileri goruslu degiller muhabbet yok ya ne konusuyum ben onlarla hadi onlari salla kaynanamda ayni tantana. Pffff
Kaynana benim elimde canim en sevdigi oglu benimkisi.
Onunla mesafeli olmayi göze alamaz. Bundan adim kadar eminim.
Ezdirmem dediğine bakma. Hepsi anne kuzusu. Annesi sana cephe alırsa o da soğur senden. Eltileri çok umursama dediğim gibi iyi görün tartışma hiç. zaten sevmezler seni asla onlar.
Dedim ya kaynaya yalakalık yapan ne kadar gelin gördüysem hep kazanan onlar oldu her konuda. Nasıl başlarsa öyle gider bide. hediyeler ver tatlı dilli ol saygı hürmet göster sana cephe almasınlar iyi kız kimseye zararı yok desinler arkandan.
Bak yine yanılıyorsun :) Kaynana en sevdiği oğlunu asıl paylaşamaz. Öteki gelinleri rahat bırakır ama senin işin zor. Oğlunu boşatan çok kaynana var sırf paylaşamadığı için. Erkekler anasından çok etkilenir seni öyle kolay harcar ki şaşar kalırsın. Şimdi dediklerine bakma
Beynim yandi🤣 senin gibi biri yanimda olsa 24:7 saat heryerde coook iyi olurdu, sag ol. Ya valla ben lafimi cekmem nisanlima birkere anakusu bile demisligim var, tavirlarindan dolayi tartistik, hicte umrumda degil, sen benim yanimda durmak istiyorsan bana yakisir sekilde davran. Valla bilmiyorum kaynanam cok düskün ogluna, Zaman Zaman rahatsiz ediyor bu durum beni bende kiskanc biriyim, bilemiyorum. Hersey erkege bakiyor iradesi nekadar güclü.
Erkeğe asla güvenme, anası söz konusuyken seni çok kolay harcar. Dediklerine bakma. Annesiyle anlaşamayan eleştiren pek görüşmeyen erkekler bile sen anlaşamazsan senden soğuyor. Vicdan azabı çekiyorlar sanki sen annesine kötülük ediyormuşsun gibi abartıyorlar ve zamanla senle olan bağları kopuyor. Asla bir erkeğe ailesini kötüleme, yaptıkları ortada olsa da kötüleme. Hatta sanki fedakarmışsın gibi önemsemiyormuşsun gibi davran. Adam kendi vicdana gelip ailesine tepki versin. Asla sen doldurmuş gibi olma. Yoksa kabak senin başına patlar onlar illaki barışır, sen kötü olursun. Sevilmeyen gelin olma. Adama dünya kadar fedakarlık yapsan yine kıymetin olmaz. Aile bir erkeğin hassas noktasıdır. oraya dokunma. Ailesi hırsız olsa misal senin ailen hırsız deme.
Bizim bir tanıdığın gelini kocasının ailesine soğuk davranıyordu , gelmelerini istemiyordu gelseler yanlarında pek oturmuyor ilgilenmiyordu yani istemediğini çok belli ediyordu. Oğlanın ailesi bu durumu oğlana söyleyip artık evine gelmeyecez siz iyi olun yeter demişler. Oğlan nası köpürmüş kavgalar başlamış karısıyla. Çok sonra kızın ailesi ziyarete gelmiş, aynısını oğlan da kızın ailesine yapmış istemediğini belli etmiş ilgisiz davranmış. Kızın ailesi siz boşanacakmısınız aranız kötü mü demiş kıza. Kızın babası üzüntüden orda kalp krizi geçirmiş. Hastaneye götürmüşler. Sonra bunların karı koca kavgası iyice artmış. Oğlanın ailesi de dolduruyor zaten, oğlan ben böyle mutsuzum boşanalım demiş kız ağlamış, kızın ailesi gelmiş boşanmayın diye falan. Ama kocası diyomuş ben mutsuzum böyle devam etmek istemiyorum boşanalım diyormuş. oğlanın annesi şimdiden oğluna kız arıyor. Bizim toplumda kadın dul kalınca kimse almıyor anca yaşlı dul erkekler ama erkek dul kalınca genç kızları alabiliyor. Ona da çok gıcık oluyorum ama neyse. Malesef bu milletin bu konuda adaleti yok.
Gunaydin bacim sanirim cok haklisin. En büyük eltim beni hic aramadi nisanlim ariyalim biz onlar buyuk diye israr etti. Zorlada olsa konustum ama sesimden duymustur istemedigimi bu tür seyleri yoluna koyarim sorun degil. Ama en son kaynanam annemi aramis demis ki kizim hic yengeleriyle konusmuyormu ben soyledim yengelerine arayip sorsunlar diye calisiyor diye aramiyorlarmis bana sen kafani yorma bunlarla demisler bunu anneme soyluyor kaynanam resmen aslinda hedefi benim gibi dusunuyorum bunu bana soyleyebilir demi annemde demiski dogrudur benim kizim sizin aileye yeni gelin geldi onlar arayip sorsa buyuk olarak onlar aramadigi surece benim kizim aramaz demis
senin aleyhine çalışmaya şimdiden başlamışlar yuhh
Yani kaynanam bunu bana soyleyebilirdi demi. Benmi yanlis dusunuyorum?
Kaynananı dolduruyor eltiler. Çok erken başlamışlar
Evet. Ne yapmam lazim? Eltilerle konusmuyorum bile yani muhabbetimiz yok bir insan neden kotu olur ki anlamiyorum. Kadinlar neden dedikodu, fesatliktan karnini doyuruyor hic anlamiyorum. Ne yapmam mantik li sizce?
Ara birkaç kez, benbu aileye yeni geldim hiçbirinizi tanımıyorum sizin beni aramanız daha uygun olurdu hoşgeldin anlamında , bekledim aramadınız kaynanam anneme söylemiş de. Neyse sorun değil bundan sonra araşırız inşallah de. Hal hatır sor.
Sonra onların seni aramasını bekle. Aramazlarsa kaynana söyle hep ben arıyorum bana mesafeliler de. ama daha fazla kötüleme
2 numara eltimi aradim 2 kere onu aramam zaten birdaha soylerimde nisanlima dedim oda sen yapmissin yapacagini arama sira onda dedi. Buyuk eltimi aramadim hic icimden gelmiyor neyse.
Yarın senin aileni istekez dislarsa kusme
Normal
NormL