Biz Türkler çok sarışınmışız gibi niye Kürtlerle dalga geçiyoruz?

Merhaba öncelikle ben türküm sadece merak ettiğim bir şey var biz türkler niye kürtlerin dış görünüş özellikleriyle dalga geçiyoruz? Hayır bizde slav ırkı değiliz sarı değiliz bir şey değiliz aksine çoğumuz esmeriz bana bu cahillik gibi geliyor çünkü ben kürdün inanmıyacaksınız ama kızılından tut sarışınına kadar gördüm bunların bazıları Almanya da yaşıyordu diğerleri Türkiye'de hatta bir keresinde benim bir erkek tanıdığım vardı kürt düşmanıydı her gördüğü esmeri kürt sanıyordu cahil, neyse bir kere bir kıza çok feci aşık oldu kızda ama böyle çok güzel yani Rus gibi neyse bu kızı ilk başta Rus sandı Türkçe konuştuğunu duyunca türk sandı neyse bu olay lisede geçiyor bu arada kız okula yeni geldiği için kendini tanıtmış kürdüm deyince bunun başından kaynar sular aktı kızın peşinden baya koştu kız kabul etmedi tabii ki meğersem bunun hoşlandığı çoğu kız Kürt kızıymış reddettiği kızların çoğuda türk çok trajikomik değil mi o gün bugündür Kürtleri savunur kardeşiz der. Dna testi yaptırmıştı ve %77 kürt çıktı çocuk ve kürtçe öğrendi kürt gibi yaşıyor anlayacağınız. Bir Kerede ben doğuya gitmiştim öyle sahip çıkmışlardi ki bana hiç dışlamadılar lakin gel gör ki Kürtlere sakaryada neler yaptılar bana göre ki her ırktan çirkin var güzel var ırkçılık yapmayın birgün sizede dna testi yapsalar ne yapacaksınız hiçbirimiz safkan türk değiliz artık dünyada safkan diye ırk yok arkadaşlar bunu bütün dünyaya uygulasak belli ırkçılık son bulur ama hiç zannetmiyorum insanı insan olduğu için sevin ben şuana kadar bir kürdün başka bir ırka ırkçılık yaptığını görmedim çünkü onlar ırkçılığa uğruyorlar ve ne demek olduklarını bildikleri için yapmıyorlar ya vanda deprem oluyor o kadar masum çocuk ölüyor Müge anlı denilen yaratık diyor ki "eğer kürtlerse sorun yok" bu nasıl kafa yapısıdır aklım almıyor! Bana göre ırkıyla övünmek ;elinde övünecek başka bir şeyi kalmayan, aciz, cahil insanların yaptığı bir şeydir! Irkçılık bir psikolojik hastalıktır benim gözümde. Unutmayın ruslar hiç kimseden üstün değil, almanlar, ingilizler ve daha fazlası hiçbir ırk diğer bir ırktan üstün değildir biz türküz diye başka bir ırktan üstün değiliz veya Kürtlerden üstün değiliz kusura bakmayın ama ben böyle kendi ırkıyla övünenleri görünce gülüyorum komik çünkü. Ben tabii vatanımı milletimi çok seviyorum bunu belirteyimde linç yemeyeyim neyse dediğim gibi konu nereden açıldı nereye geldi artık dayanamadım yazdım.
Güncellemeler
+1 yıl
Detayı okuyun ona göre görüş yazın lütfen.
Biz Türkler çok sarışınmışız gibi niye Kürtlerle dalga geçiyoruz?