Türkler neden tipsiz?

Kız erkek farketmez. Bizim millet neden tipsiz kızlarımız çirkin erkeklerimiz tipsiz. Kızlar makyajla kurtarıyo azda olsa ama erkeklerde durum vahim bakin sokaga 10 erkekten 9 u kirli sakal. Tipsizliklerini gizlemek icin sakal uzatiyorlar oda ise yaramiyo be abicim. Kirli sakalla zaten tipsizsiniz birde magara adamina benziyonuz hepiniz sakal uzatinca. birde suriyeliler ve kürtlerde eklendi bu unsurlar bizdende tipsiz zaten. Zaten bozuk olan genetigimizi dahada bozuyorlar.
Sik sik yurtdisina taile gidiyorum valla adamlara imreniyorum erkekler yakisikli kizlar guzel. Yuzleri tertemiz insanlarin yuzlerine nur inmis. Olnlar allahin lutfu bizimkiler allahin belasi. Birde buaraya geliyorsun. Bir yerlerime benzeyen kizlar ve egolari (Yurtdisindakiler guzel onlarda bu kadar ego yok bizim tipsizlerde ego cok) erkeklere bakiyorsun tipsiz killi magara adami gibi tipler.
Allahtan ben ana tarafindan rumumda az buz tipten kurtariyorum ama yinede milletim icin uzuluyorum yalan yok. Keske bizde yakisikli guzel bir millet olsaydik.
Yanlismiyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada yanlis anlasilmasin burada hepimiz turkuz diye bir oz elestiri yaptim. Oz elestiri yapmak iyidir.
turkleri ezikledigim yok hatta bizim turklerin tipi kotu belki ama diger herseyi ybancilardan iyidir. Bizim turklerin kalbi temiz bir kere. Yanlis anlasilmasin milletimi seviyorum ama bu demek degilki elestirmiyecegim hepimiz burda turkuz diye boyle yazdim. Bir yabanciya karsi asla turkleri ezdirmem.
Türkler neden tipsiz?