arkadaşlar ben telefonda oynuyordum farkında olmadan motorcunu sağ bariyerde sıkıştırmışım düştü oda kaldırdı motoru ne yapıyorsun lan sen diye geldi başıma böyle dövmeli kaşına çizik attırmış psikopat bir tip bende çektim el frenini indim arabadan geri adım atar diye düşündüm atmadı tam tersi birbirimize girdik bakırköy sahilyolunda ben salladım 2 3 tane o daha çok ve daha oturaklı salladı elmacık kemiklerim şişti dudağım patladı ve sağ gözüm kısıldı ödem oluştu aldığım darbelerden ayrıca çenemi tamamen açınca küt küt sesler geliyor korkuyorum lütfen ne yapmam gerekiyor darp raporu alsam ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Sen trafik kurallarından banko ceza alırsın. Adam alkollüydü hem çarptı hem küfür etti der senin için, sen adama 3 tane salladıysan onda da darp raporu çıkar. Ehliyetine de el konuşabilir.
olay sıcakken polisi arayacaktın yoksa emniyette alkollü olduğun için olay yaşandıktan hemen sonra aramadığını düşünürler.
Git bir tedavi ol kırık falan var mı baktır. başka da bir şey yapma erkek adam dayak da yer dayak da atar. Dayağı da kesin ilk hamleyi adamdan beklediğin için yemişsin. İlk sen vuracaktın23 Yorumla- Soran+1 yıl
Hocam ilk vuruşu kafasına yumruk atarak ben yaptım zaten adam çıldırdı vahşileşti birden zaten yazdığım gibi serseri bir tipti ben korktum bıçaklanırım veya bunun kesin silahı vardır diyede belli etmemye çalıştım
- Soran+1 yıl
karakola gitsem acaba haksız konuma düşermiyim
- +1 yıl
Düşersin bence. Motorcularda kamera var genelde.
İlk hamle kafaya olmaz ki bro ya burun ya çene ya tapsak ya da ayak gireceksin. Kafaya yumruk atarsan elini kurarsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
10Cevap
Kardeşin yanlış anlama ama burda suçlu olan sensin.
Öncelikle trafikte telefonla oynaman büyük hata, adamın ölümüne veya daha kötü bir şeye sebep olabilirdin lütfen bunu unutma ve trafikte dikkatli ol.
İkincisi motorcu senin hatan yüzünden yere düşmüş ne yapiyorsun lan sen gibi tepkiler vermedi gayet doğal. Kim olsa aynı tepkiyi verirdi.
Üçüncüsü ise; hadi buraya kadar hatanı anlamadın adam üstüne geldi hatanı kabul edip özür dileyebilirdin ki zannedersem motorcular o kadar vahşi insanlar değil, özür dinlendiğinde o da seni anlayacaktır ve olay tatlıya bağlanacaktı.
Son olarak üçüncüsünü de yapmadıysan bu saatten sonra yapacağın her şey hukuksal açıdan senin aleyhine olur.
Sana tavsiyem git tedavi ol ve hayatına devam et ve lütfen trafikte dikkatli olalım, kendimizi düşünmüyorsak diğer insanları düşünelim.
Saygılar ve sevgiler :)00 Yorumla- +1 yıl
Haketmişsin özür dilemen lazımken birde yumruk sallamılsın en azından hatanı fark edip utanıyorsun bu da bişey birdaha araba sürerken bişeyler oyalanma başkalarının canı senin oyunundan çok daha değerli birine bişey yapsan vicdan azabını düşünmek istemiyprum. Üstelik bir hata yaptıpında da özür dilemesini bil şiddet çözüm değil ponçik ponçik adamdan özür dinleseydin bişeycik olmazdı kendini ben erkeğim tiplerine sok uşsun neyse bu dayak sana yemiştir zaten bidaha karışma böyle olaylara
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Motorcular genelde birçok çeteye dahildir. Dövmeli mövmeli tam bir sokak faresine denk gelmişsin. Böyle bir durumda elin doğrudan telefona gidecek ve adam sana daha yaklaşamadan video çekmeye başlayacaksın. Bak nasıl geri basıyor. Verirsin videoyu sonra o uğraşsın. Şu ailesiz p. kuruları yüzünden insanlar bireysel silahlanma yoluna gidiyor haklı olarak.
00 YorumlaÇok bişey yapabilceni sanmıyorum çünki haksızsın hani en fazla darp raporu alırsın ondada hasar varsa oda çıkartır gümbürtüye gider yani o yüzden bidaha dikkatli ol telefonla oynama
10 YorumlaKardeşim direk hastaneye git. Tedavin yapılırken sağlık personellerine söyle hastane polisine haber versinler. En sağlıklısı böyle.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ederim dostum sağ ol
- Soran+1 yıl
teşekkür ederim şiddete karşıyım bu saatten sonra
- +1 yıl
Adamin hayatina son verecekmissin azkalsin hala falan filan diyon az gelmis yedigin dayak bence
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 10,9b cevap paylaştı. Az dövmüş ki seni akıllanmamışsın... Telefonla oynamak nedir ? Orada olsam ben de birkaç tane çakardım sana.
00 YorumlaUlkede adalet olsa cezasini alirdi da. Da kismi var iste.
00 Yorumla- +1 yıl
öncelikle bir avukat bulmalısın sonrasında sana yol gösterecektir
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Motorcu az bile yapmış. Özür dileyip yolunuza devam etseydiniz. Gtünüze güvenemiyorsunuz da bir daha arabadan inip artistik yapmayın millete sonra burda çare aratırlar. Geçmiş olsun
00 Yorumla Darp raporunu almaya git direkt durma sonra hastahene polisine bildir durumnu
00 Yorumla- +1 yıl
Adam haklı bu olayda sen haksızsın ama o da seni darp ederek haksız duruma düşmüş bilemedim
01 Yorumla- Soran+1 yıl
beni döveceğini tahmin etmedim motor kullanıyo diye güçsüz gördüm onu çok utanıyorum
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Suç sende birader birde artislik yapıp el fireni çekersin :D
02 Yorumla- Soran+1 yıl
usta ne biliym motoru var hani benim kullandım araç daha büyük sonuçta üstünlük sağlarım belki psikolojik olarak diye düşündüm estetik operasyonu yaptı adam bize moralim çok bozuk iş için rapor almam lazım dışarı bu halde nasıl çıkıcam canım ne yemek istiyor nede başka bişey
- Cevap sahibi+1 yıl
Millet zaten koronadan dolayı gergin kimsenin tahammülü yok knk dikkat et bardaki sefere
- +1 yıl
Bi hastaneye gitsene önce
01 Yorumla- Soran+1 yıl
ama ne demem gerekiyo orda
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Araç kullanırken telefon ile mi meşgul oldunuz
00 Yorumla- +1 yıl
Emniyet
00 Yorumla Suç senin bence geçendr aynısı yasandı
00 Yorumla- +1 yıl
ilk ben vurdum diyorsun haksızsın
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
direkt karakola git
010 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
geçmiş olsun
- Cevap sahibi+1 yıl
ama önce darp raporu almak lazım galiba. plakayı aldın mı ya da kamera olan bi yerde mi oldu olay?
- Soran+1 yıl
evet darp raporu ama ben plaka falan bişey alamadımki adam motorunu düşürdük diye gözleri kan çanağına döndü resmen ben motor kullanıyo diye çocuktur daha eziğin tekidir diye düşündüm böyle olacağını bilsem para bile verir evime gelirdim çok kötüyüm şu an
- Cevap sahibi+1 yıl
sen de onun seni dövdüğü kadar dövdün mü peki
- Soran+1 yıl
hayır dövemedim çok atik ve sinirliydi karşı koyamadım çevreden diğer araç sürücüleri ayırdılar
- +1 yıl
Gitmesin be karakolu. Erkek adam işte. Bir kavga etmiş. 3 yumruk fazla az yersib de polisi karıştırmanın anlamı ne. Sonra davaydı cezaydı avukattı bir ton şey. Gerek yok
- Cevap sahibi+1 yıl
ilk hamleyi sen yapmışsın ama kaşınmışsın resmen kusura bakma da
- +1 yıl
Adama çarpan o , ilk hamleyi yapan o yani motorcuya psikopat diyor da bence psikopat sensin kardeşim. Adama kusura bakmayın özür dilerim demen gereken yerde yumruk atmışsın. Ben olsam ben de döverdim seni.
- Cevap sahibi+1 yıl
@SonGeneral böylelerine bulaşmayacaksın aslında basıp gidiceksin
- +1 yıl
Kral ben geçen bir arabaya çarptım indim adamdan özür diledim , sert bir şekilde aracından inen adam benim tavrım karşısında utandı resmen. Ben iyiyim sizde sorun yok dimi iyi misiniz dedi numaralarımızı aldık verdik fotoğrafları çekti arabaların. Ertesi gün aradı kaza raporunu emniyete verelim mi halledecek misin dedi, hallederim dedim aracı serviye bıraktı 3700 tl masrafı çıktı ödedim şimdi adamla arkadaşız.
Ha adam sert bir şekilde inerken hem suçlu hem güçlü davransam birbirimiz döverdik karakolluk olurduk, davalar açılırdı adam aracını kaskoya yaptırırdı kasko benden kafadan 15-20 bini mike mike alırdı. Yani nerden baksan ben zararlı çıkardım. Bu arkadaşın sorunu karşıdakini küçümsediği için adam yerine koyup özür dilememesi olmuş
Adam haklı.
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
adam haklı
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Tam 1 saat önce trafikte motorcu tarafından dövüldüm, darp edildim. Hukuksal olarak ne yapmam gerekiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi