Yengem benimle konuşurken abimle yaşadıklarını anlatıyor ne yapabilirim?

Zor durumdayım ne zaman yengemle konuşursam abimle ne yaşadıklarını anlatıyor önceden anlatmazdı herhalde yaşım küçük diye şimdide çok büyük sayılmam aslında 20 yaşındayım bir keresinde bana birşey anlattı abimin yüzüne 3 gün boyunca bakamadım benim abim böyle değildir dedim yazın yanımızdaydılar abim bana dedi neden yüzüme bakmıyorsun ben sana birşey mi yaptım dedi ona anlatamadım tabiki abim böyle şeyi asla sevmez ona anlatsam ayrılır yani bana anlattıklarını yengem eltisinede anlatıyor diğer yengem dedi bana sen bir bilsen bana anlattıklarını ben bunu... anlatsam ondan ayrılır ne zaman yatağa girdiklerini bile anlatıyor dedi ben yengeme desem ki yenge bana bunu anlatma çok yalancı iftiracı birisi abime derki ben dertlenmek istiyordum... 'den o beni dinlemedi onun yüzünden abimlere aram yok o yengem beni dövmeye bile kalktı annemin yanında Allah biliyor döverdim de Allahtan korktum kendimi onun yerine koymuştum ortamı terketmişdim ve görüşmüyorum onunla uzun zamandır o konuları bana aciyor diye utanıyorum yerin dibine giriyorum anlatsam anlamaz ne yapabilirim lütfen yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
Ne söylüyor diye soranlar ben utanıyorum onun yerine bir keresinde bana dediki çocuğunu kaybetmişti o bana çok güzel hediye bıraktı önceden çok dardı birlikte olurken çok acı çekiyordum abinde aglamami gördüğü halde devam ediyordu şimdi genişledi ve birlikte olurken acı çekmiyorum
Yengem benimle konuşurken abimle yaşadıklarını anlatıyor ne yapabilirim?