Eniştem kardeşimle konuşmama engel oluyor. Kardeşime benle konuşunca ona zarar veriyor?

Lütfen sonuna kadar okuyun yardımınıza ihtiyacım var. Kardeşim benden iki yaş küçük evli ve iki çocuğu var. Hiç kolay bir hayatı olmadı bir abla olarak onu sürekli koruyup kollamak istiyorum onu ve çocuklarını çok seviyorum.

Ben birkaç ay önce ailem karşı çıktığı için sevdiğim adamla kaçarak evlendik. O gün kardeşimin eşi bana saçma sapan hakaret içerikli mesajlar gönderdi ben de ona "haddini bil" deyip engele attım.

Dün kardeşimin numarasından bana "bana bak çocuk, karımla bir daha konuşmayacaksın seni pişman ederim. Bizim huzurumuzu bozuyorsun" diye mesaj attı. Ben ne olduğunu anlayamadım çünkü ben kendi evimde kendi hayatıma odaklanmış yaşıyorken onun huzurunu bozacak ne yaptım diye sorguladım. Nedenini sorduğumda lafı dolandırdı hakaret filan etti sonra beni tehdit etti "Eğer bana o kaçtığın gün attığın lafların için özür dilemezsen bunun bedelini kardeşin öder" diye saçma sapan konuştu çıldırttı beni ama asla kötü bir kelime kullanmadım. Bugün onu umursamadım kardeşime her zamanki gibi mesaj filan attım güldük eğlendik asla ona bu konuyu açmadım. Şimdi yine mesaj atmış "bir daha bana yazma" demiş. Ben ne yapabilirim arkadaşlar bu ruh haliyle nasıl başa çıkabilirim? Ben kardeşimle bağımı koparamam o bana hem kardeş hem dost onu çok seviyorum.

Eniştem kardeşimle konuşmama engel oluyor. Kardeşime benle konuşunca ona zarar veriyor?