Beyler bayanlar, kocam beni bilincli bir sekilde eski sevgilisinin calistigi kuafore goturdu. Kizla uzun sure birliktelermis onlar daha ayrilmamisti ben esimle tanistigimda.. Sizce neden boyle bisey yapmis olabilir? Ben onun sevgilisi degilim hayat arkadasiyim sizce neden beni bu duruma dusurmek istedi? bir erkek neden bunu yapar? Unutamamis olabilir mi?
Cevabın nedir?
Merhabalar, öncelikle bir derin nefes alıp rahatlayalım:)
Şimdi görüşlerime gelirsek.
1 Diyelim ki eşinizi rahatsız etmeye devam ediyordu, çenesi kapansın diye yaptı.
2. Mutluluk göstermek istedi.
...
Bu hareket oldukça incitici birşey. Ben olsam açıkçası konuşmam ve soğurum.
Al kocanı karşına açıkça duygularını ifade et ağlayacaksan da ağla.
Ve biraz kendini gizemli tut.
Kuaföre de eşle falan gitme bırak bilmesin herşeyi.
Açıkçası hareket ofsayt.010 Yorumla
Soran+1 yılEsimi rahatsiz etmedigini biliyorum. Hatta nisanlilik doneminde esim onu surekli aniyor diye kizin numarasini buldum konusmak istedim konustum ve kiz numarasini bile degistirdi. Bilmiyorum kafam cok karisti... Hareket ofsaytinda ofsayti valla
Soran+1 yılAma kizin bana kullandigi bir laf var herseyin en basinda. "Dikkat et kendini bana karsi piyon olarak kullandirma" bu benim kafami karistiran
Soran+1 yılSize soyle soyliyim bunlar birlikteyken esimin eski kiz arkadaslari bu kizi hep rahatsiz etmek istemis ama esim asla onu muhattap etmemis, beni kizin dibine goturdu. Kizin annesinin kuaforu olmasina ragmen annesinin yaninda bile calistirmamis, benim ise girmeme bisey demedi. Bunlar bile onume cikmaya basladi. Aklimda karmakarisik oldu haliyle.
- +1 yıl
Yok yok hayır bak geçmişe gidersen çok kötü.
Kendi içinde bır kıyasa asla gıtme.
Ya boyle uzulme ne olursun.
Gıyın suslen dugune gıdıyor gıbı.
Evın ıcınde dur oyle dıkkatını bır cek bakalım.
Ama sessızlıgını de koru.
Sen guzelsın, yuregın guzel, ıncındın bılıyorum.
Tepkı ve davranıslarını takıp et. Zaten konusacaksın da umarım cozulur.
Ama ne olursa olsun gecmıse gıtme cunku bugunu de yarını da supurur...
Soran+1 yılBu zamana kadar hic kiyasa gitmedim. Hatta o kizin adi hep evimizin icindedir bir kere bile kiza hakaret amacli yorumda bile bulunmadim. Ama bu sefer cok farkli oldum
Soran+1 yılAyrilik sebepleri; esim bunu defalarca aldatmis cinsel olarak, kizada tak etmis sanki esimi aldatiyomus gibi bir hava yaratmak istemis ve yapmis. Aldatmamis ama. Esim onu aldattigini dusundugu zamanlarda yani ilk tanistigimizda kotu durumdaydi. Aldatmadigini ogrendiginde kiza karsi bir atak yapti ama kiz istemedi cunku hayatinda benim oldugumu ogrendi. Bunuda soylemek istedim...
- +1 yıl
Tamam, teşekkürler paylaştığın için...
Peki sen eşini ne kadar sürede ne kadar tanıyıp evlendın?
Yanı ruh durumu bıraz degısken gıbı geldı
Laf etmek haddıme degıl ama yanı senı de boyle uzecek kadar olayın detayının dıbıne ınılmemelıydı...
gerekırse taşın bu ıs boyle olmaz kı.. yakında dıyorsun
Soran+1 yıl6 ayda evlendik biz.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı. kadın nasıl davrandı size ve eşinizde bu esnada orada mıydı?
030 Yorumla
Soran+1 yılEsim goturdu zaten beni. Kizin saskinligi suratindan belliydi ama baska bir tepki vermedi hatta ben iceri girince disari cikti. Daha sonra esim kapiya geldigindede iceri girdi bakmadi bile
Soran+1 yılBen cok karisigim suan. Umursamamis gibi davranmaya calistim ama cok acitti canimi. Yasadiklari ayrilik normal bir ayrilik degildi cok sanciliydi ve ayriligin ustunden cok fazla zaman gecmeden evlendik biz. Esim bana karsi cok sevecendir aslinda. Degerde verir yani.
Soran+1 yılBen kizin orda calistigini biliyodumda gidene kadar oraya gittigimizi bilmiyodum aklimada gelmedi. Eski sevgiliye yeni sevgiliyle nispet yapilirda eski sevgiliye esinle nispet yapilir mi Allah askina
Soran+1 yılAyrilik sebepleri; esim bunu defalarca aldatmis cinsel olarak, kizada tak etmis sanki esimi aldatiyomus gibi bir hava yaratmak istemis ve yapmis. Aldatmamis ama. Esim onu aldattigini dusundugu zamanlarda yani ilk tanistigimizda kotu durumdaydi. Aldatmadigini ogrendiginde kiza karsi bir atak yapti ama kiz istemedi cunku hayatinda benim oldugumu ogrendi.
Soran+1 yılHic tepki vermedim ciktigimda konusu bile acilmadi. Kiz biraz zor bir kizmis ben onun gibi degilim anlayisli ssefkatli bir kadinim bu isin ustesinden gelirim diye dusunmustum. E evlenince aldatmasinada gerek kalmaz demistim
Soran+1 yılArtik rahat degilim tabi ki:(
Soran+1 yılArtik acaba aralarina mi girdim diye dusunuyorum. Bosanmayi bile dusunuyorum
Soran+1 yılAcikcasi bitmemis gibiydi basladigimizda. Kiz bizim yorumlasmalarimizi gorup esime mesaj atmisti baska biri mi var diye esim ilk etapta ayni gun ayni saat icerisinde hayir kimse yok dedi daha sonra evet var şu an yanimda dedi ve ben yanindan kalktiktan sonra var ya da yok cok mu umrunda diye mesaj atmisti. O denizdeyken telefonunu karistirdigimda gormustum. Bende ne yaptigimi bilmiyorum ki. ah ah
Soran+1 yılEvet olabilir :( ama bende sevdim:(
Soran+1 yılHelallik istemeli miyim?
Soran+1 yılAklima geliyodu ama acikcasi fazla onemdemiyordum. Ufak tefek aksilkkler oluyodu tabi ama ona yormuyordum zaten
Soran+1 yılEsim kiz onu kabul etmedi diye hala sinirli. Ama onun icin vicdan yapmadim. Nisanliyken mesaj bile attim
Soran+1 yılDikkat et bana karsi piyon olarak kullanilma tarzinda olmustu zaten numarasini degistirmisti ondan sonrada
Soran+1 yılHayir o seni bana karsi kullanir kendini yipratma anlamindaydi daha cok
Soran+1 yılFazlasiyla hemde:( gozlemledigim kadariyla benide sevmiyo degil halbuki ama onuda unutabilmis degil.
+1 yılAbla kötü düşünmeye gerek yok belki eski sevgilisi rahatsız etmeye başlamıştır kocanızda işte bebnim karım var bana bulaşma gibilerinden seni götürmüş olabilir bence abla kocana güveniyorsan şimdiye kadar bunuda o kadar kötü algılamaya gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılGuvenmiyorum ablacim.. Kizin rahatsiz etmediginide biliyorum
+1 yılKendimi onun yerine koymaya çalışarak düşündüm. Ben durumda ancak eski sevgilim acaba kıskanırmı hala bana karşı bişey hissediyormu diye denemek için götürürdüm merakımdan. Hal hareketlerine bakardım. Ona nispet yapmak da olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki tamamiyla unuttum dedigin birinin seni kiskanip kiskanmicagini merak eder misin?
- +1 yıl
Evet ona karşı bişey beslemesemde "bak ben unuttum umurumda değilsin, yeni hayat kurdum mutluyum" gibi düşüncemi bilmesini isterdim. Onun düşüncesini de merak ederdim. bir daha götürmez bence, deşarj olmuştur.
Soran+1 yılBence evlenerek gostemis olmasi lazim yeni hayat kurdugunu... 2 bucuk yillik evliyiz biz
- +1 yıl
Tavırlarını merak ettiğin işte görmek istediğinden. Yanılıyorda olabilirim ama ben böyle düşünüyorum. Onun düşüncesini hiç birimiz bilemeyiz emin olamayız tabi. Varsayım sadece.
Soran+1 yılDogru diyorsunuz..
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
13Cevap
+1 yılİki seçenek var
1) o kıza bak senden ne için geçtiğimi ve ne kadar mulu olduğumu gör deyip seni. yüceltti
2) sana "bak senin için neyden geçtim görde utan" gibisinden bir hareket yapmış
Aranızdaki ilişkiye bağlı yorumlanabilir11 Yorumla
Soran+1 yılSanirim 2:(
hayır aksine kıza seni gösteriyo işte bak benim bir hayatım war mutluyum artık umrumda değilsin der gbgi bu açıdan düşün
15 Yorumla
Soran+1 yılKizla ayni yerde oturuyoruz evli oldugumuzu biliyo. Hayir bide eski sevgilisi sonucta neden ispatlama geregi duymus olabilir?
Soran+1 yılBeklentisi olmadigini biliyorum
Soran+1 yılBakicaz artikk
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bilinçli olarak götürdüğünü nerden anladın? Ve ona sordunmu neden diye?
04 Yorumla
Soran+1 yılKuafore gidicem dedim ben seni goturiyim bir yere dedidedi ordan anladimm, hayir sormadim
Soran+1 yılKizi taniyorum konusmuslugumda var. Soramadim
hala kız arkadasına karsı bsyler hssedıomusn dıye ıcı rahat etmek ıcın bnu gormk ıcın goturmus olablır.
00 Yorumla
+1 yılKocanizin yaptigi dupeduz ayip.
Her seyin hayirlisi, kendisiyle konusmayi deneyin, olup biteni ondan dinleyin, baska turlu cozume ulasmaniz zor.00 Yorumla
+1 yılEşinle konuş, eğer bir şey olsa asla götürmezdi. Bence bu davranış sana karşı değil, eski kız arkadaşına karşı.
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki esimde hersey bitmis olsa hala kiza biseyler kanitlamaya calisir miydi?
- +1 yıl
Ya kötü düşünme bence. Konuştular mı orada? Nispet yapmak için götürmüştür bana göre. Bu durumda ezilmesi gereken eski kız arkadaşı çünkü. Seni eski sevgilisinin çalıştığı kuaföre götürüyo orda senin saçınla başınla uğraşıyorlar, ya bana bir su getirir misin dediğinde kıza getirmek durumunda. Emin ol ona daha çok koymuştur.
Soran+1 yılTamamda neden yapiyo neden ugrasiyo onunla:((
Çok normal birşey değil. Sanırım resmi olarak iki kişiyle yola devam kararı aldı.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok ozur dilerim ne demek istediginizi anlamadim
kadın bakımlıysa hos gıyınıyorsa kocanızda onun yanına sızı goturup bak ıste boyle gıyın bakımlı ol mesajı vermek ıstemıs olabılır tabı benım dusuncem.
01 Yorumla
Soran+1 yılSoylemekten nefret ettigim bisey bu ama bir kiz dogal olup ancak o kadar guzel olabilir
bir kaç kere daha götürürse nedenin söle ve rahatsızo ldugu ifade et
00 YorumlaBunu kocanıza neden sormadınız hadi onu geçtim kocanız sizi niye kuaföre götürüyor kendı kuaforunuz yok mu nispet yapmak için olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBen umursamamis gibi yapmayi tercih ettim ve asla ona acmayi dusunmuyorum. Kendi kuaforumde var. İnsan eski sevgilisine yeni sevgilisiyle nispet yapardaaa, eski sevgiliye karisiyla nispet yapilir mi?
+1 yılSizin esinizi kazanmaniz mumkun ozel hayatinizda farklı gecelik iccamasiri soyle biraz parfum falan ise yariycaktir
00 Yorumlakıskandırma gibi bir durum olabilir ya onu ya seni
03 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen onuu
Soran+1 yılUmarim caniim
Üzülme derim ben su akar yolunu bulur eşinin davranışlarını izle
01 Yorumla
Soran+1 yılAh ah
Aile & Toplum konusunda 998 cevap paylaştı. hayat tatlı ve acı suprızlerle doludur var bır planlar kafasında
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olabilir sizce? bir erkek neden bunu yapar karisina?
- Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yıl#Valla ben ne yaptığını anlamadım herhalde erkekler bile anlayamaz bunu kişiseldir
00 Yorumla belkide gormesini istedi bak sen gittin benim karim olmadin simdi benim karim prensesler gibi sen ise koaforluk yapiyorsun diye ifade etmiste olabilir
010 Yorumla
Soran+1 yılKuafor kizin anasinin
Soran+1 yılNe gibi:(
Soran+1 yılAslinda soyledikleriniz normalde cok mantikli ama esimin yaptigi hareketle cok celisiyor. Kendimi o kizin yerine koyuyorum o kizin sacini basini yolarim. Beni o dukkana sokmama yetkiside vardi hadi canim baska yere gibilerinden ama yapmadi. O lafi bir patlama olarak. algiladim
Soran+1 yılO yuzden o lafa takilmak yerine esimin hareketlerine yogunlastim
Soran+1 yılYoo evime daha yakin olan besten fazla kuafor varr
Soran+1 yılAynen oyleeeee::((
Gizli Üye(36-45)+1 yılO kiz varken sen neden gorustn cocukla ben oraya takildmm senin yaptigin da fazlasia ayip
06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaslari esimi kafasi dagilsin diye tatile. cikarmisti o sirada tanistik biz. Evlenmek aklimin ucunda bile yoktu liselerimiz daha yeni bitmisti. Hatta barisir gider diye bile dusunuyodum.
Cevap sahibi+1 yılEskisi icin uzuldm cidden ikinize de yazik ne diyim
Soran+1 yılBu olayda magdur olan eski sevgilisi yani?
Cevap sahibi+1 yılBasta madur etmissin kizi ee keser doner sap doner gun gelir hesap doner o kiza bunu yapan insan sana da ayni seyi yapar yani sen de o kiz da madur esinde sknti
Soran+1 yılDoogruu
Cevap sahibi+1 yılTabi pesin hukumde vermemek lazm tesaduf diye de birsey var hakkinizda hayoisi olsn
+1 yılBunu kocana sormalisn yaptgi hic hos değil üzülerek söylüyorum ama onu unutamams olabilir
00 YorumlaBu erkeklere hiç güven yok. Allah yardımcın olsun. İyi düşün.
00 Yorumlasende eski erkek arkadaşının lokantasına götür ödeşin :)
00 YorumlaKocanız piskolojik olarak iyi değil ya da sizinle sorunu var
00 YorumlaSen daha öncede sormadın mı bu soruyu?
02 Yorumla
Soran+1 yılYooo hayir:s
dik dur dik yürü kimseye taviz verme
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılkız seni merak etmiş
020 Yorumla
Soran+1 yılTaniyo zatende kiz beni merak etti diye kocamin beni goturmesi ne alaka?
- +1 yıl
hala görüşüyor olabileceklerini düşündün mü?
Soran+1 yılHe yok gorusmuyolar eminim
- +1 yıl
o zaman ya kıskandırmak istedi ya da görüşüyorlar belki bahaneyle kızı görmek istedi
Soran+1 yılResmem beni ona karsi kullandi ama bunu inkar edemeyiz:(
- +1 yıl
malesef öyle olmuş. güzelsen kıskanmış çatlamıştır
Soran+1 yılGuzelimde o benden gayet guzel
- +1 yıl
kötü oldu bu tüh:( kız şimdi diyordur o kadar uğraştım emek verdim gene düzeltemedim ancak bu kadar oldu.
Soran+1 yılBen orda gittigim yerde herkes bana bakicak simdi cok guzel oldum diye espri yaptim ve maymun girdi zannederler tabi diye bide laf atti
- +1 yıl
yuh o nası koca öyle
Soran+1 yılBu lafi kiz dedi
- +1 yıl
o daha beter :) ben ikisininde azına sçardım
Soran+1 yılEsim beni almaya arkadasiyla geldi iceride girmedi arkadasimi. yolladi. parayi. odemesi icin
- +1 yıl
ben anlamam hacı. sen kocanı mı savunuyorsun anlamadım ama başka seçenek varsa neden oraya yolladı? sen neden eski sevgilisine espri yaptın? neden sana laf sokunca cevap vermedin gibi bir sürü soru var kafamda
Soran+1 yılKocamin savunulacak bisey yapmadiginin farkindayim:( baska bir suru secenek vardi tabi. Kendi kuaforumede goturebilirdi. Espri direkt kiza degildi. Kizin aksine ablasi benimle cok guzel ilgilendi oturdu sigara bile icti. Bende kizin ablasina oyle bir espri yaptim. Dediginiz gibi cevapta veremedim
- +1 yıl
Kiz catladi mi acaba seni guzel gorunce
Soran+1 yılAh keskeeeeeeeeeeeeee.. Ama o sirfintida cok guzel kendine guveniyosa kiskanmamistir ama adami bana kaptirdi kiskansinnnnnn
- +1 yıl
kıskanmasa laf sokmaz. şıprıntı :)
Soran+1 yılSiprinti:))))
- +1 yıl
:))
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!