Babamı vurmayı düşünüyorum. Artık daraldım, yetti canıma tak etti sabrım kalmadı ne yapacağım?

Dostlar selamlar, esenlikler diliyorum hepinize. İçim çok dolu. Lütfen insancıl ve mantıklı fikirlerinize ihtiyacım var. Geçmişte annemede şiddet uygulayan Babam tarikata giden yobaz müslüman ve geri kafalı ahlaksızın teki. İlla onun dediği olacak illa onun istedikleri olacak başkasının hayatı adına karar veriyor o kişi yok bu benim hayatım dese bile sinir oluyor hemen kavga etmek istiyor. Ben çalışıyorum maaş alıyorum mesela bana diyor ki allah yolunda paranı harcamıyorsan o maaş sana haramdır diyor bak işte kötü yola sevk ediyor beni sonra whatsappta hep dini mesajdan başka bir şey atmaz o kadar geri kafalı ki anlatamam bir de imandan bahsedip amerikaya laf atıyor. Yav ben JÖH olmayı düşünen zıpkın gibi bir gencim albenim her türlü hem fiziğimden hem yüzümden var ama ben artık dayanamıyorum ben bu adama desem artık babam olmayacaksın ondan sonra öldürmem gerekecek. O söylemesem hayatımı pisletiyor yetti canıma tak etti böyle bir pislikten bıktım kendini düşünen adi insan çıkarları neyse dinide ona göre anlatıyor insana. Nefret ediyorum arkadaşlar çok doluyum ben ne yapacağım bir yanda geleceğim, bir yanda temizlemem gereken bir insan yalvarırım sağlıklı akıl verin bana ruh hastası oldum seri katil olasım var yüzlerce insanı öldüresim yetmesin şehirleri yakıp yıkasım var iyi değilim...
Babamı vurmayı düşünüyorum. Artık daraldım, yetti canıma tak etti sabrım kalmadı ne yapacağım?