(lüfen bilenler yardım ederse çok sevinirim) Başlıkta olduğu gibi başörtülü ama modern bir kız holding şirket özel şirkette çalışabilir mi?
Cevabın nedir?
Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdadıma saldırdımı, hatta boğarım! ...
-Boğamazsın ki!
-Hiç olmazsa yanımdan kovarım.
Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam;
Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.
Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale;
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördüm mü yanar ta ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!
Adam aldırmada geç git! , diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu...
İrticâın şu sizin lehçede ma'nâsı bu mu?
Mehmet Akif Ersoy21 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇalışma kriterlerin de işverenin ;
Dış görüşünüşe yaklaşımını oldum olası gıcık olmuşumdur,
Önemli olan bakımlı, kişiliğini tamamlamış,
Emeğinin ustası ola bilmesi.
Yok efendim bu toplum da ,
İşveren işçiyi köle olarak gördüğü için,
Bu durumlar yaşanıyor vaşanmaya devam edeçek.
Ne zaman karşı çıkılırsa ,
İşte o zaman birşeyler değişe bileçek.08 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle dış görünüşün ne önemi var sağlıklıysa işi yapabiliyorsa az bakımlıysada yeterli yani. Ben gidiyim boğaziçinde eğitim göreyim adam başım kapalı diye beni işe almasın. Anlamıyorum..
- +1 yıl
Buna modernlik demeleri sırıtıyor.
Modernlik bu olmasa gerek.
Aslı;farklı renklerin uyum için de kabul görmesi olmalı.
Renkler buluşdukça anlam kılıyor yaşama.
Diye düşünüyorum.
Soran+1 yılEvet bencede güzel bir düşünce. Ve gerçekten bu nasıl modernlik anlamıyorum. Bİr genç kızın şort giyip bacağını açması modernlikse eğer açılmak modernlik hesabındalarsa bir adamın koca kıllı göbeğini açması neden modernlik oluyor? Hanni açıkık modernlikti? Saçma geliyor bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor bazı insanların
- +1 yıl
Huzurun varlığı seviye ve saygının merhabası ile olur.
Kimin nasıl yaşadığı değil, giyimi kuşamı, saçı-sakalı, küpesi-piercingi, rengi-tipi, örtüsü-minisi, bunlar önemsiz, Herkesin kendi tercihi asıl buna saygı duyularak yadirgama-yargilamaya gitmeyerek samimiyetçe gülümsemeli ve kabul edilmeli.
Soran+1 yılEvet. Kimse kimseyi yadırgamamalı. Herkesin kendi görüşleri. Gidip konuşursun. Ama sonuçta bir özgürlük var. İstedim dini seçebilirim. Faydasıda zararıda bana zaten.
- +1 yıl
Aynen dostum.
Önemli olan nokta tercihlerinin, inançlarının, düşünçelerinin bir başkasının özgürlüğüne engel olmaması.
Gerisi gülümsemeyle çözüme kavuşur.
Seviyenin ve Saygının beraberliğinçe samimiyetlisin den merhaba aralar huzurun kapısını.
Soran+1 yılVayy sen sair misin ya :D teşşekkürler :)
- +1 yıl
Şairliğe gerek duymaksızın ,
Düşünçeleri paylaşan bir,
Canlıyım.
+1 yılBence artık böyle şeyleri aşmalıyız hak eden bir kabiliyeti ve eğitimi varsa çalışmalı ama bazı holdingler bu konuda tutucu davranıyor yine de bu durum yavaş yavaş değişiyor gibi geliyor bana ümidini kaybetme
İnsanlara kıyafetiyle davranılmamalı yoksa
Ye Kürküm Ye :D04 Yorumla
Soran+1 yılYani. Ama şunada inanıyorum ki mükemmel yerlerde eğitim almış televizyonlara çıkmış bir kıza sen kapalısın olmaz diye kolay kolayda diyemezler :)
- +1 yıl
O denlilerde var maalesef fazla olmasa da bazıları kıyafete o kadar takılmış ki kagaları o kadar resetlenmiş ki gözleri bir şey görmüyorum Ama sen üzülme ya hak ediyorsan alırsın Olması gerekende bu benim başım kapalı değil ama
Gökkuşağı rengarenk güzel :)
Soran+1 yılHaklısın görüşler kişiseldir engel olmamalı :)
- +1 yıl
Katılıyorum :)
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Şirketin sahibine bağlı. Bazı yerlerde de açık çalıştırmıyorlar mesela.
11 Yorumla
Soran+1 yılOo çok iyi o zaman :)
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
47Cevap
modernim demişin tabiri caizse modern kapalı bir kesim var mezhebi geniş sadece ama sadece başları kapalı rengarenk giyinip kendini kapalı sanan olan onlardansan sıkıntı yok harbiden islami tesettürün sadece elin yüzün açıksada sıkıntı yok çalışırsın ama problem çok olur şirkette seni çekemeyen, başörtün biyerine batan patron müşteri vs. vs gibi..
08 Yorumla
Soran+1 yılYok ben başı kapalı ama başka yeri açık olmasından yana değilim. Modern derken işte mesala başı kapalı altına diz kapağında bir pardüse altını bir pantolon hesabı. ya da uzun bir elbise üstü ceket üstüne başörtü gibi. Çok açık olmayan normal bir kapalıyım. Şirkete neden alınmasınki çözemedim ve sordum
- +1 yıl
şirkete alınmazsın demiyorum sırf türbanın yüzünden sana takanlar olabilir holding dedin büyük biyer heralde orda türbana karşı olupta sana iş yüklemek isteyen, sataşan ne biliym sıkıntı çıkaran olabilir demek istiyorum. hee branşın bellidir yapacağın iş muhattap olacağın tipler bellidir patron şef yönetici vs. tanıdıktır ya da muhafazakar bir şirkettir herkez kapalıdır o ayrı..
Soran+1 yılYani bilmiyorum benim babamda holdingte çalışıyr o da yerine göre değişiyor dedi. Ama bir işe girersem babamla çalışmak isterim. O genel müdür. Ama araya tanıdık sokmak bana göre bir durum değil hakkımla bir yerlere gelmek isterim. İzin verirlerse..
Soran+1 yılBİlmiyorm bakıcaz işte hayırlısı olsun :) teşekkürler yorum için bu arada :)
Soran+1 yılSağol sanada iyi geceler :)
Çalışır tabii ki, o insan değil mi? Diğer insanlar nasıl çalışıyorsa o da, çalışır. Özel şirket dediğin görüntüye değil icraate bkar. Yok eğer bir bayanı başı kapalı diye, işe almıyorsa o şirkette çalışmasın zaten, o şirketin,
Bırak kendini devlete millete hayrı dokunmaz.10 Yorumla
+1 yılBu kapalı kızlar arasından biri kendini "kapalı kız aşağılıktır" sendromuna sokmuş habire "kapalı kız... mı?" diye sorular sorup duruyor. Yeter ezik arkadaşım sorma!! Sorun kapalı oluşunda değil sorun senin içinde. Ben ne kapalılar gördüm canavar gibi nerelerde çalışan...
Kapalı ama MODERN ne demek? Diğer kapalılar ne? Cık cık cık...31 Yorumla
Soran+1 yılYa modern derken normal demek istedim kültürlü demek istedim. Ya bende kapalıyım. Ezik falanda değilim! Kim olduğumu da gayet iyi biliyorum. Bunu da sormadım zaten. Ben karşılaşmadım pek ve sormak istedim var mı yok mu diye niiye buralara getidiniz anlamıyorum
eğer hala böyle zihniyetsiz zihneyeti olan kişiler varsa gerçekten çok gülünç bir durum. bunun adı tam anlamıyla özgürlük kısıtlaması, kişisel haklara müdahale o zaman ilerde benimde bir şirketim olursa başörtüsüzleri işe almıyacam o zaman bas bas bağırırlar özgürlüğümüz kısıtlanıyor diye...
13 Yorumla
Soran+1 yılYa bence de işe girebilmeli. Başörtüsü sorun olmamalı. Onun da emek parası kazanmaya hakkı yok mu o kadar üniversite bitirmiş
Soran+1 yılBence de olabilir yani :)
+1 yılÇağdaşlıği dinsizlik ile geleceğini düşünen, başı kapalı herkesi yobaz, pis, cahil gören hastalıklı beyinlerin olduğu bir ülkede biraz zor.
. Asıl çağdaşlık baş örtmeye , Müslümanlığa, Sünni lige, , Alevi lige, Ataistlige , Hristiyanlıga saygı duymakla gelir.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılya Allah aşkına nedir bu kapalı takıntısı amk. Kapalılar insan değil mi. Onların hiç mi özlük hakkı yok. Onlar çalışmadan yemeden içmeden yaşayabilir mi? Holding patronu şerefs. zse kapalı çalştırmaz. Öyle patronun da ta anasını avradını
44 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bence de engel olunmamalı onlarda ekmek parası kazanıyor böyle şeylerin konusu bile olmamalı aslında
- +1 yıl
dediğim gibi ama şimdiki patronların çoğu sexi giyen açık giyen bayanları çalıştırmanın işlerini görmenin peşinde. Ne demek istediğim anlaşılmıştır herhalde. Kapalılar sekreterlik yaptığı zaman hep art niyetle bakılıyo. İnsanoğlu nankördür. Peşin düşünmeyi yorum yapmayı sever. Öyle insanlarında ta *
Soran+1 yılİşte ne diyebilirimki. Güler yüzlü temiz namuslu kapalı sempatik bayanı şirketimde görmekten son derece gurur duyarım ben.
- +1 yıl
Eğer o şirketin sahibi genel müdürü eski yaşlı başlı bir adamsa sıkıntı olmaz. Ama genç 35-45 yaşlarında bir adamsa özel dosyayı getirmeyen birini de yanında barındırmaz. Öyle insanlardan nefret ediyorum. Nefret ettiğim için de onların taaa mk :)
+1 yılNeden çalışmasın illa gotunu başını açması mini etek giymesi mi lazim kadının. Turbanlilarinda çalışma hakki vardır... Artik su ahmak ve saçma düşüncelerden aydınlardan bir vazgeçin ya. Sizin gibi saçma insanlar yüzünden bu polemikler yaşanıyor...
23 Yorumla
Soran+1 yılHayır bende kapalı bir kızım ve kimseyi kötüleme gibi bir derdim yok. Geçen gün bir arkadaşa işletme müh. okumayı düşünüyorum dedim sonra ne yapacaksın dedi şirkette çalışacağım dedim. Alıyolarmı ki ben hiç görmedim kapalı şirkette dedi. Moralim bozuldu benimde ve sordum
- +1 yıl
Eminnol insanların görüntüsüyle ilgilenmeyen is verenler vardır. Hayatta kuralların olmalı ve hic bir şey için ne olursa olsun o kurallardan taviz vermemelisin. Umarım hayırlı sonuç alırsın.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. Çok cesaret verici oldu. Yorumlar için teşekkürler :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yönetici olduğum firmada çok bu durumla karşıalştım
yani calışanların ön yargılı davranıyorlardı kapalı elemanlara tabi çözüm bulduk
ama bnce çok sorun etme..
not ; yaşıma bakmayın yanlışlıkla seçtim :)26 Yorumla
Soran+1 yılçözüm neydi
Cevap sahibi+1 yılişlerine son verildi
Soran+1 yılKapalı kızların işlerine mi son verildi?
Cevap sahibi+1 yılHayir tabiki ayrimcilik yapanlar tespit edildi :)
Soran+1 yıl. Hee iyi olmuş :)
- Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılörtünün zekaya ve çalışmaya engel olmadığını düşünüyorum ki gayet çalışıyorlar
23 Yorumla
Soran+1 yılYa gördünüz mü hiç? Ona göre vazgeçicem yoksa..
- +1 yıl
şirket politikası değişiklik gösterebilir
hepsinde var desem yalan hiçbirinde yok desem yalan
Soran+1 yılhımm anladım yerine göre yani :)
+1 yılkendi kapalı olsa bile şirket açıksa çalışabilir. şirket kapalıyken (resmi tatiller ve pazar günleri) çalışamaz.
01 Yorumla
+1 yılevet ama bazı şirketler tercih etmiyor şirkete bağlı.
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
+1 yılNeden çalışmasın. kime ne zararı olabilir.
Kapalı ya da açık gibi yakıştırmaları toplum olarak bırakmamız gerekir!21 Yorumla
Soran+1 yılBen kesinlikle katılıyorum zaten de merak ettim var mı diye
- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılTürban, ısevmiyorum başka türbanlı bayan holdingte çalışır niye çalışmasın.8
00 Yorumla
+1 yılzor gibi geliyor bana. laik bir toplum olduğumuz için canını sıkarlar biraz :)
03 Yorumla
Soran+1 yılBen en iyi üniversiteleri bitireyim başım kapalı diye sorun yapsınlar. Bana doğru gelmiyor. Hatta bazen diyorum ki en iyi yerlerden mmezun olup azerbeycan gibi dubai gibi başörtüsünü sorun etmeyecek yerlerde çalışayım. Bu ülkeye hizmet etmiyim diyorum. Ama bunda ülkemdeki her vatandaşın suçu yok. Birkaç laikliğe çarpmış insan yüzünden ihtiyacı olanları yalnız bırakmamalıyım diyorum sonra.
- +1 yıl
bu ülkeden kurtul. bu toplumdan bir halt olacağı inancım yok.
Soran+1 yılBilmiyorum. Ama vatanım burası nasıl vazgeçeyim. Ellerinden tutmakta isterim ama. işte..
Böyle bir zihniyetteyken asla çünkü müslümanları ülkede yaşamasını bile istemiyorlar
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah'a güvenip doğru işler yaptıktan sonra onun bunun dediği pekte önemli değil. Sebepler sahtedir. Allah bir kapıyı açarsa kimse KAPATAMAZ!
Soran+1 yılKendileri bilir hiç bir şey karşılıksız kalmayacaktır.
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim. Teşekkürler yorum için :)
+1 yılBence belirli yerler hariç almazlar çünkü sesi giyinen kadınlar varken kimse takmaz onları.
04 Yorumla
Soran+1 yılÖbür dünyaya geldiğinde görücem onları. Ölüm onları bulduğunda grücem. Tesettüre karşı insanlar beyaz kefende tesettüre girerken , mezarda bir bir hesap sorulurken, cehennem ateşinin yanın da im kimi takacak çok merak ediyorum..
- +1 yıl
Bunlar olucak şeyler ama bu dünyada hayat bunları gerektiriyor gene is yerinde acil çıkınca kapanirsin ekmek. parası Allah bunları görür sana hak verir
Soran+1 yılBende buna inanıyorum zaten. Sebepler sahtedir Allah bir kapı açarsa kimse kapayamaz
- +1 yıl
Aynen öyle Allah büyüktür :D
holding sahibi nin tutumuna bağlı. holding i ve ortaklarını araştır netten. Hangi güruha yakın olduklarına dair bilgi vardır elbet
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim :)
+1 yılşirket ya da holding çalışanının dini-siyasi görüşüne göre değişir
01 Yorumla
Soran+1 yılhımm peki sağolun
+1 yılHiç anlamıyorum neden kapalıları dışlıyorlar ya asıl mini giyenleri dışlamaları lazım
11 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamıyorum. Umarım sorun olmaz
tabi çalışabilir ama bu iş verenin insiyatifine kalmıstır..
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
Çok Dizi İzlemeyin Arkadaşlar, Bu Anormal Birşey Değil
03 Yorumla
Soran+1 yılbende kapalı bir kızım ve kimseyi kötüleme gibi bir derdim yok. Geçen gün bir arkadaşa işletme müh. okumayı düşünüyorum dedim sonra ne yapacaksın dedi şirkette çalışacağım dedim. Alıyolarmı ki ben hiç görmedim kapalı şirkette dedi. Moralim bozuldu benimde ve sordum
Soran+1 yılTamam çok teşekkür ederim içim rahatladı umarım sorun olmaz.. :)
Bu şirketin isteğine bağlı ama her şirket izin vermez
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için
Soran+1 yılUmarım. Yaşarsamda Allah'a havale ederim işte napıyım. Zalimin zulmu varsa mazlumun duası var.
+1 yılçalışamaması için özel bir sebep var mı sence? bence yok ama tabi iş işe alacak kişide biter..
05 Yorumla
Soran+1 yılHımm anladım. Tabi bencede yok hatta çokda güzel olur. Güler yüzlü hanım hanımcık temiz düzgün örtünmüş bir kız ofisede çok yakışabilir.
- +1 yıl
Akepe li olmasa iyi olur bence :D
Soran+1 yılYa o zaten kişisel bir görüş o ayrı :)
- +1 yıl
bence aynı konu düşün mesela gidecegin yer fanatik chp li seni alırmı sanıyorsun :D
Soran+1 yılKendi kaybeder :D
+1 yılŞirketin kuralları buna izin veriyorsa neden olmasın?
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen katılıyorum teşekkürler
Şu anki konjonktürde tabiiki çalışabilir. Ama on sene önce taşlarlardı AlimAllah
02 Yorumla
Soran+1 yılUmarım şuanki konjoktür hibir zaman bozulmaz. Bizi buralara getirenlerden Allah razı olsun!
+1 yılholdingin yönetimi isterse çalşr yani müslümansa tamam derse olr ama kabul etmezse çalışamaz
04 Yorumla
Soran+1 yılHe yani patrona bağlı
- +1 yıl
aynen devlet işi olmadığı için devlet oraya açıklığa kapalıya karışamaz. yani patron deseki sadece açıklar çalşck açıklar çalışabilr herkese serbest dese herkes çalışabilr kapalı-açık farketmez.
Soran+1 yılHımm peki teşekkürler ilgi alakanız için :)
- +1 yıl
rica ederim :)
Neden çalışamaznış ya orasını burasını açan çalışır da kapalı çalışamaz mı
01 Yorumla
Soran+1 yılYa tabi ki çalışır bende kapalıyım zaten. Öyle çarşafla gezmiyoum * hani bir tunik bir pardüse giyer gezerim fakat dizilerde falan hiç göremedim ben ondan sordum böyle bir yasak falan mı var diye
+1 yılKafadan sakat değilse çalışır, herkes nasıl çalışıyosa
10 Yorumlaneden çalışmasın , çalıştırmayanın yüzüne tüküreyim
01 Yorumla
Soran+1 yılVay be :) teşekkürler yorum için bencede kapalı bayan için uygun bir ortamsa kesinlikle çalışabilir. Allahtan ve Allahın azabından korkup kapanması neden engel olsun ki? Haklısınız
+1 yılCalisir neden calismasin ki. Mini etek mi giymesi gerekiyor illakidd
01 Yorumla
Soran+1 yılkatılıyorum bencede
benim çalıştığım şirketin insan kaynakları uzmanı kapalı bir bayan ve çok başarılı
13 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne kadar güzel. Umarım bende çalışabilirim :)
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler Allah razı olsun
+1 yılçalışabilr tabi çok alımlılar yetenek ta varsa neden olmasın benim şirketim olsa çalıştırırdım
13 Yorumla
Soran+1 yılBende kesinlikle katılıyorum.
- +1 yıl
işe bakmak lazım kıyafete değil
Soran+1 yılAynen öyle.
Çalışabilir tabiki, neden böyle bir düşünceniz var anlayamadım
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır bende kapalı bir kızım ve kimseyi kötüleme gibi bir derdim yok. Geçen gün bir arkadaşa işletme müh. okumayı düşünüyorum dedim sonra ne yapacaksın dedi şirkette çalışacağım dedim. Alıyolarmı ki ben hiç görmedim kapalı şirkette dedi. Moralim bozuldu benimde ve sordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır çalışamaz kapalı kızlar evde hapis hayatı yaşamalı
02 Yorumla
+1 yılKime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz kapalı ama modern bir kadın .. BMW ama gazlı bu gibi bişey. yazık.
00 YorumlaKapali bayan her yerde calisir engeli mi varmis insan sonuçta arkadas
03 Yorumla
Soran+1 yılAma ben rastlamadım çok az yani bir yasak falan yoktur inşallah. Hukukçularda kapalı çalışabilir mi
Soran+1 yılSağolun ya gerçektenn rahatldım teşekkürler :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic sanmiyorum dar goruslusun diye almazlar g*t acma ile alaka sifir
00 YorumlaNe gibi bir engel olabilir ki? Gayet çalışır
11 Yorumla
Soran+1 yılkarşılaşmadım pekte ondan sordum. Bencede gayet çalışabilmeli
+1 yılelbette çalışabilir neden olmasın.
08 Yorumla
Soran+1 yılAma hiç karşılaşamadım sizin hiç karşılaştığınız oldumu istediğim bölüm varken vazgeçmek zorunda kalabilirim bu yüzden de..
- +1 yıl
sizin karşılaşmamış olmanız doğal nedeni şudur. kapalı bayan çalıştırmayan bir şirket ya tam bir atatürkçüdür , türbana kullanan bayanları devlet yanlısı görürler. türban kullanan bir bayanın türban kulanma amacının ne olduğunu bilemezler. din bilgisinden uzak yaşamış bilinçsiz iş veren vardır o şirketin başında.
ama elbette dininin gereklerini bilen , bir bayanın neden başını örttüğünün anlamını bilen ailesinden dininin gereklerini çocuk yaşta bilen iş veren olan şirket sahibi mutlaka vardır
iş aradığınız zaman karşınıza mutlaka çıkacaktır.
Soran+1 yılİnşallah bencede katılıyorum size hakllısınız. Umarım herşeyin en hayırlısı olur
- +1 yıl
inşallah. dilerim okulunu bitirirsin. istediğin işte çalışırsın. severek bir işte çalışırsan daha başarılı olursun.
Soran+1 yılTeşekkürler umarım öyle olur. Yorum için sagolun :)
- +1 yıl
inşallah. rica ederim sizde sağolun :)
Soran+1 yılrica ederim ne demek :)
- +1 yıl
çok kibarsın :))
+1 yılçalışır ne olacak ki=? ama ben sevmem şahsen.
011 Yorumla
Soran+1 yılNeden ne zararı oluyorki. Yani sen patron olsan. Ben gidip İTÜ de işletme müh. ni bitiirmiş amerikada master yüksek lisans yapsam sen başörtüsünü sevmediğin için beni işe almayacak mısın
- +1 yıl
istersen git amerikayı getir anlamsız abla inan anlamsız islaim olarak da düşünme. midem bulanıyor nedeni mi? kapalı kızlarda gördüğüm şeyler. açık olsun dediği gibi hayat kadını olsun açık olsun. patron olmayı hiç düşünmedim ama olursam da olmassam da olumsuz. geri beyinliyim çağdaşım boşum kötüyüm ama istemem. aman aman.
- +1 yıl
kafayı yedim yedirtir insanlar bana. fazla okumadna oalcak hocam.
Soran+1 yılNeden kardeşim neden? Niye? Onlar insan değil mi? Allah'tan korkuyorlar. Bir iki tane rastladığın kapalı kız kötü olabilir belki ama önyargılı olamamalısın. O Allah''tan azabından korktuğu için gelip başını kapatmış. İslami eğitimlerin yanında kültürel bilgilerinide tamamlamış. Daha ne olsun? Bir aç kapalı kızın yaptığı şey yüzünden hepsini suçlayamayız.. Bu olmaz. Bak din islam şart! Gerçek bu. Bu dünyaya gelişimizin bir manası var. Kuranda yazanları yapmak peygambere uymak. Kural bu! Bu dünyada bile o kadar güzel şeyler vaarki yıldızlar , bulutlar, deniz havası, orman, oksıjen, bu yazıyı okuyabilen gözlerin var , bana bunları yazacak ellerin var şükretmek erekmez mi? Bu güzellikleri veren Allah cenneti nasıl yapmıştır merak etmezmisin? Niye onları çalıştırmak istemiyorsun? Niye illa nefsinin beğendiği şeyler cazip geliyor olabilir ki sana? Bak yalan valla yalan şeytanın aklını kurcalamasına izin verme o apaçık bir düşman..
- +1 yıl
inanmıyorum bak dediğim gibi kız kardeşim ve annem kapalı ama asla kapalı eş istemiyorum isterse ağırlığınca altın versinler. Dipğer deyişle bir elime ayı bir elimde güneşi verseniz asla istemem.
- +1 yıl
yeterince siz cinselliğiniz kullanıyorsunuz en azında açıklar ne yaptığı belli midem bulanıyor allah affetisn abla. ii geceler kendini üzme sözlerim için.
Soran+1 yılAmiin Allah affetsin kardeşim seni. Hİdayete erersin inşallah. Bana destek olup olmaman benim için pek önemli değil. Ben Allah'a güveniyorum. O tamam kulum rrazıyım desin yeter bana. eşe düşüncelerini değiştirebilsem. Keşke.. Çünkü iyi birine benziyorsun bilmiyorum. Öyle hissediyorum. Ama bunu da bir izlemeni tavsiye ederrim https://www.youtube.com/watch?v=A-zjMeAntPE . İzlemem banane dersende sen bilirin. İyi geceler , gene de yorumların yardımın için teşekkürler
- +1 yıl
eyvallah abla. izledim narkozdan başlıyor. Şifa bulmamızdan bahsediyor ama bilmiyorum.
Soran+1 yılbir dusun kardesim sen bilirsin kendine iyi bak. Allah yar ve yardimcin olsun
- +1 yıl
Bilmem kapılmışım bir yola gidiyorum. Kesinlikle bazı düşüncelere katılmıyorum. Ben bunların eğitiminden de geçtim. Yani Sayın Başbakanımın deyişi ile ben de kaldım o insanların içinde ama onlar benim inancımı yok etti. Ben onlardan kaçtım inan buna. Ben onlar sayesinde işssiz kaldım onlara inanarak bu ülkede bana yaşanmaz kıldılar. Onlardan en önemlisi Hoca Efendiden Davacıyım. Bu dünya da değil benim diğer dünyada yakasına yapışacağım... sağol iyi akşamlar.
olabilir neden olmasın ki.!
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de ama işte göremedim ben hiç o yüzden sordum
+1 yılÇalışanlar var neden olmasınn
13 Yorumla
Soran+1 yılkarşılaşmadım pekte ondan sordum
- +1 yıl
benim çevremde var
Soran+1 yılAyy çok güzel teşekkürller yorum için :)
Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Çok az bir şans. Hiç görmedim ben
01 Yorumla
Soran+1 yılBende görmedim: Ama olmalı, çalışabilmeli..
Çalışıt herhalde ama çok saçma olur
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden saçma olacakmış ki? en kaliteli yerlerde iyi bir bölüm bitiri amerikada master yapmış bir bayanı başı kapalı diye yobazdır bu diye şirkete almamak saçmalıktır bence!
Soran+1 yılAnladım bize çok çalışmak düşüyor yani. Ama elimden geleni yapıcam. Estetik derken gayet modern kapalılar biliyorum. )
Çok düşük bir ihtimal.
03 Yorumla
Soran+1 yılNedeen? Ne zararı olur ki. Kapalı kızların çoğu Allahtan korktuğu için kapanıyor. Allahtan korkan biri adaletsizlik hırsızlıkta yapmaz bence kapalılara öncelik bile tanınabilir.
Soran+1 yılHImm anladım peki teşekkürler yorum için :)
almazla canım seni oraya
00 Yorumla
+1 yılHolding sahibine baģli
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılÇAlıuşır çokta tatlı Gözükür bence :)
03 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum çok ta güzel olur. Ama hani izlediğim dizilerde falan hiç görmedim kapalı kız şirkette sorun olur mu diye sordum :)
- +1 yıl
Adı üstünde Dizi :) En İyi ve temiz işi kapalılar yapıyo saten
Soran+1 yılYa çok teşekkür ederim gerçekten içim rahatladı :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılçağ dışı bişey bence hiç hoş değil
03 Yorumla
Soran+1 yılkapalı çalışmak mı
Cevap sahibi+1 yılkapanmak bence insanın kendine eziyeti gibi bişey çok saçma saçı örtmekle namuslu olunmuyo o insanın kendi içindeki birşey yani millet aya çıkmış biz hala böyle şeylerle uğraşıyoruz sonra neden geri kalıyoruz diyoruz çok yazıkk :(((
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=A-zjMeAntPE bence bunu bir izle ben şimdi burdaki şeyleri buraya yazmaktansa izlemeni tavsiye ederim. Tesettüre karşıysan bile bir dinle. Sonuçta karşı olduğun şeylerinde düşüncelerini bilmek iyidir.
+1 yılneden çalışamasın?
11 Yorumla
Soran+1 yılgörmedim hiç bilmiyorum
nıye calısamasın kı
02 Yorumla
Soran+1 yılhani pek karşılaşmadım ondan sordum
Aile & Toplum konusunda 302 cevap paylaştı. çalışır
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler :)
sorulması bile şaçma
11 Yorumla
Soran+1 yılÇalışabilir yani?
+1 yılÇalışabilir tabiki
11 Yorumla
Soran+1 yılhımm teşekkürler :)
+1 yılholdinge bağlı
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekürler
- +1 yıl
rica ederim
tabikide hayır...
03 Yorumla
Soran+1 yılNedemek tabikide hayır. Ya ne kadar tesettür karşıtı insan var ya. Nedir bu kadar rahatsız eden anlamıyorum. Ama biri demiştiki bazı insanlar bir görevi yapamaz ve kızar nefsi rahatsız olur nefsine engel olamaz ve karşıt olur bu sefer inkar eder çünkü eğer inkar etmezse cehennemlik biri olduğunu düşünür ve bu yüzden inkar eder karşı çıkar ki vicdanı rahat etsin. Hepsi için demiyorum ama bazıları böyle düşünüyor galiba. Başörtüyü saçma bulmakta sanırım gerçeği kabul etmemek oluyor. Ama ne kadar redetselerde gerçek bu gittiklerinde görecekler zaten. Allah ıslah etsin Allah hidayete erdirsin bu bilinçteki insanları
Soran+1 yılYa öyle kullanmıyorsa. kültürlü , namuslu , paraya ihtiyacı olan bir kıza bu şekilmi davrnılmalı
Evet
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Tabiki evet.
05 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler çok iyi o zaman
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim ve gerçektende katılıyorum size. Beni görüşüm bu kişisel bişey engel olmamalı
Soran+1 yılAmin :)
+1 yılÇalışır
10 YorumlaÇalışabilir tabii
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler yorum için
- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi