Ailemin tavırları baskı, eve geç gelme vs ne yapmalıyım?

İyi akşamlar arkadaşlar canım çok sıkkın sebebi ise aile baskısı.. Yazdayız ve yazlıkta olduğumuz halde 1- 2de eve çağırıyolar her gece aramalar hadi eve gel artık vs bıktım gerçekten bu durumdan. Akşam takılıyorz mesela ne bileyim kimi zaman 10 numara bir sohbetin ortasındayken kimi zaman cafede falan takılıyoken benim telefon çalıyo yine tam eğlencenin orta yerinde eve dönüyorum. eve gidiyorum geç geldim 2 karış surat tartışma bıktım artık :S konuşmaya çalışıyorum biraz daha duruym size ne zararı var aradığında söylüyorumda mesela 1 saat sonra faalan gelcem gecikicem yokk saat zaten geç çabuk gel diyo.. anlamıyolar yok işte saat geç oldu zaten ne yapıcaksın serserimisin sen yeter takıldığın yarın yine takılırsın falan. ulan 18 yaşına geldik eskiden büyüyünce düzelir derdik yaş 20 olsada pek değişmicek benim anladıım bu durum :S hayır en çok koyanda o kadar kişiyiz hiç kimsenin telefonu çalmıyo kimseyi ailesi o kadar kasmıyoken benim suçum ne? kız olsam eyvallah diyecem yinede ulan erkekken bile böyle olunca insan yediremiyor açıkcası. Özgüven sorunu bile yapıyor kimi kızlara bile yazmaya çekiniyorum kız sabahlayalım dese benim telefon zar zar çalıcak gece gece :D Sabahlıcaz misal plan yapılıyor çok eğlenceliyken deli gibi gitmek istiyoken mecburen eve dönüyorum ben aklım orda kalaraktan. Benim anlamadığm millet istediği zaman girip istediği zaman çıkıyo sabah bitliste akşam rizede olanlar var bunlar nasıl hallediyo ailelerini :D bizimkiler çok kaygılılar kendi kasıntıları yüzünden hem kendi huzurlarını kaçırıyolar hemde benim her akşam kavga etmekten bıktım artık yemin ediyorum :(
Ailemin tavırları baskı, eve geç gelme vs ne yapmalıyım?