Ailem çok kuralcı beni çok sıkıyorlar ne yapmalıyım?

Ailem aşırı kuralcı ve koskoca yaz ayında hiçbiryere gitmedim sabahtan akşama kadar evdeyim. Psikolojim bozuluyor sikintidan. Okullar kapandigi donem cok zayiftim fizigim de duzgundu evde otura otura bacaklarim sisti 38 bile dar geliyor Hicbir arkadasim yok.4 senede 6 lise degistirdim ayni sehir icinde arkadasim yok ve biriyle konusmaya girdikten sonra kavgayla sonuclaniyo bir de kimseyle anlasamiyorum herkes bana ters geliyor benle konuşan herkes benim kotulugumu istiyormuş gibi geliyor deliriyorum. Ve babam surekli bizi birileriyle karsilastiriyor bıktım. Benim bu sene lise son seneye üni sinavina gircem babam beni 22 yasinda yillardir üniversiteye hazirlanan ama biyere gidemeyen kuzenimle karsilastirip duruyor ya kız tam 5 senedir dershaneye gidiyor. Hiçbiryere gelemedi yillardir ayni puani aliyor.2 yıllık bile tutturamiyor. Ama babama sorarsak o ailenin prensesi baba tarafindan dogru duzgun meslegi olan tek kisi benim babam o da basit bir memur sadece okul zamani her gun sinifima geliyor okula geliyor boş oldugu zamanlar niye bu kadar sık geliyorsun diyince seni gormek icin diyor bir de okula gelince yuzu guluyor mutlu oluyor sanki ilk defa kizini gormuş gerizekali nefret ediyorum ondan. milletin hikayelerine bakiyorum sabah aksam geziyor ben 24 saat evdeyim surekli iş arkadaslarinin cocuklariyla karsilastiriyor o kadar çok hırs yapmıştı ki bir ara arkadaşının kızı tıp kazanmış diye beni dövdü. Niye dovdu onu anlatayim senden hicbirsey olmaz diye anlayamiyorum ya sabah aksam agliyorum gözlerim hep kan canagi oldu saat 4 .42 hala uyuyamadim ilerde ne bok yapcam diye dusunmekten ooofffffffffffffffff
Ailem çok kuralcı beni çok sıkıyorlar ne yapmalıyım?