Beladan korunma duası bilen veya öneren var mı?

Arkadaşlar merhaba ben biraz sıkıntılı bir insanım sıkıntılı derken yani psikolojisi çok bozuk küçükken çok zorluklar çekmiş çok ezilmiş çok uğraşılmış bir insanım ve artık yıllardır benle uğraşanlardan intikam almak istedim ve herkesin resmini alıp internete yaydım tacizci diye iftira attım sayfalar paylaştı gözüm dönmüştü artık hiç birşey görmüyordu gözüm lütfen beni anlayın insanların bana yaptıklarını yıllarca kafama taka taka artık delirdim ve öyle bişey yaptım ve benim yaptığım anlaşıldı polise şikayet ettiler beni bende o paylaşan sayfalarla görüştüm kaldırttım bütün resimleri hayatım iyice mahvolmasin diye ve şikayet edenler şikayetini geri çekti ama bana saldırmaya kalkan felan oldu mahalledede yolumu gözlüyorlar vurmak için saldırmak için bulaşmak istemiyorum hayatım zaten iyice battı tövbe ettim zaten artık bidaha böyle bişey yapmicam bu bana saldırmak isteyenlerden kendimi nasıl korurum korunma duası felan var mı kimseyi karşımda görmek istemiyorum veya bana saldırmasını istemiyorum bildiğiniz bir dua var mı? Sadece Allah'ın yanında olmak istiyorum artık hatamı anladım tövbe ettim Allah'ın beni korumasını istiyorum bildiğiniz veya önereceğiniz işe yarayan bir korunma duası var mı?
Beladan korunma duası bilen veya öneren var mı?