Ben nasıl felak bilmiyorken Allah'ım sen nazardan kem gözden koru diyordum bu yeterli olmuş mudur?
3 ay
Ben nasıl felak bilmiyorken Allah'ım sen nazardan kem gözden koru diyordum bu yeterli olmuş mudur?
Niyetini dile getirdikten sonra bildiğin duaları okusan bile yeterli olacaktır. Dualar görünmez bir kalkan gibidir o yüzden için rahat olsun. "Acaba kabul ve yeterli olur mu" diye düşünmeye hiç gerek yok.
yetmez sabah akşam okunması gereken dualar var en etkilisi kalem suresi 51-52. ayettir buna ilaveten bismillahillezi la yadurruhu diye başlayan bimillahi erkgyke diye başlayan u iza bikelimatillahit tammati diye başlayan bunların haricinde felak nas ayetel kürsi ihlas fatiha da okunur fakat düzenli okunmalı nazardan kaçış yoktur nazardan kaçabileceğine inanan kişi mağarada tek başına yaşayan kişidir o kaçamaz en kötü kafir cinlerin nazarını alır kurtuluş sürekli bahsettiğim dualar
Duaların samimiyeti her zaman çok kıymetli olur ❤️🍃 Kalpten gelen bir korunma isteği her zaman iyi gelir çünkü niyetin temiz olur 😌🍵 Felak suresini bilmek de güzel olur ama bilmediğin dönemlerde söylediğin dua da içindeki güveni güçlendirir 🌙🥰 Kendini huzurlu hissetmen için kalbine iyi gelen sözleri söylemen yeterli olur canım 💛🌸
Cevap
1Cevap
Yetmiyor maalesef
Yeterli olmaz. Nas felak okuman gerek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?