Benim için de ülkece dua edilse Allah'ın unuttuğu kulu muyum diye düşünmeye başladım artık çok dert var ya 2 senede tam 500 gün boyunca agliya zirvalaya uzule uzule dua ettim tık yok elimden geldigimin fazlasini da yapıyorum
Ahahhahah tutar cünkü havadurumu illerin cogu cumadan itibaren 1hafta yağışlı Şimdi diyecekler dua ettik oldu yoksa kuraklık olacaktı ben 4gğn önceden biliyordum cuma yagmur baslayacagını😂😂
Tutar bence o kadar kişi meleklerle beraber say birde
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Elbet yapacaktır da düşünsene tüm ülkede aynı anda sağanak yağdığını. Tabi ülkenin doğusu ile batısı arasında bi saat fark var. Sel baskını olursa şaşırmam. Ama her yerde yağacak diye bişey de yok. Bulut kapasitesi belli.
Aynen ama ağaç dikmekte bir çözüm yine de şu an pratik olarak bu duayı etmek lazım çünkü barajlarda ki sularda bitiyor en son Ankara’da %35 doluydu daha da azalmıştır
ya da şöyle degistireyim yağarsa yağar herşey duayla olcak diye bişey yok insanlık ilk kendinde arasın bunun cevabını dünyanın anasını belledik tasarruf yapmayı dusunebiliriz
beher kar tanesine ayrı şekil veren rabbim; ermişlerin yüzü suyu hürmetine, ölmüşlerin sükut dolu rahmetine, yedi tepeli şu güzel şehrine top top kar yağdır yarabbim allahım (amiiin)
ateş-ül kürreyi altı günde toprak eyleyen rabbim; mü'minlerinin hayır duasına, kafirlerin mahşer azabına, melaikelerin kanat çırpışına, kulak ver de rahmetsiz koma yarabbim allahım (amiin)
ademoğluna çamurdan şekil veren yüce rabbim; pamuktan yorgan bekleyen damlara, camdan semayı gözleyen yavrulara, işten güçten bitkin düşen kullarına, o beyaz rızkını yağdır da mes'ud et yarabbim allahım (amiin) 😇