Son dönemde yaşanan aşırı kuraklık nedeniyle ülke genelindeki 90 bin camide yağmur duası yapıldı, ülkedeki tüm camilerde aynı anda yapılan yağmur duası ile kuraklığın bitirilmesi amaçlandı.

Son dönemde yaşanan aşırı kuraklık nedeniyle ülke genelindeki 90 bin camide yağmur duası yapıldı, ülkedeki tüm camilerde aynı anda yapılan yağmur duası ile kuraklığın bitirilmesi amaçlandı.
adım başı hayır çeşmesi yaptır buna müsade et önüne gelen herkese sondaj attır
göllerin önünü kes heryere baraj yap israfı önleme kaynak sularını boşa akıt ülkeyi çöplüğe çevir doğayı zehirle insan yaşamına müdahale et sonra yağmur yağsın oldu canım başka
Yıllar önce eski saadetci biri kuraklık sebebi olarak AKP diyorlar diye yakiniyordu bugün kesin kendi kuraklığın sebebi AKP diyordur 🤣🤣🤣
İsterlerse çırılçıplak yağmur dansı yaptirsinlar imamlara yine çare olacağını sanmiyorum sen yer altı sularını sat, ormanları cayır cayır yaktir sonra kuraklık oluyo olur tabi
Yahu yağmur duası ise yarasa neden bütün Arap ulkleri çöl? Ateist ülkelere bak hepsi yeşillik, güllük gülistanlık. Bir de arap ülkelerine bak, çöl beton. cozum yağmur duasında değil, çözüm zekâyı kullanabilmekte.
Bize dün yağdı. Diğer yerlere yağmadıysa duayı edenler düşünsün.
Cevap
21Cevap
Maalesef dua ile yağmur yağmaz, ama tabi ki insanlar içinden geldiği gibi yaşamalı. ama bunun için bilimi yani meteoroloji takip etmek çok daha faydalı olacaktır.
Bizim şehirde hâlâ yağmur kâr yok ve bu ilk defa böyle oldu bu sene bu şekilde böyle gördüm ben duayla falan olacağını zannetmiyorum bunun nedeni araştırılmalı ona göre çözüm uygulanmalı
O halde birkaç güne kadar İzmir'de büyük sel felaketi haberleri görmeye başlarız, çünkü daha geçenlerde aşırı derecede yağmurluydu; hatta Balçova'da falan sel olmuştu. 😂
şubata giricez. Bu gün kısa kolla bakkala gittim. Gram üşümedim. Mevsimler şaşırttı iyice. Geçen sene bu zamanlar böyle değildi. ama bi yağmaya başladımı da sağlam yağacak ve bu sefer sel götürecek ortalığı
Gerçekten yağmurun duayla yağacağını düşünen insanlar var burada ki çoğu kişinin görüşüne - veren 2 üye var.
Allah akıl fikir versin bunlara
Cuma tüm camilerde okunmuş. Akşamında yağmur başladı bizim buralarda. Demek ki içten dua etmiş herkes☺️
Dün İzmir' de dualar ile aynı saatlere denk gelen bir yağış vardı çok ciddi etkisi oldu 2 saat sürdü :)
Cevrecilik, saglikli surdurulebilir uretim altyapisi olusturmak, kamuya tuketim bilinci olusturmak.. gibi kavramlar anlatilsa daha etkili olacakta..
Doğayla zıtlaştıkça ne iklim düzelir ne de yağmur yağar
Dün yağdı biraz, bidaha haftaya bekleniyor diye duydum
Ne zaman yağacağını bilmiyoruz ama keşke bir an önce yağsa. Bu kış hiç kış gibi geçmiyor
İnşallah dualar kabul olur, yağar. Yoksa susuz kalacağız.
Dün akşam yağdı ya yağmur 😄 kar yağması gerek kar bir 20 gün yağsa keşke
Dün dua ettik gece yagdı kocaelinde fırtınali tutdu yani her cuma yapılsaa kuraklik kalmaz🙃
Küresel ısınmadan dolayı iklimler şaştı böyle giderse kıtlık kapıda
Kuran kursunda küçük cocuklara tecavüz edilen,6 yaşında kızı evlendiren ve Allah'tan korkmadan her yolsuzluğu yapan aşağılık şerefsizler in olduğu ülkeye işte böyle ceza olur..
Demek ki dua kabul olmuş buraya şakır şakır yağdı hafyayada full yağışlı
Lütfen birileri şu adamlara beyin yağması için de dua etsin
Bu cahil köle halk oldukça yagmaz doğa bile yüz çevirdi su akılsızlar yüzünden.
Bizim insanımız ne acayip ya
Umarım en kısa zamanda
Bağıl nem oranı %100e ulaşınca yağış olur.
Duayı takip eden 3 gün içinde yağması şart
Yagmut yağsın ama kar yagmasin
Bende diyorum bugün neden yağdı shsh
burada dün çok güzel yağdı 😂
En koşa sürede yağacak hatta dün akşam yağdı
Geliyor geliyor hava durumundan baktım da
Duanın ne zaman kabul edileceğine bağlı
Havalar soğumasını sürece yağabilir
Dün yağdı cidden 😂
Dün o yüzden mi yağmur yağdı sjxjxj
Çok etkili bir yöntem tabi.
Haftaya gelecek diyorlar