Ablamla çoğu zaman kavga ederiz, baktim kavga buyuyecek gibi tartismayi bitiririm. Disardan bakan biri verecek cevap bulamadigim icin sustuğumu mu düşnür yoksa kavgayi uzatmamak için sustuğumu mu düşünür..
Kürkmantoluhayri stili,
Pamuk eller klavyeye 😂
Kürkmantoluhayri stili,
Pamuk eller klavyeye 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Karaktere göre değişir genelde karşi tarafin anlamayacahini dusunup susarsin ve bence olgunluktan bu durum. Kendimden biliyorum
Inanmiyorum resmen beni anlattin. Bende ablam anlamayacagi icin susuyorum
Bu özelliğini kaybetme, ilerde toksik insanlara karşı savunma gücün olur, susmak. Anlamayana bir şey anlatmaya çalışmak senin aptallığın olur. Hayatta başarılar cici kız.
Senin neden sustuğuna bağlı, dışarıdaki kişiden sana ne. Daha doğrusu ona ne?
Şahsen ben neden sustuğunu merak etmiyorum. Belki olgunluğundan belki bıkkınlığından belki de cevap bulamıyor olmandan. Açıkçası bana ne. (Yanlış anlama küçümsemek için söylemedim, takma kafana diye söyledim)
Mevlana’nın bir sözü vardır; “sen ne kadar Bilge olursan ol, senin anlattıkların karşıdakinin anladıklarından ibarettir” açıkçası ne zaman bir tartışmada sıkılsam bu sözü hatırlayıp, susuyorum.
Susmak olgunluk , tartışmaya girmemek akilliliktir bilgeliktir
E boşa denememiş, söz gümüş ise sukut altindir
Vayy.. çok iyiymiş
Ben genelde ağır konuscaksam susarim çünkü gemileri yakma huyum var ya da usenirim anlatmaya
Benim susmam kafa içimde konuşmamla ve farketmememle oluyor genelde
Abla olan o degil sensin galiba olgun davranis bu
Hayir anlattigim rollerdeki kisiler dogru. Genelde hep susan taraf benim. Ablam 22 yasinda ama ben daha olgun ve zeki biriyimdir
Ben de onu diyorum sen abla gibi olgunsun
Herkese verecek bir cevabım var lakin söze bakarım söz mu diye sözü söyleyene bakarım adamı diye
Olgunluktur ama karşı taraf cahil ise anlaamaz
Ablama cahil demek istemiyorum ama gercekten oyle ve anlamiyor
Takma
Hatta ablam cogu zaman bana zayiflayinca ors. bu olacaksin, okudugun halde senden bi b*k olmaz diyor. Boyle soyleyince susuyorum cunku beni kiskandigi icin öyle diyor ama anlamiyor iste neden sustugumu ve haksiz oldugum icin susuyorum saniyor. Çıldırıyorum sonra
Sen elit ve sakin takılmaya devam et kavga çözüm değil. O seni kendine benzetmeye çalışmış belliki
Olginliktur
İkisi de olabilir
Olgunluk