Hayatımı düzene koymak istiyorum?

Herkese merhabalar,
Nasılsınız? Umarım iyisinizdir... Ben önce biraz kendimden bahsedicem size Benim yaşım 24 üniversiteden yeni mezun oldum nasip olursa 1 ay sonra asker olucam. Bu yaşıma kadar sosyal bir ortamım neredeyse hiç olmadı. İlkokula giderken hep dışlanılan bir çocuk oldum ve bu diğer okul hayatıma da etki etti ve bende iletişim problemine sebep oldu. Ayrıca hep problemli bir ailem oldu. Genellikle babam bizi çok kısıtladı ve hâlâ daha kısıtlamaya devam ediyor ve hep bizi küçük düşürecek laflar ediyor. Bir erkek olmama rağmen 50 kiloyum iştahım yok kilo alamıyorum. Orta gelirli bir aileyiz ancak babamdan temel ihtiyaçlar dışında maddi destek göremiyorum. Gelirin 4/3 ünü kendisi harcıyor. Evde babannem dahil 7 kişiyiz. Daha fazla uzatıp sizi sıkmak istemiyorum. Ben askerden döndüğümde hayatımın düzene girmesini istiyorum kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum. Sanki yeniden hayata başlıyormuş gibi... Ben buraya birazda dertleşmek kafamdan geçen düşünceleri sizinle paylaşmak için yazdım. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Hayatımı düzene koymak istiyorum?