AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Armudun iyisini ayılar yermiş burası türkiye neden şaşırıyorsunuz ki 😄
Türk ibaresi fazla olmuş, dünyada hiçbir kadın kibardan hoşlanmaz
Nerde arkadaşım görünüşlü herifler var onlardan hoşlanırlar sonrasinda efendi kişi ararlar :)
Asla maçoluğa tahammülüm yok. Kibar erkeklerden hoşlanırım. Maço kişilerden uzak duruyorum.
Kim hangi kafayla tespit ediyor bunları anlamıyorum. Bizim adımıza karar veriyorlar.
Hayir kibarlık ve nezaket adamligin olmazsa olmazi tabi kime yaptigi onemli
Dohru bir tespit degil bazıları kaba hanzolarla ilede hoşlanır.
Aynen çünkü sıkıcı buluyorsunuz size kibar davranildi mi gozunuz kibar davranmayan özgüvenli ve serseri tipli erkeklere gozunuz kayıyor sonrasi malum zaten
Evet doğru nerde ş*refsiz kaba saba biri varsa onun peşine düşerler
Tek bir özellik iste deseler kibar olması drrim ama sen bilirsin 😅 Birçok kez belirttim bu sitede. Bence bir insanın kibar olması bir çok özelliği bir arada barındırmasından geliyor.
Soruyu yanlış okumuşum , özür dilerim. Kadınlar kibar aramıyor olabilir haklısın. Biraz hanzo seviyorlar. Kibarlığı zayıflık , çekingenlik vs olarak görebiliyorlar sanırım.
O sertlik bir gün kadına dönüyor sonra kadına şiddete hayır
Hayır tam tersi ben kibar adamları beğeniyorum, ama türk erkeğinde o özellik yok arama diyorlar
Açıkçası onlarin düşündükleri çok ta umurumda değil. Oğluma dedim türk bir hatunla evlenirsen ne istemeye ne düğününe gelirim. Kızla da ailesiyle de bir iletişimin olmaz.
Maalesef öyle ve bunu söylediğimiz zaman da hataları tekrarlıyorlar ve yine söylediğimiz zaman da dokuz köyden kovuyorlar.
Muhtemelen sizde maço erkeklerden hoşlanıyor gibisiniz :)
Ben kimseden hoşlanmıyorum işte bütün mesele bu 😉
Yürüyen argo sözlüğü gibiyim, kadınlara karşı fazla vurdum duymazım ve onların tabiri ile öküzüm ve böyle seviliyorum kahretsin 😜😜
Yüzde yüz doğru kaba maço küfür eden erkekleri içten içe beğeniyorlar kibar erkekle sadece iyi arkadaş oluyorlar daha otesini düşünmüyorlar sonra ben aldatıldım beni dövdü bana sövdü diyorlar
Buradaki kadınların hepsi yalan söylüyorlar hepsine sor hayatından kibar bir erkek geçmemiştir belki ama hepsinin hayatından kaba saba Hayvan bir erkek geçmiştir bunların hepsi süsleme iş gerçeğe dönünce kaba erkek sahiplenen erkek oluyor
Bence tam tersi karımın yanında küfür bile edemem ben
Yapı gereği nazik kibar bireyim. Nerede serseri tipli şahıslar var, tanıdığım bayan arkadaşların büyük çoğunluğu bu tiplerden haz ediyor. Şiddet, küfür, baskı vs. Haz alıyorlar sanıyorum bu tiplerden.
Ben biraz asiyim kadınlar iyi karakterli insanlardan hoşlanır yani adam olmakta var
Pek kibar insan kalmadı o yüzden ince düşünceli ve kibar bir erkek görürsem etkileniyorum vaoov oluyorum. Ama aşırısı yapmacık oluyor bir anda pofff.
Türk kadınlarının. Para uğruna yaptıklarını bir görsen kadınlığından utanırsın. Sırf parası var diye hanzo erkeklerin peşinden koşuyorlar. Ama herkes layık olduğu yerde işte
Sorsan; kibar, centilmen, anlayışlı, fedakar isterler ama tam tersini bulurlar..!
değişken bir durum bu bazıları edepsizden hoşlanıyor
Bu zamana kadar hiç kaba bir flörtüm ya da sevgilim olmadı. Hatta ilişkinin küfürbazı ben olurdum ayıp öyle denmez gibi tepkiler çok aldım
Evet bu doğru efendi dürüst olursan pisirik algısı alırsın yeni nesil kadınlarınin gözünde
Maço demeyelim de, güçlü görünen bizi koruyabilecek erkek istiyoruz. Aşırı şiir seven aşırı romantik erkekler pek sevmiyoruz. Ama kesinlikle istediğiniz maço değil
Aslına bakarsanız iki tarafta baskın karakter kişiliklerden hoşlanıyor olabilir ya da sert mizaçta buna eklenebilir önemli olan sizin nasıl biri olduğunuz yapıcı sakin mi yoksa agresif sinirli mi
Kadınlar Kibar erkeklerden hoşlandığını söyler ama odunlara aşık olup kalaslarla evlenirler😂
Evet öküz seviyorlar. Biz de talebi karşılamaya çalışıyoruz 🙄😂
🤣🤣🤣Kesinlikle. Sonra da kadına şiddetten dem vururlar
yoooo en iyisi kibar olanlardır hayvan gibi davranınca bişey olmuyo yani
Geçmişte şairlere aşık olan ama tüccarlarla evlenen kadınların kibarlara aşık olup maçolarla evlenmesi olasıdır
genelleme yapmak çok mantıksız bence ama daha gizemli ve süprizli erkekler çekici geliyo sanırım. kesinlikle durmayın beyler kibarlık kazanır
Yoo ben kibar seviyorum. Maço neymiş ya ben baskın bi karaktere sahibim. Maço falan istemez kalsın.
Evet erkek bize aileyi koruyan bir savaşcı gibi enpoze edildiği için sert mizaç seviyoruz
Evet kadınlar hep kendilerine kötü davrananları acı çektirenleri seçiyor
Ben şahsen kibar ve dusunceli erkeklere düşüyorum, yeri gelince kaba saba kavgaci olmasi gerek tabi ama benim yanimda kibar olsun 🥰
Değil. Ben kibar erkeklerden hoşlanıyorum.
Türk kızlarına ne kadar kaba vahşi hayvan gibi davranırsan değersiz hissetirirsen o kadar değerli olursun o kadar peşinden koşar o kadar sevilirsin
Kimi kadın sert sever Türk Japon olmak ile alakası yok.
dogru sevmiyom uyuz cılız adamlari adam dedigin killi yuksek sesli olcak
Gööghhhhvvvvv🤬
😅
hiç sevmem maço erkek benden uzak dursun
Bu doğru maalesef katılıyorum
Herkes dengini beğenir, nokta
Yok ben kibar seviyorum🙄
Bence çok doğru tespit Türk kadını kendini sallamayan htta insan yerine koymayan erkekten hoşlanıyor ne yazık ki
Aksine kibar erkekleri beğeniyorum
Ezik görünürsünüz tepenize çıkarlar
Güç önemli ama kibarlık her zmn kabul görür.
Benim yaşadıklarım bunu doğruluyor. Romantik şövalye hikayeleri tamamen zırva. Para her şeyin önünde onlar için
Tam tersi kibar erkeklerden hoşlanıyoruz ama yok.
Kibar olmayanlari hic sevmem
Aynen nerde keko var ona aşıklar
Çözülemeyecek bir konu bu.
Tamamen yanlış bir tespit
Bilmem siz kadınlara sormalı bunu bence.
Sert maço erkek seviyorlar 😉
Zengin se hic önemi yok
Evet böyle, neden kızlar?