Aile & Toplum Kargo dağıtım şirketinde çalışanlar neden bu kadar yakışıklı oluyor? BeşiktaşlıHatunnn_ Takip Et Bilge Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kafamda deli sorular tesekkürler bay Güncellemeler+1 yıl Bizim burada hepsi maşallah seçilmiş gibiler hangisini alayım tü tü tü nazar değmesin Kargo dağıtım şirketinde çalışanlar neden bu kadar yakışıklı oluyor? Cevapla Kargo Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
GitarımFirarda Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl la bı git lan ben ne guzel ne yakısıklı bır gordum orada 0 0 Yorumla
Didemalaca Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl nE? hepsi yaşlı onların hahaba ya da sen allahın sanslı kulusun 1 2 Yorumla BeşiktaşlıHatunnn_ +1 yıl Yemin ederim hepsi genç ve taş Yorumla Didemalaca +1 yıl Hahahah denk gelmedi hiç Yorumla
KsK35_5 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Alsaydın bari çocuğun numarasını sende rahat ederdin oda 😂 0 1 Yorumla BeşiktaşlıHatunnn_ +1 yıl Olum hepsi yakışıklı tü tü Yorumla
Osmanlı-Beyefendısı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Kız kurye istiyoruz şartlar eşitlensin 0 2 Yorumla BeşiktaşlıHatunnn_ +1 yıl Ay sen onlara değil onlar sana düşer aliş Yorumla Osmanlı-Beyefendısı +1 yıl Yerunn Yorumla
Oturayımdayiyin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Varsa böyle bi şey bak kargoya giderim 0 2 Yorumla BeşiktaşlıHatunnn_ +1 yıl İzmir aras kargo dşsigşfldşsşglslgk Yorumla Oturayımdayiyin +1 yıl Erkekler eksilemiş ağlamayın Yorumla
bskntumut Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Yav ne işsiniz ben anlam veremedim ya 0 3 Yorumla BeşiktaşlıHatunnn_ +1 yıl İşsiz olduğuma emin misin yapram Yorumla bskntumut +1 yıl İşsizsin demedim topraaaam ne işsiniz dedim Yorumla bskntumut +1 yıl Burda okuyorum biri kargocuya biri tüpçüye biri tesisatcıya biri internetciye biri sucuya biri kapıcının oğluna allahallaaaa Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 513 cevap paylaştı. biz nerden bilelim krşm biz mi yarattık 0 0 Yorumla
Saw89 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl neresi yakışıklı gel nevşehirdekileri gör 0 2 Yorumla BeşiktaşlıHatunnn_ +1 yıl İzmire Bi bak Yorumla Saw89 +1 yıl izmirdekiler dememişsin hepsini katmışsın Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. hiçte değilim alakası yok 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Doğrudur. 0 3 Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Sen hepsini al kardeş aklın diğerinde kalmasın asdsd. Yorumla BeşiktaşlıHatunnn_ +1 yıl Ayıp dşfşdşfçv Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl İzmirin hangi şubesi o belki tanıdık vardır. Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alayı çomar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
la bı git lan ben ne guzel ne yakısıklı bır gordum orada
nE? hepsi yaşlı onların hahaba ya da sen allahın sanslı kulusun
Yemin ederim hepsi genç ve taş
Hahahah denk gelmedi hiç
Alsaydın bari çocuğun numarasını sende rahat ederdin oda 😂
Olum hepsi yakışıklı tü tü
Kız kurye istiyoruz şartlar eşitlensin
Ay sen onlara değil onlar sana düşer aliş
Yerunn
Varsa böyle bi şey bak kargoya giderim
İzmir aras kargo dşsigşfldşsşglslgk
Erkekler eksilemiş ağlamayın
Benim favorim polisler 🤣
Yav ne işsiniz ben anlam veremedim ya
İşsiz olduğuma emin misin yapram
İşsizsin demedim topraaaam ne işsiniz dedim
Burda okuyorum biri kargocuya biri tüpçüye biri tesisatcıya biri internetciye biri sucuya biri kapıcının oğluna allahallaaaa
Kargoda. calismiyorum
biz nerden bilelim krşm biz mi yarattık
Sana mı öyle geliyor yoksa?
Krolar denk gelmemiş sana 🤣
neresi yakışıklı gel nevşehirdekileri gör
İzmire Bi bak
izmirdekiler dememişsin hepsini katmışsın
hiçte değilim alakası yok
Doğrudur.
Sen hepsini al kardeş aklın diğerinde kalmasın asdsd.
Ayıp dşfşdşfçv
İzmirin hangi şubesi o belki tanıdık vardır.
Alayı çomar
al evine birini