Eğitim & Kariyer A101'de çalışan erkekler neden hep yakışıklı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çevremde 2 tane a101 var ikisinde de çalışan erkekler çok yakışıklı ya sırf onlar için markete gidecek bahane arıyorum😂 A101'de çalışan erkekler neden hep yakışıklı? Cevapla Erkek Soruları Market Soruları A101 Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Erkeklere hiç dikkat etmedim de, kızlar güzel gerçekten 🤭 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence sen azmissin🤣 her gördüğün erkek yakışıklı gelir bu aralar sana 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Yaaa ama gerçekten yakışıklı 190 boylarında uzun siyah saçlı beyaz tenli.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeri belli git numarasını iste o zaman. Ne olacak en fazla hayır der🤣 Yorumla Mapustayım +1 yıl 😂😂 Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl La 190 nasil oluyor bunlar ne yiyor ne iciyor herkes 190 olmus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hormonlu gıdalar sonucu herkes hormonludur belkide🤣 Yorumla bahtsizjokeer +1 yıl Tipte hormondan dolayi bence 😂 Yorumla
Ucr_98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Benim babamın iş yerleri var maddi durumumuz iyi yakışıklı değilim :) 0 0 Yorumla
Biriii2222 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Gençler var hep ve üniversite mezunu insanlarGit tabi 0 0 Yorumla
DesSas Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Erkekleri bilmem de kızları güzel oluyor genelde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Demek ki işe almak için güzellik yakışıklılık zorunlu 😂 Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl A 101 kalbe değil tipe bakıyor demek ki. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha hem kalbe hem tipe bakıyor bence çok kibar insanlar fjsknss Yorumla
AgaogluBora Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 96% +1 yıl Başka türlü koca bulamayacaksın Anlaşıldı merkez 0 0 Yorumla
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Hep ayni yere gidiyorsundur tesaduf 0 0 Yorumla
Goodplace4556 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl A101 in yakışıklı erkek kriteri var çünkü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dimi kesinlikle fjsksns Yorumla Goodplace4556 +1 yıl Aynen 2 yıl önce ben de orada çalıştım Yorumla
ʟᴇsɴᴀʀ-_- Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Kısa saçlılar mı gördüklerin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Birisi uzun birisi kisa Yorumla ʟᴇsɴᴀʀ-_- +1 yıl Hangi şehirdesin bende a101de kasiyerim ama işimden pek memnun değilim Yorumla Soran +1 yıl Antalya'da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Erkeklere hiç dikkat etmedim de, kızlar güzel gerçekten 🤭
Bence sen azmissin🤣 her gördüğün erkek yakışıklı gelir bu aralar sana
Yaaa ama gerçekten yakışıklı 190 boylarında uzun siyah saçlı beyaz tenli..
Yeri belli git numarasını iste o zaman. Ne olacak en fazla hayır der🤣
😂😂
La 190 nasil oluyor bunlar ne yiyor ne iciyor herkes 190 olmus
Hormonlu gıdalar sonucu herkes hormonludur belkide🤣
Tipte hormondan dolayi bence 😂
Benim babamın iş yerleri var maddi durumumuz iyi yakışıklı değilim :)
Gençler var hep ve üniversite mezunu insanlar
Git tabi
Erkekleri bilmem de kızları güzel oluyor genelde
Demek ki işe almak için güzellik yakışıklılık zorunlu 😂
A 101 kalbe değil tipe bakıyor demek ki.
Hahaha hem kalbe hem tipe bakıyor bence çok kibar insanlar fjsknss
Başka türlü koca bulamayacaksın Anlaşıldı merkez
Hep ayni yere gidiyorsundur tesaduf
A101 in yakışıklı erkek kriteri var çünkü
Dimi kesinlikle fjsksns
Aynen 2 yıl önce ben de orada çalıştım
Kısa saçlılar mı gördüklerin
Birisi uzun birisi kisa
Hangi şehirdesin bende a101de kasiyerim ama işimden pek memnun değilim
Antalya'da
Iyyyy abazann
Hiç yakışıklı yok