Kardeşim ve annem kızgın bakar mısınız?

Arkadaşlar merhaba bi öz bi tane de üvey kardeşim daha doğrusu ablam var 15 yaş büyük bizden. Annemin ilk evliliğinden. Ama biz öz gibiyiz o da der yani yakınız baya kardeşiz sonuçta, o 10 yıl önce almanyaya gitti babası okuttu durumu da vardı. Benim babamla annem ayrılar annem ablama asla laf attırmaz çünkü 8 yaşından beri ablam babasındaydı ama anneme de git gel yapıyordu 18 inde bizimle kalmaya baişladı 3 yıl sonra da gitti. Ablam çok laf sokan ve kimsenin dayanacağı türden biri değil , Annemi hep ağlatıyor ama sırf kavga çıkmasın diye susuyor annem, bize de böylr öğretildi ablam bişry diyincr susuyoruz çünkü o neymiş yalnız büyümüş e biz de parasız büyüdük o kadar acı çektik illa şımartmak zorunda mıyız?, çok laf sokan egoist ve asla haksız olmayan biri gibi görüyo kendini, üstüne söylüyor da en zeki benim diye. Kısa örnekler verebilirsem Benim babamın durumu o kadar yok bizi yurtdışında okutamaz ya da götüremez 2 kişiyiz zaten. İlk defa ablamı ziyarete gitmiştik 3 yıl önce orda anneme hakların var anne demişti burda, ben de belki biz de yararlanabilirz dediğimde aniden küfürler etmeye başladı götünüzün üstünde oturcağınıza burda okul kazanın! Dedi. Arkadaşlar bu arada biz baya yakınız ablamla ve bunu demem normal kötü bişey de sormadım, Tamam bizi alamamasını anlarım ama bu kabalık? annemin de durumu yok bu arada cidden çok zor zamanlar geçiriyoruz. Anneme de baya çektirdi almanya sehayatimizde annem bi daha görüşmeyeceğine yemin etti her gün ağlıyordu çünkü kız laf sokma makinesi falan etrafımızdaki herkes ablamı aynı şekilde görüyor. Fakat anne yüreği sonuçta 6 ay konuşmadı sonra barıştı. 1 hafta önce türkiyeye geldi,3 gün önce ablam ve dedem otururken dedem bu kızları da al yanına bu ülkede yanmasınkar dedi. Ablam da bize dönüp vizyonsuz bunlar dede dedi. E söyleyin kim sinir olmasın? O kadar hakaret küfür aşağılama kimseye anlatamıyosun. Bakın bişey olur fikir ister, birimiz fikrini söyleyince Ay salak mısın sen! Der. Babama anlatmaya kalktım diye bu olayları annem ve kardeşim demediklerini bırakmadılar. Ama ben de çok bunaldım bu yazdıklarım sadece %1 i olayların. Babama anlatmakla hata mı ettim? Sonuçta o benim babam ve bu kadar aşağılanmaya söz ettirmeyen de annem. Biri ile paylaşmak istedim sadece.
Kardeşim ve annem kızgın bakar mısınız?