Arkadaşlar merhaba bi öz bi tane de üvey kardeşim daha doğrusu ablam var 15 yaş büyük bizden. Annemin ilk evliliğinden. Ama biz öz gibiyiz o da der yani yakınız baya kardeşiz sonuçta, o 10 yıl önce almanyaya gitti babası okuttu durumu da vardı. Benim babamla annem ayrılar annem ablama asla laf attırmaz çünkü 8 yaşından beri ablam babasındaydı ama anneme de git gel yapıyordu 18 inde bizimle kalmaya baişladı 3 yıl sonra da gitti. Ablam çok laf sokan ve kimsenin dayanacağı türden biri değil , Annemi hep ağlatıyor ama sırf kavga çıkmasın diye susuyor annem, bize de böylr öğretildi ablam bişry diyincr susuyoruz çünkü o neymiş yalnız büyümüş e biz de parasız büyüdük o kadar acı çektik illa şımartmak zorunda mıyız?, çok laf sokan egoist ve asla haksız olmayan biri gibi görüyo kendini, üstüne söylüyor da en zeki benim diye. Kısa örnekler verebilirsem Benim babamın durumu o kadar yok bizi yurtdışında okutamaz ya da götüremez 2 kişiyiz zaten. İlk defa ablamı ziyarete gitmiştik 3 yıl önce orda anneme hakların var anne demişti burda, ben de belki biz de yararlanabilirz dediğimde aniden küfürler etmeye başladı götünüzün üstünde oturcağınıza burda okul kazanın! Dedi. Arkadaşlar bu arada biz baya yakınız ablamla ve bunu demem normal kötü bişey de sormadım, Tamam bizi alamamasını anlarım ama bu kabalık? annemin de durumu yok bu arada cidden çok zor zamanlar geçiriyoruz. Anneme de baya çektirdi almanya sehayatimizde annem bi daha görüşmeyeceğine yemin etti her gün ağlıyordu çünkü kız laf sokma makinesi falan etrafımızdaki herkes ablamı aynı şekilde görüyor. Fakat anne yüreği sonuçta 6 ay konuşmadı sonra barıştı. 1 hafta önce türkiyeye geldi,3 gün önce ablam ve dedem otururken dedem bu kızları da al yanına bu ülkede yanmasınkar dedi. Ablam da bize dönüp vizyonsuz bunlar dede dedi. E söyleyin kim sinir olmasın? O kadar hakaret küfür aşağılama kimseye anlatamıyosun. Bakın bişey olur fikir ister, birimiz fikrini söyleyince Ay salak mısın sen! Der. Babama anlatmaya kalktım diye bu olayları annem ve kardeşim demediklerini bırakmadılar. Ama ben de çok bunaldım bu yazdıklarım sadece %1 i olayların. Babama anlatmakla hata mı ettim? Sonuçta o benim babam ve bu kadar aşağılanmaya söz ettirmeyen de annem. Biri ile paylaşmak istedim sadece.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Baya üzüldüm. Ben gurur yapardım pek konuşmazdım ama ihtiyacın varsa fazla gurur yapma, sonra yaparsın. Her şekilde insan değilmiş, kimse çekmez onu ailesinden başka
Valla laf soksa da bişry diyemiyoruz yine. Asla onun haklarındam yararlanmayı teklif etmem bi daha çok kalbim kırıldı o an. Biz burda çok zor durumdayız üniversite okuyamayacağımızı almanyada anlayamıyor mu kendisi. Euro olmuş 10. Evet zaten dönüp dolaşıp bize geliyor çünkü kendisi de kimseyle anlaşamıyor. Sağolun yorum için
baya bi uzun olmuş içini dökmüşsün. tam kavrayamadım:) hayırlısı olsun diyelim
Sağolun valla, çok sinir oldum da napiyim :) anlatıcak biri arıyordum
konuşmak istersen tkp edebilirsin arkadaşım, ama kısa kısa yaz yazarsan anlaşılır olsun:)
Haklısınız ani anıma denk geldi.
sorun yok arkadaşım kısmen anlıyorum seni.
kusura bakma ama hiç çekilmez o tarz tipler
Çekemiyoruz zaten. İşte abladır annemin kızıdır diye bişey diyemiyoruz valla. Babama anlattım diye de demedikleri kalmadı annem ve kardeşimin.