Annemlerin kardeşimi çok şımartmaları?

12 yaşındaki erkek kardeşimi annemlerin çok şımarttıklarını düşünüyorum. Her istediğini yapıyorlar, bütün işlerini planlarını isteklerini ona göre ayarlıyorlar ki anlatamam. Çocuk çok afedersiniz tuvaletini yaptıktan sonra poposunu bile yıkayamıyordu hep biz yıkıyorduk düne varıncaya kadar daha yeni öğrendi yıkamayı. Tuvalete bile biz götürüyoruz, yapana kadar kapıda bekliyoruz şifonunu bile biz çekiyoruz. Yemek yedikten sonra ellerini üstüme siliyor, silme dediğim için annem bana kızıyor sövüyor çocuğa öyle deme bırak silsin diye. Önündeki sürahiden bardağa su koyup içemiyor, onu bile biz koyup eline veriyoruz. Koymadığımızda annem de bana bağırıyor koy diye. Kardeşimin ödevlerini bile bana yaptırıyordu, yapmak istemediğimde bana öğüt veriyorlardı kardeşime vermek yerine. Çocuk okula gitmek istemiyor diye 1 hafta okula göndermediklerini bilirim, öğretmene hasta diye yalan söylüyorlardı. Bir tanıdığımızın düğünü oluyor, herkes hazırlandı gidecek, kardeşim istemediği için üzerimizi çıkarıp düğüne gitmeyi iptal ediyoruz o derece. Oyunu geçemediği için sinirleniyor, evdeki tabletleri telefonları kırıyor, annemler bana kızıyorlar kendi telefonunu ver oynasın diye. Sırf kardeşim telefonunu kırdı telefonsuz kaldı diye ben kendi telefonumu ona verdirttiler 1 ay tuşlu kullandım o derece. Mutfaktaki bütün yemekler onun damak zevkine göre pişiyor, sırf o sevmiyor diye evdeki yemeklere eksik malzeme koyuyorlar. Birkaç ay önce sünnet oldu, bütün arkadaşları ameliyat çıkışı futbol oynayarak koşa koşa hastaneden çıktılar, bizim bu 2 ay ayaklarının üstüne basamadı. Yani böyle de olmaz ki 12 yaşını bitirecek yakında annemler bu çocuğu bu hale getirdi. İleriki hayatında çok zorluk çekecek böyle giderse, sizce bu durumda kardeşime karşı nasıl bir tavır takınmalıyız?
Güncellemeler
+1 yıl
Birkaç yıl önce sünnet oldu diyecektim ay yazmışım
Annemlerin kardeşimi çok şımartmaları?