Sizce insanlar şükredip azla yetinmeli mi?
Fakire Şükretmeyi Öğret ki, Zenginin Düzeni Bozulmasın diye bir laf var siz buna katılıyir musunuz?
Sizce insanlar şükredip azla yetinmeli mi?
Zaten amaç da o ya hani derler ya asla fazla malda gözün olmasın bide bunu diyenler zengin bitanesine dedim ki bilmem ne... sen niye servetin içindesin eee ben alın teri çaba ile bide Allah yürü ya kulum dedi nasiplendik inan kafayı gömecektim ama kafa atsam boşa gider kafa yok şuursuzda benim herzaman fikirlerim hep farklı veya politik yere çekildi aslada anlaşılmadım neyse bu konularda doluyum soruna saygısızca yorum yapmış gibi olmak istemem iyi geceler
Azla yetinmeli elindekinin kıymetini bilmeli evet..
lakin bu demek değil ki zengin daha çok zengin olsun ben şükür edeyim halime..
Herkesin dağına kendisine göre kar yağar..
Bazen insana vermez
Veren hüda ise kula minnet eylemem.. şükür budur aslında
Şu an tamda nu yapilıyor gün de 1 saat çalışan imam 7000 tl maaş bedava
Konut eletirikli su ekmek elde gölde yaşayan günde 12 saat asgari ücret 2250 tl alan adam şükret diye vaaz hutbe okuyor
Çekim yasasına inanıyorum. Ne istersen onu çekersin. Şükretmek aza tabii olup onunla yetinmek değildir. şu an için var olan şeylere teşekkür edip daha iyisine niyet etmektir.
Cevap
16Cevap
Şükür nimeti arttırır. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz. Ben bunlara inanıyorum. Yok’ dedikçe yok olur, var’ dedikçe de var olur.
Çok saçma bir söz. Herkes bu dünyada kendı sınavında. Zengın parasıyla yoksul olmayanıyla sınav oluyor.
Katılıyorum genelde gurbetçiler Almanya artık çok kötü diye başlarlar eskisi gibi degil diye bitirirler 😃 bende bu lafı onlara kullanırım
Sen şükür edersin zeytin yersin, zengin işe atılım yapar dana biftek yer
evet, vahşi kapitalist sistemde böyle, sen yiyeceksin berduş gebericek.
Harfi harfine doğrudur.
Zengin de, fakirde haline şükretsin
Zenginler şükürüzmüdür
Saçmalık. Şükretmekle hakkını aramak farklı şeyler
Katiliyorum. Firavun da öyleydi neticede... :)
Düzenin bozulmaması icin iste
Aynen öyle.
Çok doğru Bi soz
Aynen
Hemen isyan ediyimde zengin oluyum o zaman
Aynen
Şşş şükret...
Yok.
sükretmeli ama azlayetınmemelı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?