Aile & Toplum Karım kız bebeğimizi düşürdü çok mutluyum ya değil mi? chandlerB Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sonunda beee 😍🥰😍🥰hiç istemiyordum zaten erkek istiyordum hep kız olunca çok dua ettim düşsün diye kabul oldu 🙏🤲👌 Güncellemeler+1 yıl tanrım 🤲 teşekkürler 🙏 Güncellemeler+1 yıl sevinc gözyaşlarımı tutamıyorum arkadaşlar 😻 Karım kız bebeğimizi düşürdü çok mutluyum ya değil mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Dörtmevsimbaharı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ayy çokmu sevindin sen bak ya😂😂 karına selam söyle senden bir düşüversin bir zahmet.. çünkü o da bir kız.. Allahin cezaları 1 7 Yorumla chandlerB +1 yıl Hhhhh ağla Yorumla Dörtmevsimbaharı +1 yıl Ne ağlicam be, kadına yazık bir düşemedi senden sancı çekiyor herhalde.. nasıl düşsem diye Yorumla chandlerB +1 yıl Yatakta memnun 👉👌🙏💪 Yorumla Dörtmevsimbaharı +1 yıl Niyeki kız sevmezsin sen aşk olsun, yanında ne işi var kovsaydın. Kız o kız Yorumla chandlerB +1 yıl cinsellik sağolsun 🦵 Yorumla Dörtmevsimbaharı +1 yıl Karaketer sahibi olmak saolsun Yorumla Dörtmevsimbaharı +1 yıl Karekter olacak o Yorumla
rubyhatesyouu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl bu konu trolle malzeme edecek bir konu değil, zaten komik de değilsin. 1 1 Yorumla chandlerB +1 yıl napim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu sitenin en bos ve sacma kisisinin sen oldugunu biliyomuydun :)) 1 1 Yorumla chandlerB +1 yıl napim 🤞🦶🏻 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sırf dikkat çekmek için böyle iğrenç sorular sormak zorunda mısınız? 1 0 Yorumla
gereksiz1şey Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl troll olduğu belli ama küfür edesim geldi 1 1 Yorumla chandlerB +1 yıl 👄 Yorumla
Alstroemeria Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Neden tepki çekmek için saçmalıyorsun 1 0 Yorumla
MotherOfTurks Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Troll başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz 1 0 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl ne kadar modern bir insansın sen öyle. 0 0 Yorumla
BozkurtKizii Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ciddi degilsin degil mi? 0 1 Yorumla chandlerB +1 yıl Son derece ciddiyim Yorumla
__SilentDeath__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Troll sanirim 0 3 Yorumla chandlerB +1 yıl sus Yorumla __SilentDeath__ +1 yıl Susmuyorum Yorumla chandlerB +1 yıl 👺👿 Yorumla
qğplokjdhfjsklş Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İğrençsin 0 1 Yorumla chandlerB +1 yıl Al hepsi senin olsun 250 gramajcı reis Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ayy çokmu sevindin sen bak ya😂😂 karına selam söyle senden bir düşüversin bir zahmet.. çünkü o da bir kız.. Allahin cezaları
Hhhhh ağla
Ne ağlicam be, kadına yazık bir düşemedi senden sancı çekiyor herhalde.. nasıl düşsem diye
Yatakta memnun 👉👌🙏💪
Niyeki kız sevmezsin sen aşk olsun, yanında ne işi var kovsaydın. Kız o kız
cinsellik sağolsun 🦵
Karaketer sahibi olmak saolsun
Karekter olacak o
bu konu trolle malzeme edecek bir konu değil, zaten komik de değilsin.
napim
Bu sitenin en bos ve sacma kisisinin sen oldugunu biliyomuydun :))
napim 🤞🦶🏻
sırf dikkat çekmek için böyle iğrenç sorular sormak zorunda mısınız?
troll olduğu belli ama küfür edesim geldi
👄
Neden tepki çekmek için saçmalıyorsun
Troll başarısız. Lütfen tekrar deneyiniz
Mal mısın acaba çok merak ediyorum.
ne kadar modern bir insansın sen öyle.
Ciddi degilsin degil mi?
Son derece ciddiyim
Troll sanirim
sus
Susmuyorum
👺👿