25 yasında baba oldum çok mutlu ve heyecanliyim Allah herkese nasip etsin. dün akşam dünyaya geldi

Maşallah, gayet sağlıklı gözüküyor. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Evlat sevincine gelince henüz bu duyguyu tatmadım. Birçok kadından "annemin değerini anne olunca daha iyi anladım" tarzı cümleler duyuyorum. Sanırım tarifsiz bir duygu evlat sevinci.
Allah bağışlasın Maşallah çok tatlı Allah bahtını kaderini açık etsin ama koyma çocuğunun fotoğrafını buraya Nazar Değer Allah analı babalı büyütsün💜💜❤
Keşke hemen fotoğrafını paylaşmasaydın nazardan saklaman gerekti yinede çok tatlı bir allah nazarlarsan saklasin
Evet pişman oldum maalesef soruda kalkmiyor
Silseydin keşke
Maşallah ya çok tatlı Allah analı babalı büyütsün. Allah'ım olmayanlara versin :)
Cevap
17Cevap
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin gadası. Başıma gelmedi ama gelirse eminim ki çocuk gibi sevineceğim.
Eminim ki evlat sevinci bir başkadır. Hayırlısı olsun. Sağlıklı, vatana ve millete hayırlı bir evlat, bahtı güzel olsun inşallah..
İnşallah
Maşallah çok tatlı☺️Allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Sağol kardesim
Hele hele minnoş minnoş
Allahım bağışlasın esirgesin analı babalı büyütsün
Sağol kardeşim Allah sanada nasip etsin
Maşallah Allah analı babalı büyütsün de kaldır fotoğrafları nazar falan olur ilk günden çocuğun fotoğrafı paylaşılır mi
Kaldır kaldır fotoğrafı nazar falan değmesiiiinnn çabukkk
Şikayet ederseniz belki kalkar
Anamm allah analı babalı büyütsün ne kadarda misss kokar şimdi o koklamalara doyulmaz yaaa. Abi maşallah diyelim nazar değmesin paylaşmışsın ama 😊😊😂
Sağol kardeş pişman oldum paylastima ama geçti
Maşallah da şu sitede takılmak yerine ailenle vakit geçir.Çocuğunu fotoğraflarını her mecrada paylaşma bence
Ayhhhhhh ağlıcam ama ya çokkkk tatlı maşallah nazardan korusun rabbim
Maşallah 😊
Allah bağışlasın anne olasım geldii 😀😻
Maşallah prensese rabbim esirgesin sizlere bagislasin
Maşallah maşallah maşallah.
Sağlıklı hayırlı bir evlat olur inşallah.
Maşallah, Allah bağışlasın. Bahtı güzel olsun.. Rabbim kötülüklerden kazadan beladan korusun.
Masaallah sağlık ve sihhatle büyür dilerim. tebrik ederim.
Maşallah.. Allah güzel bir ömür nasip etsin inşallah..
Allah bağışlasın bagtı güzel olsun Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin
Göstermeyin bebelerinizi durup dururken dogurasim geliyor. Yolu bahti açık olsun bal suratin
Allahım nazarlardan Kem gözlerden saklasın... Ama burya atmasaydın keşke nazar değebilir!
#Just
Evet cahillik yaptim. Keşke atmasaydim
İnşallah abi teşekkür ederim.
Yaaa Rabbim güzel ömürler versin İnşaAllah
Her saniye yanında olmaya bak zaman çabuk geçiyor. Sanki benim kızım da daha dün bugün ki gibi minicikti 😍😍
MaşaAllah 🧿😍😊 Sizin adınıza çok sevindim 🥰Allah bağışlasın analı babalı büyütsün. Rabbim hayırlı evlat versin İnşaAllah.
Sağol kardesim
Sizde sağolun
Maşallah, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
maşallahh Allah bağışlasın nazar değer neden buraya koydun ki yazık erken baba anne olmak güzeldir umarım bizede nasip olur hayırlı eş ve evlat
Allah nazarlardan saklasın. Buraya pek güvenip atma resimlerini felan bunlar seytan gözü felan kalır bu yavşakların.
Maşallah tanrı analı babalı büyüsün çok güzel bir duygu ben bilirim bende iki tane oğlan var üçüncü yolda
Güzeldir herhalde bilemedim kız çocuklarını sevmem ama
Maşallah Allah analı babalı büyütsün ama nazar değer ya koymasaydın keşke...
şu tatlışı gördükten sonra evlenme kararı aldım maşallah :)
Masallah Allah uzun omur versin. Vatanina ailesine hayırlı evlat olsun.😊
Yaaaa maşaAllah subhanAllah berakAllah çok tatlı çok
Allah bağışlasın maşallah isteyen herkese nasip olsun inşallah 😊🙏
Nazar değer keşke fotoğrafını paylaşmasaydın. Tebrik ederim ayrıca
Tebrikler, çok sevindim. Allah hayırlı evlat etsin. Analı babalı büyütsün inşallah.
Abiciğim çocuğu niye pizza şefi gibi giydirdiniz
Allah analı babalı büyütsün.
Ya maşaAllah Allah bağışlasın ama paylaşmayın ya nazar değer kuzuya kıyamam , çok şeker <3
Umarım ona güzel bir hayat sunarsınız..
İnşallah
Maşallah Allah anneli babalı büyütsün inşallah bizim de bir kızımız olacak inşallah cümlemize nasip etsin hayırlı evlat🙏🏻
Amin sagolun
Paylaşma buralarda nazar değer.
Kendi gibi bahtida güzel olsun😊
teşekkür ederim kardeşim inşallah öyle olur.
Allah hayırlı evlat eylesin kurban kesmeyi unutmayın
ALLAH bağışlasın ama ya nazar olursa :/
Ayy ne tatlı 😀 maşallah..
Allah bağışlasın..
Hayırlı olsun Allah uzun ömür versin.
Maşallah 🧿 Allah analı babalı büyütsün.
Bu niye bu kadar tatlı yav 🙈
Allah analı babalı büyütsün inşallah
İyi hoş da kaldır fotoları nazar deger
MasAllah.. Rabbim bağışlasın.. 🥰🥰
@sekerciğ tatlilgina bir bak sununnnn 💝💝💝
Evet daha 1 günlük
Sağol abi
Uzun, saglikli ve mutlu bir omru olmasini temenni ederim. Cok tatli 🥺🥺🥺
Ayy allah analı babalı büyütsün inşallah çok tatlı.. Masum bitanem benim melek gibi inşallah benim de olur maşallah diyelim nazar değmesin meleğimize😊💕
Allah analı babalı büyütsün inşallah kardeşim evlat sevincini sen bizden daha iyi biliyorsun
Nazar değer atmayın resmini maşallah maşallah
Geçmiş olsun :D ve babalar günün kutlu olsun
Sağol abi
Çok tatlı. Allah analı babalı büyütsün.🧿
Maşallah çok sevimli. Allah bağışlasın.
Allah analı babalı büyütsün
Ulan bu günleri asla göremicem mk
Aayyyy maşalah çok tatlı allah bağışlasın.
Maşallah. Allah bağışlasınn nazar değmez umarım.
Maşallah adı ne?
Nehir koyduk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?