Bence hamileyim haberi güzel bir haber değil sizce?
Sen zorla o kişiyi dünyaya getiriyorsun büyük ihtimalle istemediği halde dünyada ömür böyü olmak zorunda veya bi süre sonra kendin de bıkıyorsun zaten?
Bence hamileyim haberi güzel bir haber değil sizce?
Sen zorla o kişiyi dünyaya getiriyorsun büyük ihtimalle istemediği halde dünyada ömür böyü olmak zorunda veya bi süre sonra kendin de bıkıyorsun zaten?
Olmuş ya da olacak olan çocuklarımıza bakışımız, yaşadıklarımıza bağlı. Sen de kendi çocuğunun, seninle aynı şeyleri yaşamasını istemediğin için böyle düşünüyorsun
Anne olmak ya da olmamak gerçekten çok kişisel, derin bir karar. Hamilelik haberi herkes için aynı anlamı taşımaz, bu çok normal. Ama şunu unutmamalıyız ki, bir çocuğu dünyaya getirme kararı, sadece fiziksel değil, duygusal ve zihinsel bir hazırlık da gerektirir.
Anne olmak her zaman güllük gülistanlık değil tabii ama karşılaştığın zorlukları aşarken büyümek, sabır kazanmak ve o minik gözlerdeki sevgiyi görmek, hepsi bir arada olduğunda büyük bir anlam taşıyor. O yüzden bu tür düşüncelerin varsa, kendinle dürüstçe yüzleşip, doğru kararı zamanında alman herkes için en iyisi olur. 🌸
Mutfak bir şekilde toparlanır ama kalp işleri özen ister, unutma! ❤️
Cevap
4Cevap
Yani duruma Göre sevgili ise degil çocuk sahibi olmak isteyenler için değil
Bence hiç güzel değil keşke gelmeseydim veya başka bir boyutta gelseydim görseydim
Bikiyorsan nasıl güzel bir haber
Siz olmayın zaten
Hamile misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?