AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
79Cevap
Bu seçim değil genlerle alakalı keşke idrak etseler
Keşke ya
Önce en yakın hissettigin kişiye soyle. Sonra yavaş yavaş diğer aile üyelerine acilirsin.
Ailenin Lgbt'den haberi varsa iyi. Yok öyle tv'den gördüğü kadarıyla varsa o kötü
Eğer ailen eski kafalı ise ve dinine çok düskünse söyleme derim üniversiteye gidiyorsan ve gidiceksen anca o zaman rahatlarsın
Is bul once ne olur ne olmaz. Bir iki ay sonra dersin
Annenin babanın karşısına cik ve ben lezbiyenim de.
yaparken korkmuyorsdun açıklarken mi korkuyorsun. lgbt olan ailesini geride bırakmıştır zaten.
Bu bir tercih değil ki
Önce annenle konuş, onlar yufka yüreklidir kiyamaz sana
git annen ve babana de ki anne baba ben lpg li oldum saygı duyun de anlarlar onlar
Selin ciğerciyi babası kabul ettiyse sen hiç korkma. Ama Senın durumun duygusal mi sadece fizyolojik mi de. Yani erkek hissediyormusun kendini
Hayır kız hissediyorum kendimi
Bu ayri bir yanılsama bir lezbiyen erkek gibi hissettigi için lezbiyen olmaz kızlardan hoşlandığı için olur kendini erkek gibi hissedip cinsiyet değiştirip erkeklerle olanlarda var cok karmakarışık durumlar
@Cramella öyleymiş evet
Doğduğumdan beri yazınca oyle sandım
Ailen müslümansa söyleme çünkü bizim dinimizde bu tür şeyler yasaktır ama eğer ailen başka dindeyse sorun etmezler pek
4 büyük dinde de bu yasaktır. Sizin demek istediğiniz kültür farklılıklarıdır.
Burada söylemeye çekinir korkarsın ama herhangi Bi Avrupa ülkesinde çok rahat bir şekilde söylenebilir.
Ben böyle şeyleri asla desteklemem saygı bile duymam başımıza taş yağacak.
Hahhahaha. Ben taş yağdığını hiç gormedim ama LGBT tarihı insanlık tarihi ile aynıdır
lezim ama 2 cinsiyetede duygu besliyorum demişsin o zaman biseksüel olmayasın?
Cinsel ilgi olarak sadece kız bu yüzden lezbiyen
kanka öyle birşey yok duygusal hissedersen cinselde hissedersin zamanla lezler erkeklere aşk hissetmezler
Lezbiyen biromantik diye bir şey var araştır görürsün
açıklamana gerek yok. türkiyede yaşadığın için zaten sevgilinle evlenemeyeceksin. bırak gizli kalsın...
Açıklayacaksın bukadar basit anne ve babanı ya da herhangi birini oturt sizinle bidey konuşulan die benim kararlarım de saygı duymanız gerekiyor de
Eğer ailen bunu kabullenmeyecekse bence hiç söyleme. İlerde kendi evine çıkarsın kendi hayatını yaşarsın.
Sen söyle gönül rahatlığıyla şöyle evden atarlasa ben sana bakarım seve seve lezbiyen kız gelirken kimliğinide getirmeyi unutma
açıklama evden atarlar
Ciddi misin
muhafazakarsa olacak budur
Değiller aslında
@tinkerbellcia bayıldım güzelliğine
Doğru dedin @tinkerbellica 😂
Annene sana gelin getirdim de
Piskologa git anlat durumu sonra annenle git o anlatir zaten
Takma kafana ve birden söyle onlar sana karışamaz bu senin yönetimin çünkü
O insanlar hakkında ne düşünüyormuş onu sor
bi kere gayet normal bence annene anlat
Lez mi biseks trans mı
Lez veya bi emin değilim
Bi ise demene gerek yok
Merhaba hanımefendi yaşınız kaç?
18
Içinde bulunduğunuz durum için yardımcı olmaya çalışalım rica etsem beni eklermisiniz size bazı bilgiler vermek istiyorum
Tamam
Ekledim
ailene ben dildo kullanmak istiyorum de
😂😂
senin tercihin senin hayatin nasıl mutluysan nasil hissediyosan ona karar ver insanlar konuşur duyma ne annen ne baban senin adına karar verebilir
Maddi olarak bağımsız misin?
Bağımlıyım:(
Boşver bekle o zaman , önce kendi paranı kazanmaya başla
Açıklamamalısın sanki
Evet😞
Niye söyleyeceksin ki boşver
Söylemem bi gidişle
Soyleme.. üni mezunu olunca da kendi hayatını kur
Ailen LGBT ne demek biliyor mu peki :D
Evet
Hiç girme o topa bence. Bırak bilmesinler.
Bende kaprofiiliiyiim lgbt uyesimiyim bende ?
Bir psikolog yardımıyla söyleye bilirsin
Açıklamak zorunda değilsin bence.
Aile bu konuda en büyük sorun.
zor bir konu...
işin çok zor...
Henüz açıklama canım bekle biraz daha
bence sen yazdigin seye dikkat et.
1. gizlemek istemedigi icin buyuk ihtimalle , bu durumdan rahatsiz.
2. neyden korktugu ortada toplum LGBT uyelerine nasil davraniyor goruyoruz belli ki aileside o kadar anlaysili karsilamayacak ki tedirgin
3. burasi cevabini bulamadigin sorular icin bir site , dogal olarak sordugu soru bizi ilgilendirir en azindan beni ve dogru duzgun cevap veren diger kisileri
4. onun yerine aciklamak yerine ona yardimci olabilriz , en azindan sen haric biz
5. ve tam olarak senin sordugun sorular ile sana cevap verebilecegim bir nokta : bir niye bunu bize soyledin , iki biz napalm gelip biz mi icirelim cayini , uc senin caninin skntisi bizi ilgilendirmez , ilgilendiriyorsa biz mi demleyelim cayini (ustteki arkadas icin gecerli bu yazdigim sey beni engeledigi icin gonderemedim kendisine )
Vur masaya lgbt bireyi oldum lan ben de. Sonra kaç
böye olduğunuza nasıl karar veriyosunuz
Numaralarini ver senin yerine ben söylerim.
Açıklamasan olmaz mı?
Açıklayabilirsen ne mutlu sana
Fazla kasmadan anlat sonuçta sen onların evladısın
Açıklama madem bu kadar korkuyorsun sende açıklama o zaman
bırak açıklama Türkiye de zararlı sen çıkarsın
Açıklama boşu boşuna tat kaçırma
Mom ben rengarenk oldum
en uygun zamanı ve anı beklemelisin
Lezbiyen misin, gay mi?
Lez
Erkek olmak mı istiyorsun?
Hayır be
Ee ozaman neyden korkuyorsun. Söylemek zorunda da degilsin ayrica.. haa erkek olcam deseydin ozaman söylemek zorundaydin. Ama sen kızsın ve kız olarak kalmak istiyorsun bisey söylemene gerek yok lezlugini içinden gizli yasayabilirsin. Ailene söylersen belki ailen kizlardan suphelenir. Normal arkadaslarinla bile otururken yanlış anlayabilir.. bence kimseye bişey söylemw herseyi içinde yasa gizli şekilde.. bu yaşta evlen demezler evlen derleese istemiyorum düşünmüyorum dersin
Ailen lgbt birey mi, neden öyle bi şey seçti ailen
Değiller ve bu bir seçim değil
Kim lgbt peki, kendiliğinden olan bi şey mi yani
Ben lgbtliyim ve bu doğuştan var bende bazıları özenti haklısın ama ben kendimi bildim bileli böyleyim
Ne güzel işte farklı ve özel bi insansın ailene niye anlatmıyon çok mu baskıcı tutucu muhafazakar bi ailen var
Bence onlar karışmaz mutlu olmanı isterler hepsi bu
Ya bir kere dile getirir gibi oldum töbe töbe kızlardan mı hoşlanıyon dedi bana ondan
Aslında okumuş kültürlü insanlar
Töbe töbe kızlardan mı hoşlanıyon ne biçim bi tepki mq onlar insan değil mi illaki erkeğe vermek orayı bozdurmak mı lazım, bence şaşırmışlardır o kadar okumuş kültürlü bi insan yargılamaz kızım mutlu olacaksan istediğini yap derler
İş yerindeki arkadaşı birey ona saygı duyuyor ama ben söyleyemiyorum
Annenin kız arkadaşı mı
belki de sana yakıştıramıyodur torun istiyodur belki senden ondandır yani
İş yerinden arkadaşı oluyor lezbiyen olsam söylerdim de biseksüelim özenti olduğumu sanar
İkisi aynı değil mi ne oluyo bunlar
Lezbiyen sadece kızlardan hoşlanan biseksüel iki cinsiyettende hoşlanan
O zaman senin ailenden çekineceğin bi şey yok diyelim ki erkekle evlendin ama bi kızla ilişki de yaşayabilirsin hamile kalma ihtimalin de sıfır hem
Erkek istemiyorum ama 😞
Ama iki cinsten de hoşlanıyorum dedin ondan öyle yazdım en iyisi amsterdamda evlenmen burada zor ya da ev arkadaşım en yakın kankim ayağına sevgili olacan başka yolu yok
Evet ama feminen erkekleri seviyorum
Onları ben de çok seviyorum öyle birini bulsam kaçırmam kesinlikle basarım nikahı kocam yaparım
Ne güzel
ben acıklamıstım zor bir durum
Nasıl açıkladın anlatır mısın
Daha doğrusu mesajımı yakaladılar 2 gün sakladı annem sonra neden erkek arkadaşın olmuyor kızlara mi ilgi duyuyorsun dedi bende evet dedim ağladı falan daha sonra alıştı
Müslümanlarsa , muhafazakarlarsa sakın söyleme.
Söyle ama nasıl karsılarlar bılemem
Onu kimse bilemez
bence açıklamana gerek yok..
Anlyayış gösterirler
Korkunun ecele faydası yok
Kızı öldürecekler gibi konustun 😁
ailen anlayışsız biriyse çok zor bi durum ya ):
Zor bir durum söyleme daha iyi
Lpgt ne demek?
Eşcinsel
Bence açıklama, yani utanmalısın açıklamaya
Neden utancakmışım gayet doğal bu
Aynen insanın doğuştan ona verilen bir özelliği sorgulayıp sonra da değiştirmeye çalışıp doğasını bozması bence de çok doğal
Ben doğduğumdan kendimi tanıdığımdan beri kızlardan hoşlanıyorum değiştirmedim bir şeyi
Anne sütü önemli tabi
aile muhafazakar ise işin zor
Değil aslında
kimseye bişey açıklamak zorunda değilsin sana özel değilmi durum
Benden damar bekliyorlar 😞😞
ne damarı
Damat*** yanlış yazdım
sen gibi eş cinsel damat bulursan söylemeden çözersiniz