+1 yılMerhaba. Öncelikle durumunuzu anlayışla karşıladığımı belirtmek istiyorum. Ama benim bu noktada ilk tavsiyem cinsel tercihinizden emin olup olmadığınızı sorgulamak olacak. Eğer eminseniz de ailenizi tanıyan sizsiniz. Onlara bunu açıklamalı mısınız ve açıklarsanız nasıl açıklamalısınız bu kararı en iyi siz verirsiniz. Sizi, ailenizi ve aile ilişkilerinizi tanımayan birinin yönlendirmesi çok yüzeysel ve genel kalacaktır.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısınız
- +1 yıl
İmkanınız varsa bir psikologla görüşmenizi öneririm.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöylememelisin şahsen ben de biseksüelim ama söylemedim. Neden söyleyeyimki ne değişecek diye düşündüm söylemedim. En ufak şeye karışan, yorum yapan, çevrede lgbt dahil veya değil her şeye bir şey söyleyen sevgili ailem, ve Türkiye'nin neredeyse aile yapısının tamamı, böyle bir açıklamayı kaldıracak durumda değil.
20 Yorumla
neden açıklıyorsun ki?
gerek yok sen şu an kolundan tutup erkek arkadaşını da getirsen eğer muhafazakar bir aileyse sana yollu gözüyle bakacak ve sen böyle bir aileye gidip de ben lgbtyim dersen lanetli gözüyle bakarlar sana.
kısaca boş evhamlar işte o yüzden açıklama sen hayatını yaşa belli bir yaşa gelip kendi ayakların üzerinde durduğunda hiçbir şey diyemezler öğrenselerde merak etme.10 Yorumla
+1 yılAilenin nasıl bi zihniyet olduğuna göre değişir.
Çok zor bi durumdasın.
Açıklayınca da çok zor zamanlar olacak evet ama öylece gizleyemezsin ömür boyu.
Ben uzun zaman açıklayamadım.
Sonra da anne baba ben böyle hissediyorum ve düzelmek istiyorum bana yardım eder misiniz dedim büyük tepkilerden korktuğum için.
Keşke öyle demeseydim.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKorkmana gerek yok senin en doğal hakkın bu kimse karışamaz ve seni yargılayamaz.
40 Yorumla Maalesef, Türkiye'de eşcinsel evlilik yok. Bu ne demek? Ailenin yanında yaşıyorsan ileride bir gün evden evlenmeden ayrılacaksın demek. Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama bence ilk önce ayrı bir eve taşın, kendi ayaklarının üzerinde dur. Bundan sonra açıkla. Bazı aileler açık fikirli oluyor, bazıları çok sabit fikirli oluyor. Sen açık fikirli olsan bile ailen sabit fikirli oluyor. Bu yüzden onlarla daha az görüşeceğin bir yere sahip olman önemli. Açıkladın, kabul etmediler mi kendi evine geri dönebilirsin, akşam onları görmek zorunda kalmazsın. Kabul ederlerse, açık fikirlilerse ne mutlu sana. Umarım ailen seni destekler, çoğunluğun sabit fikirli olduğu bir ülkede Allah sabır versin sana.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin canım
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden ailene söylemek istiyorsun? Lezbiyen olduğunu düşünmek ve onlara söylemek cool mu geliyor? Cinsel yönelimlerini ailenle paylaşman hiç normal değil. Bu cinsel yönelim alışıldık şekilde olsa gidip ben heteroseksüelim diyecek miydin? Hayır. Ama homoseksüellik bir şekilde erdem ve vücutların ötesinde sevgi, onur, tüm baskılara rağmen bir şey olmuş bir şey yapmış hissi, düzeni kabul etmemiş ve baş kaldırmış hissi, tüm bu kavramlarla özdeşleşmiş. Ve henüz karakteri oturmamış gençler aslında gerçekten farklı yönelimleri olmamasına rağmen güç ilüzyonuna kapılıyorlar. Onlardan olmadığına emin misin?
31 Yorumla
Soran+1 yılSenide anlıyorum haklısın ama bu alışageldik bir durum değil ve kendimi bildim bileli böyleyim özenti değilim
+1 yıltedavi ol biran önce bu düşünceden çık. aşık olmak günah değil doğru ama bir erkeğin kadına kadının erkeğe günah değil senin düşüncen günah. burada doğru olmadığını günah olduğunu söyleyen insanlara cahil ya da ben kuranı okudum biliyorum diye söylemişsin, gerçekten tam anlamıyla okumuş olsaydın orada ne yazıldığını anlar ona göre bu durumdan kurtulmak için çözüm arardın.
32 Yorumla
Soran+1 yılYaradılışmı değiştiremem?
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin ne diyeyim senin günahın ben sadece uyardım.
Kendilerini en başında, farkında olmadan böyle hissettiklerini söyledi ablam. Kendisi yurtdışında doktor. Çok nadir günümüzde kendisini gerçekten öyle hisseden, dedi bana. Çünkü kendilerini gizleme eğilimine giriyorlarmış, hatta ölümüne gizleyip normal olmak için gerçek manada ölümüne çaba harcıyorlarmış. Saygı duyuyorum. Onlar için hayat çok zor. Sosyal medyadan, televizyondan vs etkilenip öyle hissedenleri kast etmiyorum.
Senin durumun nasıl bilmiyorum. Umarım istediğin şekilde çözülür.31 Yorumla
Soran+1 yılUmarım canım❤️❤️❤️🥺🥺🥺😌😌😌
+1 yılÖzellikle Türkiye'de buna "Canın sağolsun" diyecek aile çıkacağını sanmıyorum. Olanı olduğu gibi kabul etmek bizim genlerimizde yok maalesef. Bir de üzerine aşırı tepki verirler mi onu bilmiyorum. Sanki bir hastalıkmış gibi hemen doktor arama çabaları falan oluyor ilk etapta en iyi ihtimalle. Bu bile çok çirkin. İnsan evladını karşısına alıp konuşmalı. Bağrına basmalı. Umarım ben yanılıyorumdur. Umarım her şey gönlünce olur.
31 Yorumla
Soran+1 yılUmarım
Aynı çatı altında yaşıyorsanız açıklama, maddi olarak onlara bağlıysan da açıklama. Damat istiyor olmaları ciddiye alınacak bir şey değil, seni zorla evlendirecek tipte insanlar olsa zaten açıklamayı düşünmezdin demek ki sadece lafını ediyorlar e bu durumda da geçiştir.
20 YorumlaLut kavminin başına neler geldiğini ve daha bir çok benzer olayları yaşayan kavimlerin başına senin durumu yaşayanların başına neler gelmiş araştır derim doğru bir yolda değilsin Allah naletlemiştir Erkek Erkeğe ve Kadın Kadına olan ilişkileri ahiretini yakma derim tövbe et ve Rabbine dön Kardeşim
21 YorumlaAilenin ne kadar açık fikirli olduğu ile endişelenmenin ters orantılı olduğu bir korelasyon. Onları en iyi sen bilirsin. Ama çok büyük bir hasar ortaya çıkacaksa ve istemediğin şeyler olacağını düşünüyorsan söyleme bence. Çünkü hiçbir korku senin cesaretini yenemez, sen cesur olmak konusunda kararlı isen.
00 YorumlaNiye açıklamak istiyorsun bu bir, neyden korkuyorsun bu iki, ailene açıklamak istediğin birşeyden korkuyorsan bundan bize ne bu üç, bizi ilgilendirseydi dahi senin için ne yapabilirdik zaten biz mi açıklayalım senin yerine bu dört, canım sıkılıyor sanırım bir çay demliyeceğim bu beş.
05 Yorumla- +1 yıl
nasıl davranacağına karar vermediği için bir nevi akıl istiyo sananeyse yorum yapma o zman
- +1 yıl
hayır beyefendi öyle bi yorum yapmışsınız ki insan ister istemez nedenini sorguluyo yanlış anlamayın
Bence önce ailenin bu konudaki düşüncelerini ölç. Bir arkadaşım böyle şöyle de. Sonra alıştıra alıştıra açıkla. Bunu kaldıramayacAk bir aileye sahipsen hiç açıklama.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçıkla bence bu aile hemen bi şeyde yıkılcak şey değil ama tabi neler yapan anneer babalar var onlarda anne babalığını bilmeyenler herneyse zaten cinsinle olmak günah karşı cünsle olsan yine günah zina oluyo ahirette azabı var bunun bi bak. youtube da hayalhanem kanalına göz atmanı tavsiye ederim
01 Yorumla- +1 yıl
Nick yorum uyumu
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızların söylemesi daha kolay, erkeklerin homo eğilimi herkesce fazlasıyla itici ve dışlayıcı. Ama yine de söyleme, söylemek zorunda değilsin. Gerekirse evlenmezsin. Evlensen bile eşine söylersin o izin verir kız kıza takılmana.
012 Yorumla
Soran+1 yılO kim ki ben ondan izin alıcam
- +1 yıl
O da olur ama eşin sonuçta resmi akit bağ oluyor.
Soran+1 yılEvlenmem ki😌
- +1 yıl
O da olur ondan da bahsettim.
Soran+1 yılAnladım
Soran+1 yılVermez biliyorum sen verir miydin
Soran+1 yılKocam olmaz zaten bunu söylemeye çalışıyorum
- +1 yıl
Ya hemen kıza göre yazmalar alakaya maydanozlar falan. Boynuzla ne alakası var empati, hayatın normal akışında evlenmek zorunda kalan çok. Hem erkek erkeğe ile kafın kafına bir mi? Erkek erkeğe arkadan vs iğrenç. Ve o iş odaklı daha çok. İstersen anket yap çoğu erkek evet der.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de var biraz öyle biseyler ama tam anlamıyla değil yani bı erkek tarafından reddedildigimde uzun bı sure kendimi öyle hissettim çok uzun bı sure hatta hala öyle desem yalan söylemiş olmam ama hala bı yanım belki de reddedilmisligin vermiş olduğu bı yalnızlık duygusudur diyo bu konuyu sadece en yakın arkadaşıma actim o bile garipsedi beni bu konuda bu yüzden değil aileme açıklamak kendimle bile bu konuda baş başa kalmaktan korkuyorum
00 Yorumla
+1 yılAilen muhafazakarsa biraz daha bekle derim. Erkeğin saç uzatmasına bile laf eden bir kesim, LGBT ile ilgili neler yapmaz bilemiyorum.
Bu arada LGBT bireyiyim demek, lesbiyen veya biseksüelim demek oluyor sanırım doğru mu?21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılAllahtan korkmadığına göre ailenin pek önemi yok sonuçta Allahın lanetlediği bir topluluğun içine girmeye çalışmak ahmakça ama Rabbim inşallah sana yardım eder
044 Yorumla- +1 yıl
ALLAHIN SUÇU KARDEŞİM YARATMASAYDI ;D
Soran+1 yılOha ya
- +1 yıl
Kadın ve erkek bu ikisi dışında bir cinsiyet yoktur he hastalık olabilir belki ama tedavi edilmesi gerekir çünkü bu Allahın koyduğu sınırı aşmak demek oluyor insanlar binbir türlü şeyler ile yer yüzünde imtihan edilmektedir. Yaradılış amaç ve gayemiz budur Rabbim bu tür hastalığı olan kardeşlerimize yar ve yardımcısı olsun çünkü ağır bir imtihan Kuranı Kerim de Lut peygamber efendimizin kavmine ne olduğu ve Ayette ﴾28﴿
Lût’a gelince o, kavmine demişti ki: "Siz, kesinlikle daha önce hiçbir milletten hiç kimsenin yapmadığı bir hayâsızlığı yapıyorsunuz."
﴾29﴿
"Siz hâlâ erkeklere yaklaşacak, meşrû yolu kapatacak, toplantılarınızda ahlâk dışı işler yapacak mısınız?" Kavminin tek cevabı şu oldu: "Hadi, doğru söyleyenlerden isen başımıza Allah’ın azabını getir de görelim!" - +1 yıl
daha eşcinselliğin ne olduğunu bile bilmiyorsun gelmiş cinsiyetsizlikten bahsediyorsun
- +1 yıl
Ülkede sadece müslümanlar yaşamıyor ve sana BÜYÜK bir bilgi vereyim, hani şu Allah'ın engelli yarattığı canlıları sağlığına kavuşturan bilim varya? Eşcinselliğin bir hastalık olmadığını taa 1992 yılında kabullenmiş. Buraya gelip profesör gibi ötmek kolay tabi.
- +1 yıl
İslam ve bilim iç içedir ilk emri oku diye başlar ve bilim ve tüm canlılar erkek ve dişi üzerine yaratılmıştır ve insanda iki kromozom vardır XX ve XY o zaman eşcinsellik diye bir cinsiyet varsa o bilim insanları üçüncü kromozomu açıklasın He Müslüman değilim diyorsan sorun yok zaten boş ver takılma benim söylediğime ve bilim ve astronomi Müslüman bilim insanları hep başı çekmiştir bırakın bu aşağılık duygusunu atalarımız karada gemi yürütmüş
- +1 yıl
EŞCİNSELLİK BİR CİNSİYET DEĞİL KARDEŞİM CİNSEL YÖNELİM BU KADAR BASİT KAFANIZ BUNU BİLE Mİ ALMIYOR
- +1 yıl
Hastalık işte tedavi gerektiren bir durum
- +1 yıl
Kurada XX XY mi yazıyor... Güleyim bari :D Denizin ikiye bölünmesinin fiziğe aykırı olduğunu biliyor muydun? Bilmezsin tabi. Yobaz kafa seni. Kurandaki şeyler bilimle uyuşmuyor, alakası bile yok. Sizin gibi cahiller kafasında evire çevire 'kirinli bilim iyişiyier kirin bilim dini' diye geziyorsunuz. Aşırı komik.
- +1 yıl
HÂLÂ HASTALIK DİYORSUN YA SEN BİLİM ADAMLARINDAN İYİ Mİ BİLECEKSİN VASIFSIZ NE BU ÖZGÜVEN YA? ADAMLAR 1992 YILINDA KABUL ETMİŞ EŞCİNSELLİĞİN BİR HASTALIK OLMADIĞI DOĞRULANMIŞ. HECELEYEYİM İSTERSEN HA?
- +1 yıl
Bu hastalık insan toplumunu tehdit eden en büyük tehlike çünkü aile yapısını dengesini bozuyor iki erkek evleniyor ve çocuk sahibi olmak için evlatlık aldıklarını düşünün o çocuk o pisliğin içinde nasıl yetişir Allah kadın ve erkek yaratmış ve ikisini bir birine meyl etmiştir
- +1 yıl
Arkadaşım her insan doğduğunda bir melek gibi doğar yaşadığı toplum aile örf adet onun kişiliğini oluşturur ve bu hastalıktır tedavi edilmesi gerekir çünkü yaradılışa aykırı insan ırkının geleceği için tehlikeli arz eden bir hastalık
- +1 yıl
Ayrıca benimde arkadaşım vardı İzmirden İstanbula geldi ailesinden kaçtı burada hatta avukat biri ile sevgili gibi takıldı sonra çalışmak zor geldi bu işten para kazanmaya çalıştı ama beceremedi tekrar geri döndü oda kendimi kadın gibi hissediyorum diyip duruyor du
- +1 yıl
@googleamcaniz çok tabusal yazmışsınız. Birincisi eşcinsellik en katı İslami rejimlerle yönetilen ülkelerde de vardı, Osmanlıda da vardı, saraylarda da vardı. İnsanlık tarihi ile aynıdır LGBT. Toplum baskısı yüzünden de sayı saptanamıyor. Doğuştan olanlar da çok fazla. Doğuştan kelimesi size bazı şeyleri anlatabiliyordur umarım. Yani sizin değiştiremeyeceğiniz birşey ve yaratıcının öyle yaratmayı tercih ettiği birşey. Bence hastalık denen şey, farklılıkları kabul etmemek, kendi gibi olmayanı hasta sanmak, tabularından kurtulamamaktır. Bugün LGBT li olarak yaşayan insan bankada da çalışabilmeli, memur da olabilmeli. İnsan insandır herşeyden önce.
- +1 yıl
@googleamcaniz en az okuyanlar müslümanlardır merak etme. Bak bugün Arap İstanbul konsolosluğunda adamı diri diri öldürdü, parçalarını bile bulamadılar. lime lime edip çanta ile çıkarttılar. İzmir de deprem oldu, bir arap ülkesi insanlık göstermedi. Din onlar için sadece show yapıp cennette gerdeğe girebilecekleri bir mecra. Kimin Allah' dan korkup korkmadığını siz bilemezsiniz. Bence şu an büyük günah işliyorsunuz bu cümleyi kullanarak. Bir eşcinsel de dininin sorumluluklarını yerine getiriyor olabilir. Yardım yapıyor, zekat veriyor, çocuk okutuyor olabilir.
- +1 yıl
Dayı öyle ölmez boğazını kes adamsın adammmm
- +1 yıl
@King0fHELL 😀 ne yapalım işimiz cehaletle savaş. 2-3 kalıp ezberleyip buraya geliyorlar. Soru sorunca da gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalıyorlar. 😀
- +1 yıl
Sen önce tarihini bir araştır İslam Rönesansı nedir onu öğren Müslümanlara ilk emri oku diye başlar Arap kültürünü Müslüman sanmak ahmaklığın vücud bulmuş halidir Peygamber efendimiz benim soyumdan gelenler değil yolumdan gidenlerdir demiştir bir hadisinde lgbt bir sapkınlıktır ve açık ve net allahın laneti var Müslüman olan buna iman eder ve rabbine sığınır ve o insanlar için dua eder Ben şuurlu bir Müslüman olarak Allahın bizlere gönderdiği kitapta bize nasihatalarını işittim duydum okudum ve şahit oldum lut kavminin nasıl helak olduğuna
- +1 yıl
Ben Google amcaya dediydim ama. Banana lgbt bireyinden bize gerek kalmadan birbirlerini düdüklüyorlar zaten 😂
- +1 yıl
@King0fHELL duduklemek dediğin şey seks yapmak mı? Sizi Leylekler mi getirdi?
- +1 yıl
Erkek erkeğe ve kadın kadına ilişki yasak ve lanetlenmiş bir şey Eğer ben Müslümanım diyorsan bunu sorgulamadan Allahın emri bu yönde ve ben bu hastalıktan kurtulmam gerekiyor biliyorum ki bu bir imtihan çünkü Allah kullarını çeşitli imtihanlar ile sınar bu şeytanın bir tuzağı ve insan nefside bunu kendine doğru bir şeymiş gibi göstermeye çalışır ben doğuştan böyleyim Allah böyle yarattı vs gibisinden düşün çocuğun var ve erkek ile evlenmek istiyor insan nüfusu nasıl geleceğini koruyacak sonuçta bir sistem kurmuş batının Ne kadar pisliği varsa size güzel geliyor Ama hesap günü var bence sen önce kime ve neye iman ettiğini öğren çünkü sen bu LGBT yi savunman ile kuranı kerime muhalif oluyorsun
- +1 yıl
Sen kafayı Osmanlı'ya taktın anlaşıldı da bak yukarıya ayet bıraktım o zaman sende delil ver haram olmadığına ayet olur hadis olur
- +1 yıl
@googleamcaniz güzel kardeşim kafayı Osmanlıya takmadım. Sen sadece orayı anlamışsın. Bir insanı lanetleme hakkına sahip değilsin. İnsanı konsoloslukta diri diri kesip çanta öyle cesedini çıkartan müslüman Arap mi lanetli sence yoksa tüm mal varlığını bağışlayan Zeki Müren mi. Biraz aklı başında olun. İnsan bütünü ile insandır. Bir tercihi yüzünden lanetleyemezsin.
- +1 yıl
Allah bizzat kendi lanetliyor ayette bunun fena bir şey olduğunu ve haddi aştıkları için cezalarını bizzat o gecenin sabahında veriyor lut kavmine osmanlı ya da Arap vs şu an konu değil konu eşcinsellik Allah katında lanet edilmiş bir topluluk sen önce Dinini öğren derim zeki Müren ne alaka parasını bağışladı diye cennete mi gidecek imanın ve İslamın şartları belli
- +1 yıl
Güzel kardeşim önce Allahın insanları yaradış amacı ve gayesini bilmen gerekiyor ondan sonra önce yarat sonra lanetle diye cümle kur ama sen sadece kendi gözünden bakıyorsun olaya
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim insanları Allah farklı farklı şeyler ile imtihan eder burada kişi bunun bir imtihan olduğunu bilip Allaha sığınıp tedavi görmesi gerekir eğer Çünkü bu yaradılışa ve Kuranı Kerim de bu konu üzerine ayetler var Hazreti Lut peygamberin başından geçenler ile ilgili ve hadisler de var ya adam saray da var şurda var burda var dı diyor bende diyorum ki lanetlenmiş bir topluluk bitti
- +1 yıl
Bence farklılıkları kabullenememek tedavi gerektirir. Narsist kişiler belli sebepler bularak farkliliklara empati kuramazlar. Çocukluk travmaları ve korkutlamalari buna sebep olabilir. Mesela bir dini dernekte erkek çocuklarına erkek öğretmen tecavüz eder ama sesi çıkmaz iki kelime yazmaz ama kişi kendi steyince lanetlerler 😀
- +1 yıl
Seks seks seks 😂 leylekler getirse daha kolay olur ben seni sekssem senden çocuk çıkar mı 😂😂😂 homofobigim arkadaş saygı duyun bana. Bide kadın haklarını da kınıyorum YAŞASIN MASKÜLİZM dünya testesterona kalacak hadi bakim yiyin birbirinizi
- +1 yıl
@King0fHELL biz hayvan değiliz ki sadece çocuk yapmak için seks yapalım. İkincisi niye aklınızda hep seks var ki. İki kişi seks yapmadan birbirini sevemez mi. Beraber yaşayamaz mi. Dinsel eğitimi yoğun alan kişiler genelde bilincaltinda yasak olan duyguları yoğun yaşar ve het sohbette seks odaklı algi oluşturur. Belki de ondan bir iliskiden bahsederkeb sürekli aklınızda o kişilerin nasıl seks yapacağı kaygısı var. Rahat olun yatak odasi da onlara kalsın.
- +1 yıl
Ya ben homofobigim diyorum bana ne anlatıyorsun boş vaktim yok seni dinleyecek seks seks seks 😂😂😂
- +1 yıl
@King0fHELL sizi mahveden bu kontrolsüz hormonlarınız
- +1 yıl
Hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun evlat. Beni mahveden malesef beynim. Burda ironi olsun diye seks diyorum önyargılarını geri yasla
- +1 yıl
@King0fHELL laflara bak
- +1 yıl
Sana kizmazlar dayı kizsalar bile mizacın çok geniş rahatsız etmez hshshs bugün mermi topladım yargı dağıtıyorum 😝👌
Muhafazakarlarsa şimdilik söyleme. Eğer ki bir kadınla ya da erkekle evlenmeyi düşünürsen söylersin. Ailrnin kafa yapısını biz bilemeyiz ve dediğim gibi muhafazakarlarsa şimdilik açıklamak zorunda değilsin bence. İşin zor olur.
00 Yorumla
+1 yılEğer ailen kimsenin kararlarına saygı duymayan yani geri kafalı biriyse asla söyleme derim ama ailenin anlayışla karşılayacağını düşünüyorsan söyleyebilirsin ama ben yine söylememeni tavsiye ederim zamanı gelince söylersin
00 Yorumla
+1 yılAçıklamana gerek yok. Şunu net söylüyorum eğer ailenin vereceği tepkiden korkuyorsan asla ama asla söyleme. Eğer ekonomik özgürlüğün varsa söyle. Neyin ne olacağını bilemezsin. Söylemek zorunda değilsin.
00 Yorumla
+1 yılAnlasmali bir evlilik yapabilirsin 2 secenek var 1. Ya sebin durumunda erkek biriyle anlasmali evlilik olacak sen hayatini o hayatini yasicak ya da normal biryle anlasip evleneceksin ama illakide bi zaman sonra oda seninle birlikte olmak isticektir
00 Yorumla
+1 yılHiç bilmiyorum ama bu senin hayatın ve senin tercihlerin ailen senin gibi düşümeyebilir ama sen böyle düşünüyorsun böyle hissediyorsun hayatında aldığın tercihler sadece seni ilgilendirir kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin. Maalesef bize tek tip insanlar olmamız öğretildi ama istesek de hiçbirimiz aynı şeyleri sevip aynı şeyleri düşünemeyiz bu normal bir şey.
10 Yorumla
+1 yılToplum olarak çok hazır olmadığımız bir durum umarım ailen hoş karşılar sende mutlu olursun
10 Yorumlabu cok zor bi durum olmalı eger ailen tutucuysa hele söylemek cok daha zor olur bence söyleme zamanla evlenmediginde anlarlar zaten kendileri ve kabullenirler
10 Yorumla
+1 yılcanım benim yönetimin için kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin ben biseksüelim aileme bunu açıklamadım bu benimle ilgili bir şey eğer anlar ve seninle konuşmak isterlerse eğer istersen o zaman paylaşırsın böyle bir zorunluluğun yok insanlar heteroysa ailesine ben heteroyum diye nasıl açıklamıyorsa bizim de açıklamaya ihtiyacımız yok
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLgbt üyelerine karşı değilim ama sen genede bir hormontesti yaptır, bir tanede psikoloğa git derim.
Doğuştan lgbt üyesi olan insanlarda var sonradan psikolojik ya da hormonal olarak değişende...20 Yorumla
+1 yılAilede yakın gördüğün birine söyle abla kardeş vs. sonra onun aracılığıyla durumu anlatın. Yorumlarda okudum da sırf toplum baskısı yüzünden sakın bir erkekle evlenme sana da yazık olur ona da
020 Yorumla
Soran+1 yılAsla evlenmem haklısın
- +1 yıl
Ailede yakın gördüğün biri var mı
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Ailen tutucuysa mesleğini eline alıp ayaklarının üstüne basınca söyle ama öyle böyle kabullenirler diyorsan uygun bir dille anlatabilirsin yalnız hissetmemek için de yanında bir arkadaşını vs. konuşturabilirsin
- +1 yıl
Bunu değiştirmek için mücadele verip değiştiremedin mi acaba sadece bir heves mi bunu önce iyi anla. İyice tanı kendini
Soran+1 yılArkadaşlarım homofobik gibi diye bilirim hiç biri anlayış göstermez ama ailem okumuş insanlar durum şöyle ben lezbiyenim ama duygusal olarak iki cinsiyetede ilgim var daha önce erkek sevgilim oldu annemler bunu bildiği için inanmazlar
- +1 yıl
Erkek sevgilin olduysa bunun bir tercih olduğunu düşünüyorum ama yok baş edemiyorum diyorsan bir psikolog yardımıyla hislerine kesin ve net bir yol çizebilirsin. Benim öyle bir arkadaşım oldu ben birkaç ay şaka yapıyorum demesini bekledim inanmamıştım ama o bu durumdan hoşnuttu tercihleri doğrultusunda bir hayat yaşıyor. Arkadaşlarından en güvendiklerine söyleyip fikirlerini alabilirsin ben arkadaslıgımı bu yüzden bitirmedim mesela sadece hoslanmadıgımı ama kendi tercihi oldugunu söyledim yargılanacak bir sey görmüyorum.
Soran+1 yılErkek sevgilimden hiç hoşlanmadığımı farkedince ayrıldım sadece dış görüntüsü kıza benzediği için çıkmıştım zaten ama anlatmayacağım kimseye 🥺
Soran+1 yılCinsel ilgi sadece kıza var ama diğeri sadece beğenmek ti
- +1 yıl
Kimseye anlatmazsan travmaya sebep olursun kendine kötülük yaparsın yani o zaman ilk başta psikolog yardımı alabilirsin kimseye anlatmak istemiyorsan. Tavsiyem en az bir arkadaşınla paylaş seni yargılamayacağına inandığın.
Soran+1 yılYargılamayacak bir arkadaşım yok psikoloğada gidiyorum ama utanırım anlatmaya
- +1 yıl
Psikoloğa mı anlatmaya utanırsın
Soran+1 yılEvet anneme söyler çünkü
- +1 yıl
Sen zaten ailene söylemek istemiyor musun saçmalama ama asıl psikoloğa anlatman lazım annene de söylemesini istemiyorsan söylersin ama asıl psikoloğun bu durumu annene anlatması lazım zaten bundan kaçmaman lazım. Anlatmazsan çözüme ulaşamazsın
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Gelişmelerini okumak isterim. Allah yardımcın olsun. 🙏🏻
Soran+1 yılHaber veririm çok saol ❤️❤️
Bence yaşın küçükse veya çocuk sayılıyorsan açıklama. Ben bile ailemin medeni bireyler olduğunu düşünüyorum ama o konuda banada şaşkınlıkla yaklaştılar bende şaka yaptım falan dedim o yüzden 18 imde falan ayrı eve çıktım arayan zaman geçince insta dan öğrendiler ama bu sefer çocuk olmadığım ve yetişkin bir birey olduğum için birşey diyemediler saygı duymak zorunda kalfılar bence sende öyle yap ❤
00 Yorumla
+1 yılBurada yaşayan bir komşum var kızı öyle erkeksi duyguları olan bir lezbiyen ve sevgilisi var oda iki çoçuğu olan bir evli bir kadın. Ve komşum olan kadın kızının bu durumuna saygı duyuyor napsın değişecek bir durumu yok hatta evden çıkarken erkek gibi giyinip göğüslerini bile belli etmiyor sanki hiç yok nasıl oluyor bu benim kafamda en cok buna takılıyor o kızda 😁
00 Yorumla
+1 yılAlıştıra alıştıra söylemeni tavsiye ederim. Ailenin düşünce yapısını bilmiyorum ama korktuğuna göre klasik türk ailesi gibiler galiba ama seni her şekilde kabul edeceklerdir korkmana gerek yok bu senin keyfi tercihin değil elinde olan bir şey değil durumu bu şekilde anlat bence.
00 Yorumla
+1 yılNeden korkuyorsun birde kardeşim olan olmuş dön o yoldan gel helal olan yollara o yollar haram eş cinsellik günah biliyorsun tövbe et dön o yoldan
08 Yorumla
Soran+1 yılBu bir seçim değil ki
- +1 yıl
Kardeşim öyle mi bilmiyorum ama helal yola dön yazık etme kendine genç kızsın kardeşim kendine yazık etme
Soran+1 yılCanım kardeşim seni anlıyorum ama aşık olmak günah değildir cinsel ilişki günahtır
- +1 yıl
Anladım. Ya bir dk. Sevdiğin mi lgbt üyesi ben sen zannettim ama sorunda sanki sen öylesin sandım öyle yazmissin pek aciklama yapmamissin
Soran+1 yılBende bireyim
- +1 yıl
Tam açıkla yapmadan sana yardımcı olamam senmisin sevdiğin mi lgbt
Soran+1 yılİkimizde
- +1 yıl
Anladım Allah'a dua et kardeşim inşallah ikinizde dönersiniz o yoldan
Aileni sen daha iyi bilirsin. Bazı aileler vardır ki bundan utanç duyup bireyi öldürmeye kalkarlar veya intihar etmesine zorlarlar. Bu durumda söylememek en iyisi
İstersen emin olana kadar bekle. Eğer emin isen ve ailen sana destek çıkacak biçimdeyse açıkla00 Yorumla
+1 yılAçıklama bilmesine gerek yok eğer evlendirmek için sıkıştırıyorlarsa henüz evlenmek istemiyorum de karşına birini getirirlerse de şununu beğenöedim bununu beğenmedim de gönder hepsini
00 Yorumla
+1 yılzihniyetleri nasıl bilmiyorum eğer ki çok netlerse ve büyük tepkiler göstereceklerinden eminsen açıklamayı ileriye ertele sonucu kötü olabilir.
10 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun doğustan gelen bir şey bu sonuçta ilk annenle paylaşman yani güzel güzel oturup anlatman daha uygun olur sanki bilemedim ama yine de hakkında hayırlısı olsun
00 Yorumlaaçıklamak zorunda değilsin fikrin değişmeyeceği ne malum boşu boşuna kendini heba etme yaşınız daha ufak
10 Yorumla
+1 yılAçıklaman gerekmi?
Açıklamasan daha iyi gibi malum türkiye burası.15 Yorumla
Soran+1 yılÇok ama çok haklsın ama benden damat bekliyorlar 😞
- +1 yıl
Anladım.
Yorumları olduğumda gördüm annenin bir arkadaşı da lgbt bireyiymis ve saygı duyuyormuş.
Babana olmasa bile (babalar daha sert karşılayabilir) annene söyle derim.
Soran+1 yılDeniyicem çok saol❤️
- +1 yıl
🌈🖤
Soran+1 yıl❤️
+1 yılLGBT yi hava olsun diye söyleyen mallar çıktı ya bide
016 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
doğada böyle bişey yok esla. D
Soran+1 yılSen öyle san
- +1 yıl
hangi iki dişi gergadan bunu yapıyor
Soran+1 yılHayvanlardada var gergedanı bilmem
- +1 yıl
nerede var hani göbcek sinek var mı
Soran+1 yılGoogleye yaz bakalım
- +1 yıl
bak yok :D
Soran+1 yılBen yazdım ve çıktı
- +1 yıl
ejderha yazıncada çıkıyor ejdarha var mı
Soran+1 yılVardı
- +1 yıl
bak akademik makale hariç bunlara inanma herkes nete düşüncesini yazr önemli olan kanıt ejderha da yoktur bu arada
Soran+1 yılPsikologlardan doktorlardan daha mı iyi bileceksin?
- +1 yıl
ne psikoloğu doktoru önemli olan burada byolog
Soran+1 yılAvut kendini knk biyolojidede olan birşey bu :D
- +1 yıl
tamam
Açıklama ben açıklamadım sonuçta söylersen daha çok zarar görürsün
03 Yorumla
Soran+1 yılSen açıklayınca ne oldu
Soran+1 yılAçıkladım okumuşum pardon
+1 yılbırak kendileri anlasınlar. sorarlarsa ya da konuşma toplantısı yaparlarsa o zaman mecbur anlatacaksın
00 Yorumla
+1 yılBu lgbt tam olarak ne oluyor? Böyle odada ne bulursanız bütünleşmeye mi çalışıyorsunuz nedir?
010 Yorumla
Soran+1 yılEşcinsellik
- +1 yıl
Heeee, anladıııım. Kız kıza erkek erkeğe. Allahtan her kes sizin gibi değil. Düşünsene baban zamanında ben büyünce lgbt olacağım deseydi bu gün sen olamazdın.
Soran+1 yılBu bir yaradılış demekle olmuyor
- +1 yıl
@Cramella Biliyorum biliyorum. Açıp bakıyorsunuz inernetten. Aaa o da nesi! İki kadın birbirini yalıyor. Sonra etrafınızda bu işi size ballandıra ballandır anlatan insanlar da var. Hal böyle olunca bu lezlik işi yavaş yavaş beyninize yerleşiyor. Önce ''Yok canım olmaz öyle şey'' diyorsunuz. Sonra ''Acaba olur mu?'' daha sonra da ''Neden olmasın'' diyorsunuz. Sonra bir bakmışız lezz olmuşsunuz. Buraya kadar anlarım. Ama anlaşılmaz ve kabul edilmez olan bir şey var. ''İnsanların tercihi kardeşim size ne''. Bu insanların tercihi değil. Birilerinin aklınıza soktuğu şey. Bir de kendi tercihinizmiş gibi savunmanız komik oluyor. Hormonel sıkıntı yaşyanlar hariç!
Soran+1 yılO özenti dediklerin lgbt bireyi değil adı üstünde ÖZENTİ ben kendimi bildim bileli böyleyim
- +1 yıl
Git doktora, anlat derdini. Doktor dediysem psikiyatr değil haaa, dahiliyeye git. De ki hocam böyle böyle. Ben kendimi ayşe gibi değil de daha çok abdurrezzak gibi hissediyorum. Bir hormon testi yaptırmak istiyorum de. Baksınlar ölçsünler. Eğer derlerse ki ''Senin erkeklik hormonun olması gerekenden dört kat fazla, sen yüzde 80 erkeklik hormonu taşıyorsun'' amennah. Her türlü haklısındır. Ama derlerse ki ''Senin hormonların gayet dengeli. Kadınlık hormonun da ağır basıyor. Sen yüzde doksan bayansın'' haaa işte o zaman kendine şunu soracaksın. ''Ben mi kendi kendimi kandırıyorum yoksa bilim mi yalan söylüyor?''
Soran+1 yılBen trans değilim ki kendimi erkekte hissetmiyorum bir kızı sevmek için erkek olmaya ya da hissetmeye gerek yok
- +1 yıl
3 ü 5i bilmem. Ben ahmede mehmede değil bilime inanırım. Bilim bir şahıs için ''Evet bu şahsın hormonel dengesi bozuk bu yüzden kendini karşı cins gibi hissediyor'' derse eyvallah derim. Ama bilim aynı şahıs için aksini söylerse, o şahıs için tek diyebileceğin ''İğrençliğine bahane arıyor pislik''
+1 yılKorkuyorsan olmasaydın LGBT doğuştan gelen bir şey değil bu seçim senin elinde😏
067 Yorumla- +1 yıl
LGBT bireyi değilim karşıyım
Soran+1 yılAhahah canım sıkıldı dedim ki bi lez olayım mal
- +1 yıl
Belli😅😅 ne b. k yiyosanız zaten can sıkıntısından
Soran+1 yılZ kuşağı değilim?
- +1 yıl
Hristiyanlığa özeniyorlar işte nolacak😄😄 ÖZENTİ gençlik
Soran+1 yılHristiyanlıktada lgbt günah senden daha çok ilahi kitap okumuşumdur
- +1 yıl
bu kadar bilgisizlik yormuyor mu hayatta sizi?
Soran+1 yılSaygı duymak bu kadar zor olamamalı caniler...
- +1 yıl
Günah olduğunu bildiğin halde bilmem aptallık bence😅
Soran+1 yılCinsel ilişki günah tatlım aşık olmak hiç bir dinde günah değil kuranı okumuş bir insanım
Soran+1 yılAşka saygı duy mesela bu aşk cinsel ilişki değil
- +1 yıl
Hıhım cahil bu kuran okumuş halin ise okumamış halini merak ediyorum. Sonradan ekliyor sunuz ya çarpılacaksiniz lan
- +1 yıl
Aşk dediğin şey bildiğin gibi bişey değil kardeşim
Soran+1 yılKuranı aç bi oku neresinde aşık olmak günahtır yazıyor söyle bana hadi bekliyorum bana eşcinsellik günah diyeceksin yine biliyorum ama benim hissettiğim şey aşk❤️
Soran+1 yılSenin cahil kafana yazık
- +1 yıl
@jarvishh sen nasıl hetero doğduysan bazı insanlar da lezbiyen ya da biseksüel olarak doğarlar. biraz araştırma zahmetine girerseniz bunun bir seçimj olmadığını zaten kolayca anlayabilirsiniz. ayrıca sizden farklı diye bir insanı bu şekilde aşağılar şekilde konuşmak ne benim ne de sizin haddinize. insan gibi bir soru sormuş düzgün cevabınız yoksa yazmazsınız olur biter. bu şekilde sizden farklı insanlara saldırarak kendinizi mi tatmin ediyorsunuz 37 yıllık hayatımda bir türlü anlayamadım. size bir zararı yoksa diğer insanların ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez. ayrıca sarfettiğiniz sözler inandığınız dine aykırı ve günah olan şeyler. başka bir insanı günahla suçlarken keşke işlediğiniz günahları düşünseniz belki o zaman insancıl yaklaşabilirsiniz herkese.
- +1 yıl
Kes tamam cahile laf anlatmak zor. Otur biraz kendini yargıla
Soran+1 yılİyi dedin ebrucum❤️❤️
Soran+1 yılSen benim hislerime aşkı bilmiyorsun diyemezsin 7 yıldır aşık olduğum kıza olan hislerimi yok sayamazsın
Soran+1 yılBen sapkınsam sende sapkınsın ikiside aşk ama ben suçluyum yazık sana
- +1 yıl
Soran+1 yılEvet aşık olduk diye cehenneme gidicez PAUAJJSQŞDKAWQKLEAĞ komiksiniz
- +1 yıl
@0_ebrulim_0 37 yaşına gelmişsin hala savunduğun şeylere bak hadi şimdiki nesiller böyle de sizin neslinizde var mıydı böyle şeyler sonradan normalleştirilerek toplumlara yansıtılmaya çalıştı belki de bunu okuyan küçük kardeşlerimize kötü örnek oluyorsunuz ne yaptığınızın farkında değilsiniz bence tekrar tekrar düşünün yazmadan önce.
- +1 yıl
Aşk öyle bişey değil canım kendini kandırma. O zaman Allah kadınları ve erkekleri neden yarattı. Eğer dediğin gibi bişey olsaydı peygamber zamanında da kadın kadına veya erkek erkeğe aşk diye bişey olurdu. Bu tamamen bu dönemin uydurması aşık olduğunuzu sanıyor sunuz
Soran+1 yılLgbt hayvanlarda ve yaşlılardada var arkadaşımının babaannesi biseksüel aynen şimdinin uydurması avut kendini
- +1 yıl
😄😄😄 haykırdım yaa
Soran+1 yılDaha çok haykırırsın bu cahillikle kenar mahalle dilberi
- +1 yıl
Sksjs kendine bak ne haldesin🤣🤣
Soran+1 yılSjsj random atan birini ciddiye alamıyorum fıstık
- +1 yıl
Hıhım tamam akıllı bıdık hadi evcilik oynayın yanlız iki tane anne olacak burda🤣
Soran+1 yılEvet sende kocana kölelik yap ahahahaha
- +1 yıl
Kölelik değil canım benim bizimkisi gerçek bir aşk olacak😊
Soran+1 yılİnş mutlu olursun o zaman saygım var herkese mutluluklar❤️
- +1 yıl
Keşke bunu baştan yapsaydın. Benimde herkese saygım var ama işte dediğim gibi
- +1 yıl
@jarvishh yazdıklarımı sanırım okumadın. bunun yaşla ne alakası var? ben heteroda olabilirim biseksüelde lezbiyende. bu seni ya da başka birisini ilgilendirmez. bunu yargılamak sana ya da başkasına düşmez. eğer bir günahı varsa zaten yargılayacak olan bellidir ki tekrarlıyorum bu bir seçim değildir. insanlar kendi iradeleriyle lezbiyen ya da biseksüel olmazlar. sen bunu asıl yargılayacak olan inandığın tanrının yerine kendini koyup yargılamaya çalışıyorsun üstelik hakaretvari bir tavırla. inandığın dinin en büyük günahlarından biri olan şirk koşmayı yapıyorsun farkında olarak ya da olmayarak. geniş açıdan baktığında başkasına yaptığın seni hiç ilgilendirmeyen durum senin şirk koşmana sebep oluyor ve günaha giriyorsun. bence birine saldırmak yerine anlamak ya da anlayamıyorsan da sessizce saygı duymak yeterli. kimse sana ne düşündüğünü sormuyor çünkü soruda bile. sadece yardım talep ediliyor. o yüzden bence insan haddi olanı yapmalı sadece.
Soran+1 yılHer zaman herkese saygım sonsuzdur ve herkesin kararının arkasındayım ne olursa olsun umarım mutlu olursun allah herkese iyi bir eş koca verir 😌❤️
- +1 yıl
Amin teşekkürler🙏🏻 umarım sende kararlarında pişman olmaz sın 🌸🌸
Soran+1 yılUmarım ❤️❤️
Soran+1 yılÇok haklısın Ebru ablacım❤️😍
- +1 yıl
@0_ebrulim_0 ablacım savunduğun şeylere uyarınca bana şirk diyorsun belki bunu okuyan küçük kardeşlerimizi belki kötü yönlendiriyorsun farkında değilsin doğuştan falan alakası yok bu bildiğiniz sapkınlık o zaman önceki nesillerde neden yoktu sonradan popülerite kazanmaya başladı ne dediğinizin ne yaptığınızın farkında değilsiniz üstelik çocuk yetiştirecek yaşa gelmişsiniz bişi demiyorum
- +1 yıl
@jarvishh bundan önceki nesillerde yokmuydu? kusura bakma ama bu konu hakkında hiç bir bilgin yok maalesef. eşcinsellik osmanlıda hatta daha öncesinde bile vardı. biraz araştırma zahmetine girsen zaten neyin ne olduğunu öğreneceksin ama maalesef araştırmak yerine ona buna saldırmakla yetiniyorsun. okuyacağını sanmıyorum ama yinede sana link bırakayım belki bişeyler öğrenirsin.
tr.wikipedia.org/.../Osmanl%C4%B1_%C4%B0mparatorlu%C4%9Fu%27nda_e%C5%9Fcinsellik
Soran+1 yılDinden alakası yok mu :D daha demin günah diye yırtıyordunuz ortalığı güzel r yapıyorsun devam
- +1 yıl
@jarvishh şu yorumuna kadar din ile ilerledikten sonra dinden vazgeçip ahlak konusunda gelmen hiç şaşırtmadı. ahlak nedir? mesela ahlak kimseye zararı olmadan hissettiği duyguları yaşayan insan için ne sakınca barındırıyor? kusura bakma o kadar çocuğa taciz tecavüz edenler ahlaksızlar. kimseye bir zararı olmadan yaradılışından gelenleri hissederek yaşayanlara ahlaksız denmez. kaldı ki tekrar söylüyorum konu hakkında gerçekten bir bilgin olmadığı çok açık. hiç bir bilgin olmayan bir konuda bu kadar umarsızca yaorum yapıyor olman çocuklara daha çok kötü örnek oluyor emin ol. senin yetiştireceğin nesil ön yargılı, kendinden olmayana saldıran bir yapıda olacakken belkide bir eşcinselin yetiştireceği çocuk saygılı ve sevgili olacak. yapman gereken tek şey okuyup araştırmak ve sonra bilgili olduğun konuda kimseyi aşağılamadan hakaret etmeden yorum yapmak. emin ol o zaman sende gelecek nesillere iyi bir örnek olacaksın.
- +1 yıl
@Delirttiniz0beni 😂2 ye tek savaşıyorsun kızz helal
- +1 yıl
😄😄 savaş değildiki bu sadece iki tarafta birbini kanitlamaya çalıştı bu kadar
- +1 yıl
Aaaa Delirttiniz beni amaaa 😂😂😂😂
- +1 yıl
Sen bana bakma ben her zaman deliyim sjsisjs
- +1 yıl
Haha😂😂😂😂
- +1 yıl
@jarvishh merhaba kardeşim, bu suçlamaları yapmadan önce şunu dusunmeni isterim. Hic kimse dunyaya gelirken su ülkede su cinsiyetle gelecem diye pazarlık yapma şansı yok... bizler sorgusuz sualsiz gonderiliyoruz. Onun için kimsenin kimseyi elestirmeye hakkı yok, ya da kimsenin kimseyi küçümsemeye hakkı yok. Yapabileceginiz tek şey yoldan çıkmış ( her konuda) kişiler için dua etmek var elimizde... tabiki sana dogru gelmeyebilir bu konu ama arkadaşın için dua edebilirsin ve unutmeki seninde çocukların olabilir ve onların da ne olacağını bilemezssin. Zaten kız zor durumda yuklenmeniz dogru degil
- +1 yıl
Aha biri daha geldi😂hg.
- +1 yıl
Ya bi yürüyün gidin ne kadar önemli imiş gelip herşeye maydanoz oluyor sunuz. Biz anlaştık daha siz devam ettiriyor sunuz be. Soran kişi yorumumu sil aqq bildirimden bıktım daha uğraşamam 😒
- +1 yıl
Doğuştan erkeklik ve kadınlik hormonu faklı olabiliyor diye biliyorum. Aktif pasiflik durumu yani🤔bazı erkek cinsiyetli kişilerde doğuştan o kadar cok kadınlik agır basıyor ki ameliyatla cinsiyet degistiriyor 😄hareketleri ve konusmaları aynı kız gibi. Bazı kizlar var 😅erkek gibi sert ve aktif rolu oynuyor. Değişik
- +1 yıl
Travestiler buna örnektir😂kimse isteyerek onlar gibi olamaz. Mesela bana milyon dolarlar verseler onlar gibi ol diye asla olmaz 😊bunun gibi
- +1 yıl
Tamam yeter bildirim geliyor daha yazmayın sinirleniyorum.
- +1 yıl
Haha 😂harbiden delirdin sen😅
- +1 yıl
Yazma lan gidin özelden konuşun rahatsiz etmeyin.
- Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılBence anlatma
Türk aile yapısına uygun değil
Duyar kasmayın hemen ben demiyorum olmayın ama net kızarlar.00 Yorumla Tepkilerini kestirebiliyorsundur, nasıl bir tepkiyle karşılaşacaksın?
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanmaz ve özenti olduğumu sanar bu yaşta ne cinsel yönelimi diyor bana
- Aile & Toplum konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılKorkulacak birşey yok derin bir nefes al evin önüne bi ambulans çağır ve söyle
01 Yorumla
Soran+1 yılNDSPTJAĞRKQĞRJQPKWŞ
+1 yılulan ben kaç seferdir soru soruyorum bende lgbtyim kimse yazmıyor her soruma 3 kişi anca yazıyor pembeli olarak üyelik açtım o zaman herkes yazıyor anasını satayım şansmıdır nedir anlamadım yaani ALLAH BELANIZI VERSİN İNŞALLAH HEPİNİZİN
14 Yorumla
Soran+1 yılKuzu sorum vitrine çıktı KS nin işi o yüzden
- +1 yıl
kaç xpersin peki?
Soran+1 yıl1
- +1 yıl
Benim niye belamı veriyor kardeşim ben o sırada televizyon bakıyorum
+1 yılBu konu ailenin zihniyetine göre değişir aşırı yobaz bir ailen vardır o zaman ailene söyleme
10 Yorumla
+1 yılAçık görüşlü, bu tarz şeyleri kabullenecek bilecek kişiler değillerse deneme bile. Öyleyse konuşarak tabi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılDirek açıkla korkma aile kavramı bukadar basit bişey de yıkılacak bişey değil
00 Yorumla pisikolog desteği al bak yenemiyorsan bekle söyleme ailene ilerde mesleğini eline alinca aciklarsin
09 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende biseksuel olduğumu ynei anladım önceden de biliyordum kendime yediremiyordum bu duygu sadece bende var bunu harekete geçirmiyorum günah olduğu için.
06 Yorumla- +1 yıl
En doğrusunu yapıyorsunuz dinimizin gerektirdiği şekilde umarım bi mucize olur ve o yanlış hislerden kurtulursun mutlu olursun. Kendini yalnız hissetme de ama bu hislerinin açıpa çıkmasını engelle. Psikolojik olarak belki değişebilir hislerin umut kesme :)
Cevap sahibi+1 yılZaten az bı ilgi buunu günah olduğunu biliyorum dikime bağlı bı insanım inşallah yakında kurtulurum.
Cevap sahibi+1 yılDinime*
- +1 yıl
Az bi ilgi bak bu iyiymiş rabbine kalbinin ne kadar acıdığını hissayat olarak aktar belki de bu sayede ilgin git gide azalıyordur bu arada bize bi piskoloji hocamız demişti ki aslında herkes eşcinseldir ama hormonal olarak bunu dengeler karşı cinsten hoşlanırız aslında kızlar biraz kızlardan ama hormanol olarak da erkeklerden daha daha çokk hoşlanırlar demişti hormonak olarak ilaç tedavisi ileri ki aşamada doktor ile görüp atlatabilirsin ama kalıcı olamaz sanırım ama konuşarak bi psikologla kızlardan hoşlanmanı bastıeabilirler. Erkeklere ilgi duyuyorsan bu öok iyi bir şey eşine aşkla bağlı oldupunda unutursun inşalah. Allah a dayanıp güvendiğin sürece o hep seninle ben acizim sense beni yaradansın ve bu durumdan dinim gereği ne kadar muzdaribim lütfen içimdeki hisleri yoket allah ım de dua et bol bol. İnşalahh her şey hakkımızda en hayılrısı olucak şekildedir amin;) 🙏
- +1 yıl
@Stellinagsss yanlış his dediğiniz şeyler çoğunlukla doğuştan gelen şeylerdir. Tercih değil yani. Dilerseniz bunu Bi araştırın derim
- +1 yıl
@RockDüskünü teşekkür ederim:)
Açıklamak zorunda değilsin, evlenmeye kalkarlarsa da aseksüel olduğunu, erkeklerden hoşlanmadığını ima et evlilik düşünmüyorum dersin
00 Yorumla
+1 yılAilenin kafa yapısını biliyorsundur buna göre düşün
00 YorumlaOğlum ben kızlardan hoşlanıyorum diyor muyum? Sizde demeyin... Cinsellik içsel bişeydir aa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 734 cevap paylaştı.
+1 yılSoylemene gerek var mi? Icinde yasa gizli gizli. Yine lezbiyenlik yaparsin
01 Yorumla ailene alıştıra alıştra söylersen birşey olmaz , kapı önüne koymazlar heralde 🤔
00 Yorumla
+1 yılÖnce ailede kendine en yakın gördüğün kişiye soylemelisin. Sonra diğer aile üyelerine.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılYani aileni sen daha iyi bilirsin ama bekle belli bir zamana kadar
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Korkunun ecele faydası yok aileni sen tanırsın eğer kaldırabileceklerse ona göre davranırsın
00 YorumlaDurumun iyiyse bir psikoloğa git ve ailen de gelsin. Doktor ailene bu durumu açıklarsa belki alacağın tepkinin dozunu düşürebilir bu durum. Ama doktor da yobaz olmasın bir zahmet
20 Yorumla
+1 yılÖyle olduğundan emin ol önce sonra tatlı dille anlat erkeklere ilgi duymadığını ve kendini değiştirmeye çalıştığını ama işe yaramadığını acıtasyon yap biraz ailen geri kafalıysa değilse zaten kabul ederler
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat