gözlerim kahverengi ama mavi lens takıyorum çünkü çok yakışıyor neyse işte 1 senelik bir ilişkim var ve sevgilim gözlerimin lens olduğunu bilmiyor ailesiyle tanıştım hepsi gözlerin çok güzel maşallah deyip duruyor lenste diyemiyorum itiraf etmek istedim ama bunca ay kandırdın beni der ayrılık sebebi olabilir ne yapacam ki :(((
Cevabın nedir?
+1 yıl1 senelik sevgilin ve gözünün lens oldugunu anlamamıs olmasıda ayrı bir handikap tabi :) sonunda ölüm yokya anlayışla karşılarlar ne olmuş sanki kahverengi diye ayrılacak hali yokya belki biraz bozulur oda geçer gider masum bir yalan ama yalan sonuçta yalan her zaman başa derttir küçükte olsa büyük sorunlar cıkarabilir en kısa zamanda söyle kurtul.
13 Yorumla
Soran+1 yıldoğal duruyor işte.. söylersem yalan söyledin derler uzaklaşır :(((
- +1 yıl
en doğalını allah vermiş sana saklaman saçma :) her zaman yakışanı yapamazsın bazen olması gerektiği gibi olmalı. bu karşındakinin yerine düşünme alışkanlığı hastalık olmuş anlaşılan hiç bir zaman bilemezsin karşındaki insanın düşüncelerini zamana şartlara göre değişir bu işler sen yalanı bırak dürüst ol kendince kurup oynama. ilerde pişman olmaktan iyidir.
Soran+1 yılhaklısın itiraf etmeye karar verdim
En İyi Cevaplar
Sırf simit sarayında çalışan yeşil gozlu hatunu ayarlamak için 2hafta simit sarayına gittik
Arkadaşım iyi aşıktı
Feriğim fidanım diyordu kız da tava gelmişti
Sonraki gün. Geldi gözleri lensmiş
Arkadaş caydı ;( nem ona gözlerinden vurulduydum oda çakma çıktı dedi...12 Yorumla
Soran+1 yılbu korkunç bişee :(((
dersinkı aşkım bn snı kaybetmemek ıcın bı yalan söyledım ve bunu ailende biliyor artık çok üzgünüm ya dieyerek başla konuya... söylemen lazım canım bence gülüp geçecektır bn olsam nası yanı die gülmeye başlarım ancak ailesı öyle bılmeseydı daha ii olurdu kendı aranızda hallourdu./
11 Yorumla
Soran+1 yıl:(((((
Ooy çaresizliği hissettim resmen. Keşke söyledeymişsin en baştan ama iş iştn geçmiş bence al sevgilini karşına de ki sana bir şey söyleyeceğim istersn ayrıl bu sana kalmış ben seni kaybetmemek için yaptık ve hala da her şeyi yaparım (kısaca duygu sömürüsü yap) falan de ve açıkla.
35 Yorumla
Soran+1 yılbencede böyle yapayım
- +1 yıl
duygu sömürüsü yap kadınların yalanı farkedilince yaptıkları en güzel şeydir yalanı yapmacık tavırlarla ört bas etmek kendını acındırmak doğruyu söylemek nıye bu kadar zor sızın ıcın çağır cocugu gözlerim lens ve sen ailen herkes çok güzel dıyorsunuz bana açıklama fırsatı bıle vermedınız ve rahatsız oluyorum kendımı yalancı gıbı hıssedıyorum de dürüst olursan hatalar affedılır ama asla bır yanlışı yalan veya başka bır yanlışla örtmeye kalkma
Soran+1 yılşimdi siz böyle konuşunca daha kötü oldum yaa :(((
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
29Cevap
bir göz rengi için insan sevdiğini bırakmaz. Ha yalan söylüyorsun diye bırakabilir ayrı konu ama çok ufak birşey bu. Çok üzgün olduğunu ben bile hissettim burdan, o da eminim anlayacaktır. Söylemezsen içinin rahat olacağını sanmıyorum. Aç bir telefon görüşelim de en yakın zamanda hallet bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılbencede yarın söylüyorum :(( şans dile
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım meraba. bendede aynı sorun var ve ben ilişkiye daha yeni başladımn. bende mavi lens takıyorum ve bilmiyo. gözlerime iltifat edip duruyo. söylemekte istemiyorum ama napıcam ve sen naptın çok merak ediyorum.. ayrıldı mı? lütfen bana bir cevap yaz.. öptüm.. :(
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık canım ama hiç bir zaman gerçeği bilmedi başka sebepten dolayı ayrıldık
Cevap sahibi+1 yılhadi ya üzüldüm :( sence ben napıyım söyliyim mi
Soran+1 yılGeç olmadan söyle. Sevecekkse her halinle sevmeli
Ne güzel ışte yaratıcılığın gelişsin :) sen bile çok şaşıracaksin :D böyle ciddî bir olayın bir lens yüzünden hiç olacağını sanmam güzel bir şekilde ıfade edebilirsin kaldı ki kafani kurcalamasida oldukça kötü
11 Yorumla
Soran+1 yılyaa:(((
+1 yılYanlis anlama ama sevgilin hic gözlerinin içine bakmamis. Zaten baksaydi lens oldugunu hemen anlardi...
32 Yorumla
Soran+1 yılçok doğal duruyor ve ben genelde gözlerimi kaçırırdım
Gerçeği söyle iyi bir zamanında öpüştükten sonra olabilir. Duygu sömürüsü yap bencede. Gözlerine bak ve onu ne kadar sevdiğini söyle ve itiraf et sonrada birşey demesine izin vermeden dudağından öp :Dd
13 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D bu anı kurtarır.. ya sonrası?
Soran+1 yıl:)) yok hep değil arada
Ne kadar doğal olursa olsun gözlere bakınca lens oldugu belli olur ve bir seneden bahsediyoruz. En baştan söylemeliydin
11 Yorumla
Soran+1 yılkeşke :((
+1 yılBosver bukadar mal biriyle zaten evlilik olmaz mk 1 yil insan nasil anlayamaz abi lensi ya.:) ben karsidan gelen kadini bile lens oldgnu anlarken ne tuhaf
110 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D doğal duruyor işte bnde genelde gözlerimi kaçırırdım. bide saf biraz kendisi
- +1 yıl
Biraz mi. d gozlerini kacirsan kac yazar 1 hafta degil 2 hafta degil 1 yil anasni satim.. kronik genetik saflik bunlarinki ailesi bile anlamamis ailecek saflar sen bunlari parmaginda oynatirsin fena yere kapak atmisin ben sana soyleyim :) neyse korkma sorun etmez biraz kizar okadar tabi gözlerin icin sneinle sevgili degilse :)
Soran+1 yıl:D :D :D deniz gözlüm diye şiirler yazdı ya :))
- +1 yıl
Sen sictin :) deniz gozlu oldu göl gözlü
Soran+1 yıl:D deniz gözlü oldu bataklık :D
- +1 yıl
Güzel birimisin? Az bir sorunla atlatirsin daha duruyon gitte soyle.. ama pat die syleme mk 1 yilda anlamayan adama koyar kalp krizi gecirir.. batakliklardan yola çık ;)
Soran+1 yıl:D :D yarın itiraf edecem şans dile
- +1 yıl
Dilemem ki seni cakma maviş :D
Soran+1 yılayıp sana ya :)) yaramı deşme
- +1 yıl
Yapma bunu :/
+1 yılBir dur demen lazım. Ceremesini çekeceksin mecbur. Sızlanma boşuna, üzgünüm. Na sıl anlamadılar. o. O
12 Yorumla
Soran+1 yılçok doğal duruyor.. itiraf etmeye cesaretim yok çünkü yalan söyledn der ayrılır bile belki :((
- +1 yıl
Belli olmaz orası. Söylemek, söylememekten daha iyidir. Seni kandırdım, nasılda safsın modunda söyleyemezsin tabi. Eic haklı..
+1 yılHahaha oyyy cok komik Bence sen Trip at. Ne bicim cocuksun sen de hani beni seviyordun? Bir senedir bekliyorum hala gozlerimdeki lens oldugunu anlayamadin de:)))) Uste cik hahahaha
16 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin :D:D:D bunu söylersem haklı olan ben olurum dimi :D
- +1 yıl
Evet Aynen oyle Hakli sensin kankaaa atarlan!!
Deki ne bicim sevdin beni? Her gun kirdin beni, her gun ayri bir heves ile geldim yanina derken bir sene oldu. Insan sevdiginin gozlerine derin derin bakar kayip olur ama sen hic bakmaya bile tenezzul etmemissin... Bir sene gecti hala lens oldugunu anlamadin. Simdi artik cok gec Ailen dd senin yuzunden boyle sandi ama artik bekleyemem bunu mecburen soyledim sana Ailen beni yalanci sanmasin diye. Cok uzdun beni...
Soran+1 yıl:D:D bak ya ben haklıymışım en başından beri boşuna dert etmişim saol kanka kendime geldim :D
- +1 yıl
Haha Yemin ediyorum bunu cok iyi rol yaparsan ve cocuk gercekten saf ise yer:) bana hayatta yediremezdin ama saf ise cidden yer. Iyi artistlik yapman gerek ama hahahaha
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
Yapacak misin bunu:p
yok be birşey olmaz altı üstü birgöz o an gelişi güzel söyledim artık gerek duymadım doğrusunu söylemeye dersin. gözlerinin lens olduğunu söylemediğin için bırakacaksa defolsun
17 Yorumla
Soran+1 yılcesaret verdin :))
Soran+1 yılrenk meselesi değil zaten sorun.. ortada bir yalan var bunu öğrenince vereceği tepki beni korkutuyor
Soran+1 yılsöylüyorum yarın :((
lensleri çıkartıp git, gözlerine ne oldu dediklerinde ise kahverengi lens kullanmaya başladım dersin :D
35 Yorumla
Soran+1 yılne gerek var gözlerinin mavisi çok güzel zatn derler :D
Çok basit sana öyle bişey derse yani ''gözlerin lens mi '' diye evet dersin neden dersede '' hiç sormadınki '' deyip tavır al hiçbişey olmaz :))
23 Yorumla
Soran+1 yıl:)) yinede tırsıyorum
Soran+1 yıl:))) saol ya
Gözlerinin ağrıdığını söyle 2 üç hafa böyle ağrıyo kaşınıyo de sonra hastaneye git bir hastalık varmış işte renk değişiyomuş yavas yavas de
12 Yorumla
Soran+1 yılsüper :)) ama araştırmasın sonra bir yalan daha :((
ölecem gulmekten :)))))))))))) allah razı olsun saolasın var olasın guldurdun ya beni :))))))))
11 Yorumla
Soran+1 yılsen saol :))
+1 yılBeni her halımle sevebilir misin diye sor cevabı tatmin ediciyse lenslerini gözlerinin önünde çıkar görsün büyüteceğini sanmıyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılyalan söyledin der :(((
- +1 yıl
gözlerim gerçek dedıysen öyle der. Sırf bu yüzden ayrılırsa sendn zaten hayır bekleme kardeşim. sıkıntı etme bu kadar.
Soran+1 yılyarın söylüyorumm :((
- +1 yıl
hayırlısı olsun.
+1 yılikibinondört türkiyesinde hala gerçek gözle lensi ayırt edemeyen ve sevgili peşinde koşabilen erkekler olduğun görmek utanç verici :D önce senin terk etmen lazım o çocuğu yaa.. napıcan böyle embesili.. töbe töbeeee :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D
+1 yılBunun icin neden ayrılsın senin icin cıkarmadım bu kadar beğenmen hosuma gitti dersin ne var bunda
11 Yorumla
Soran+1 yılarıza bir tip kendisi
:D harikasın ya ne güldüm çocuk hiç gözlerine derin derin bakmadımı sende lensi çıkart çıkartınca lens taktım nasıl olmus de :))))
24 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D
- +1 yıl
aynısı benimde aklıma geldi dknfdkjgfkh
+1 yılYa sole dusun baskasindan ogrebicegine senden ogrensib daha iyi
13 Yorumla
Soran+1 yıldaha iyide çok kızacakk :((
- +1 yıl
Ya al karsina yuz yuze bakin beb sana bir sey soylicem icim icimi yiyo ne zamandir de ya benim gozlerim mavi degil kahvernengi de ozur dilerim ama soyleyemedim de o cocuk sendeb ayrilirsin ben adam degilim :D
Soran+1 yıl:D ayrılmazsa bile uzaklaşır trip atar
Kahverengı gıt yanına bırgun kanks sonra dekı gunesten karardı
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D hm zekice :D
Bence kizar sana bir iki zaman konusmazsiniz ama ayrilmaz. Sende niye öyle bisey yaptin ki? Madem lens takiyosun, söyleseydin bari. Kötü olmus..
10 Yorumlaadınıda feriha koysaydın keske tam olurmuşkadınların herzamankı hali evlenene kadar hepsi adriana ama sonra bildiğin tulumba erkeklerde hep gözümüz kör sanıyoruz...
10 Yorumla
+1 yılBu çok ciddi bir şey olmamalı ya aldattın mı sanki başkasıyla ya da adam mı öldürdün, yoo.. söyleyebilirsin bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi benimde mavi gözlülere ilgim var ve böyle bir anda sevgilimin gözlerinin mavi olmadığını öğrensem şoka girerdim, bir püskevit alıp çıkardım:))
11 Yorumla
Soran+1 yılof yaa :))
+1 yıldogruyu söyle bence. ilerde evlendiginde bir sure sonra gözlerin lensi kabul etmicek ve o sekilde gerçeğin öğrenilmesi hos olmaz. simdiden soyle gerçeği
10 Yorumladaha fazla buyumeden ıtıraf et enınde sonunda ogrenecek
10 Yorumla
+1 yıllensleri cıkar artık kahverengi lens atıyorum de sfdjöfjkdgkjfgfş
11 Yorumla
+1 yılGöz rengi kalıcı olarak değiştirilebilir, ufak bir operasyon =/
05 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya harbi mi :)))
- +1 yıl
Evet değişebiliyor hatta bildiğim kadarıyla kahverengi maviye dönüşebiliyordu lazerle yapılıyor onu biliyorum ama malesef kendi bilgim kadar daha tıp dönem 3 o kadar net bilim yok.
Ama kör olanlar varmış haberin olsun :((
Soran+1 yılriski varsa bulaşmayım :((
Sevgilinde körmüş maşallah lens olduğu belli degilmi
04 Yorumla
Soran+1 yılçok doğal duruyor
Soran+1 yılyokta gözlerime çok şiir yazdı deniz gözlüm diye :((
+1 yılsorduklarında neden acıklamadın der ve tavır alabılır. sonucta ailesıne de dememıssın. nasıl sevgılımsın gozunun rengını bıle bılmıyorum da der. biraz tartısma olabılır ayrılık olmaz merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvah eyvahh :(((
Gizli Üye(30-35)+1 yıllens olduğu gayet de anlaşılır bir şey, şaşırdım açıkçası
10 Yorumla
+1 yılValla çok zor durummuş hiç böylesini duymamştım Allah Yardımcın olsun aileisinin bilmesi işi zorlaştırıyor :D sonra derler yawrum bu seni başka şey içinde kandırı faln bilyosn aile işleri böyle :D
015 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D şimdi daha çok içimi kararttın ya :D
- +1 yıl
kararmıcak gibi degilki senin yalan uzamşda uzamş aile işi karıştırıyor :D
Soran+1 yıl:D evet ya bide çok etkileyici falan deyip kendi aralarında konuşuyorlar :D
- +1 yıl
yuh ya senin kaçarın yok öyle yaşıcan artık ya da sağlıkiçin takılıyorum bn miyopum falan dicen :D
Soran+1 yıl:D :D :D bunu söylerken aklıma senin bu cevabın gelir gülerim kesin gider tüm ciddiyet :D
- +1 yıl
ozaman onlarlar knşrken bir anda çıkar lensleri bu gerçek bee tatatatam de :D en hızlısı bu :D
Soran+1 yıl:D :D :D kapının önüne koyarlar :D
- +1 yıl
sende dersin bir göz kadar degerimiz yokmuşş bir renge degiştiniz beni tüüüü size diye zaten bnde sizi begenmemiştim dersin :D nasl kandırdım ama ahaha de mutlaka :D
Soran+1 yıl:D akşam haberlerinde beni görürsün artık 19 yaşındaki y. d erkek arkadaşının ailesi tarafından darp edildi :D
- +1 yıl
ahaha y. d koptum buna hbrlerde öyle diyolar evet y. d (19) yapıyolar böyle D: işin zor valla ne diym en iyi çzömü miyopum dicen D:
Soran+1 yıl:D :D inceldiği yerden kopsun ya itiraf edecem
- +1 yıl
e ediceksin tabi yok birde dügünden sonra itiraf et istersen direk cinayet çıksın y. d (19) ölü bulundu deeker :D
Soran+1 yıl:D :D ne şehittir ne gazi b*k yoluna gitti niyazi hesabı :D
- +1 yıl
artık y. d inin ruhuna bir fatiha okuruz :D lens ugruna canını verdi diye mektupda yaz ben ölünce lenslerimle gömündie :D
Soran+1 yıl:D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok saçma olabilir ama lensinin markasıni çok merak ettim söyler misiin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılreklam yapmayım :D
Cevap sahibi+1 yılAman canım ne olacak çok merak ettim noolur :D solotica mı freshlook mu ne? Ben kullanamıyorum ama çok merak ettim o kadar doğal duruyorsa :) eminim sana da çok yakisiyordur
Soran+1 yılaqua fresh
Cevap sahibi+1 yılO solusyon degil miydi
bir yalan söylemişsin sonuçlarına katlanıcan başka yolu yok yani :)
01 Yorumla
Soran+1 yılühühü :((
bir göz için kızmı terkedilir. Zaten terkederse seni değil gözlerini sevmiştir. Korkman yersiiz :D
02 Yorumla
Soran+1 yılrenk meselesi değil yalan meselesi :((
+1 yılvay be yalana bak ama kusura bakma salak olmasa lens oldugunuu anlar o kadar da değil
01 Yorumla
Soran+1 yılsaf kendisi
+1 yılNası aanlamadılar lens olduğunu hele kahve renginin üzeerine takınca hemen belli oluyo
01 Yorumla
Soran+1 yılbnde belli olmuyor
ben terk ederdim :D hatta b ay bir şiddetli terk ederdım
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvaahh :((
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. benim gözler renk değiştiriyo de :)
31 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D tuttum bunu :D
+1 yılBöyle seyleri sorun edip ayrılacaksa sayet o ilişkiden hayır bekleme
10 Yorumlaben olsam tekme atardım
01 Yorumla
Soran+1 yıl:((((((
Söyle gitsin illaki öğrenecek
10 Yorumla
+1 yıl1 yıl boyunca söylenmez mi be arkadaşım!
01 Yorumla
Soran+1 yıldenedim ama yalan söyledin der uzaklaşır die korktum :((
Neden lens olduğunu en başta söylemedin ki
02 Yorumla
Soran+1 yılçünkü lens olmadan o kadar güzel değilim
Kısa zamanda açıkla bence daha uzamasın süre :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin sevgilin tam bir mal yavrucum mal mal ! :D
20 YorumlaBen olsam ömrümün sonuna kadar lens takardım
04 Yorumla
Soran+1 yılevlenince? :))
Soran+1 yılciddi misin :))
Söylemelisin yalanını
10 Yorumla
+1 yılbu yüzden ayrılırmı hiç be :D
00 Yorumla
+1 yılnereye gidecek peki?
16 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum :((
- +1 yıl
yol yakınken itiraf et ben olsam takmazdım herhalde ama insan bozulur tabi
Soran+1 yılyani şok gibi bişe
- +1 yıl
seni sevdiğim için dersin ama aileside öğrenmiş o kötü gibi bence yol yakından söyle biyerde illa patlak vercek ve 1 sene kandırmak var 5 sene kandırmak var 5 sene kandırılmak dahada üzer adamı
Soran+1 yılhaklısın.. en kısa zamanda söylerim
- +1 yıl
yani ii olur
+1 yılbir renk için ayrılır mı sence? Bence hayır
02 Yorumla
Soran+1 yılrenk için ayrılmazda yalan söyledin deyip ayrılabilir
- +1 yıl
Ne olursa olsun ayrılacağını hiç sanmıyorum. En fazla biraz tartışır 1-2 gün konuşmazsınız. Daha fazla ertelemeden söylemelisin
Söylemelisin
10 Yorumla
+1 yılEt artık
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık çoktan
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!