.
Yalan söyleme sayılır mı?
.
seninki yalan sayılmaz beyaz yalan benim yaptıklarımı bilseler neler olur tahmin bile demiyorum. ben ben her zaman derim içimden ben hiç bir şey yapmadım efendi biriyim diyorum kendim bile inanıyorum.
Yalan. Doğruyu dersen ayrılmaya kadar gider
Gider tabiki, tanışıyorlar..
Başkasıyla yatmadım. Fırsat varken yapmadım
Sorunlu bir süreçti.. Evleneceğimi o an sanmıyordum.
Her evliliğin temelinde ölü sırlar yatar..
Elbette. O dönem birbirimizi birkez görmüştük.. İlk görüşte aşk değildi.. Şimdi hayatımın manası..
Bir ben bilirim içindekini. 👍 Sağol
Cevap
2Cevap
Yalan tabi. Birşey söylememek kabullenmektir aslında.
Yok sayılmaz ne yalanı dürüstlük budur awk k. Abazası
Aşşırı haklı bir cevap
Görüş sahibi hanfendi lütfen mesaj atar mısınız? Kötü bir amacım yok...
Yok canim ne yalani bisey yok bunda. Yarabbim ya sabir
Sen aynı duruma düşsen ne düşünürdün?
Yalan söylememişsin ama doğruyu da söylememişsin. Gerçeği saklamak oluyor bu.
Kızı tanıyor.. Söylemem felaket olur.
Tanıyıp tanımaması önemli değil. Tanımasa da söylemen felaket olur çünkü yaptığın şey felaket zaten, kiminle yaptığının önemi yok.
Sözlüydük, diğer kızla tanışıyorduk.. Ben bu yalanı sürdürmeliyim yani doğruyu olabildiğince saklamalıyım sanırım.
O da insallah senle sözlüyken baskasıyla yatmıstır:))
@seerenayyy eşimden eminim. Onun ilk erkeği benim. Kirli fantazilerinizi yaşamanız dileğiyle...
Onun ilk erkegi benimmiş insallah oyle degilsindir allah yaptıgını yasatması dilegiyle kirli fikirlide zihinlide sensin pis insan
@Fiona_o arada ask olup olmaması yaptıgı seyi kabul edilir kılmaz sonucta hayatında o kisi varmıs bu yaptıgı karaktersizlik igrenc bir sey kabul edilemez
@seerenayyy inşallahı maşallahı yok.. Kendi geçmişinde ne yaşadın bilmiyorum, umarım aynı şey başına gelmez.. Yazık olur.. Hadi selametle
Gecmisimde hicbir sey yasamadım sen rahat ol yaptıgın bu igrencligide boyle kapatmaya calısma
@seerenayyy o halde ne yapayım şimdi onu söyle?
Yani eşin de birisiyle değişik bir fantezi şeklinde yatsın ödeşin
Yrrmı uzatır seni salak ederim dürüst ol esine 😠
Bu yalansa ölene kadar gitmeli.
yalanın dik alası
karaktersizsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?